رفتن به مطلب

تبعید شدم !!!!!!

danielo

ارسال های توصیه شده

داداش بیچاره منو فرستادن مرکز مخابرات. نوبت کشیکش باید 24 ساعت اونجا بمونه. نمیدونم چه جونوری اونجا هست که تمام تنش رو زده. جا به جا به اندازه نصف کف دست قرمز شده

برو خدارو شکر کن:banel_smiley_4:

به این جونور می گن "بایت"....منم زده :w821:

بگو کالامین دی بزنه خوب شه :sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه
پلی استیشن 2 هم داری میبری ؟ :w58:

دنی اگر میفرستادنت مرز چیکار میکردی ؟

خوش به حالته که... بیخودی چرا ناراحتی برادر من... اوضاع خیلی از سرباز ها خیلی خیلی بدتر از اینه....

یارو تو پدافند بهش پست میدند صبح تا غروب زیر یه استتار توی اون گرمای تابستون با یک قمقمه پر از آب جوش نشسته پست میده... همین روزهام میان میزنند لهش میکنند آمریکایی ها...

تو که وضعت خوبه برادر من...

حرف شما درست.

ولی شرایط داریم تا شرایط

نسبتی به قضیه نگاه کن.

من شخصا حاظر هستم در اون شرایط باشم ولی هفته ای 4 روز مثل قبل پیش خانواده ام باشم.

مشکل من سختی خدمتش نیست.مشکل من دوری از خانواده و شهرم هست.

ابرای یک نفر که وضعیت اونطوری داره.اینجایی که من هستم بهشت هست.

ولی برای کسی مثل من که در وضعیت قبلی بودم.شده جهنم.

با اینکه از نظر کاری یک دهم کار جای قبلی را نمیکنم.حتی شب ها پست ندارم.فقط بدبختی من این هست که باید تو حوزه بمونم.چون سرباز نداره

• Like 4
لینک به دیدگاه
ینی من به پروویی تو ، آدمی ندیدم تا حالا!!!! :banel_smiley_4:

چیه دیگه داف میخوای برات حاضر کنن!!؟ :banel_smiley_4:

:ws3:

اتفاقا چون لب دریا هست .میتونم برم لب دریا و داف ها را ملاقات کنم.

ولی چرا شما من را درک نمیکنید.بدبختی من دوری از شهرم و خانواده من هست وگرنه مشکلی نیست.

البته ون حوزه بسیج هست.فکر کنم باید ریش هم بزارم :banel_smiley_52:

شما خودتونافته ای 4 بار میومودی خونه و بعدش یک دفعه اهر 5ق روز 1 بار بیای خونه .ناراحت نمیشی؟؟؟؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
متاسفانه بنده به یک شهر دیگه و شرایط سخت تر تبعید شدم.فقط شانس اوردم مافوق جدیدم ادم خوبی هست.

هم راهم دور تر شده و هم کمتر میتونم بیام خونه.

از این به بعد و از پس فردا کمتر پست میدم .البته انلاین میشم با موبایل ولی چون پست دادن با موبایل سخت هست دیگه کمتر پست میدم .

فکر کنید دیروز بعد از چند ماه گریه کردم.

البته دارم شرایط را مهیا میکنم که بیام شهر خودم ولی شانس کمی دارم.ولی امیدوارم این این اتفاق بیوفته

خب چرا نشستی؟ دسشویی خودتون میرید دیگه:banel_smiley_4:

چون وقتی میگفتند برو بیل بزن یا برو دستشویی بشور.میگفتم به درجه ام نگاه کنید .و اینکار را نمیکردم.

دنبال یک بهانه میگشتند و یک بار هم جیم زدم و خفت شدم و همین باعث شد که تبعید کنند.

فکر کنند افرادی بودند با 20 برابر سابقه خفت شدن ولی هنوز اونجا هستند.

البته اسم تبعید را نیاوردند.انتقالم از یگان دادن به حوزه بسیج شهر بغلی

جای خوبی هست.و هیچ کاری نداره.مافوق بسیار بسیار بسیار خوبی داره.ولی مشکل اینجاست که چون سرباز 3 تا فقط داره.شاید هفته ای 1 بار یا 2 بار بتونم بیام خونه .وگرنه جایی هست که لب دریا هست و از ساعت 8 شب تا صبح هر کاری دوست دارم میتونم اونجا بکنم.از مشورب خوری گرفته تا قلیون کشیدن.

پس فردا که دارم میرم .با خودم پلی استیشن 2 بردم که حوصله ام سر نره.

ولی بدبختی من این هست شخصیتم طوری هست که نمیتونم دوری از خانواده و شهرم را تحمل کنم.

ما تو خونمونم نداریم تو اونجا داری بعد میگی بده:banel_smiley_4:

[

حرف شما درست.

ولی شرایط داریم تا شرایط

نسبتی به قضیه نگاه کن.

من شخصا حاظر هستم در اون شرایط باشم ولی هفته ای 4 روز مثل قبل پیش خانواده ام باشم.

مشکل من سختی خدمتش نیست.مشکل من دوری از خانواده و شهرم هست.

ابرای یک نفر که وضعیت اونطوری داره.اینجایی که من هستم بهشت هست.

ولی برای کسی مثل من که در وضعیت قبلی بودم.شده جهنم.

با اینکه از نظر کاری یک دهم کار جای قبلی را نمیکنم.حتی شب ها پست ندارم.فقط بدبختی من این هست که باید تو حوزه بمونم.چون سرباز نداره

میدونی دنی الان که اینو دیدم گفتم حقته:w00: از روزی که عضو شدی هی میگم حاضر اما تو باز اینجوری مینویسی:w00:

:ws3:

اتفاقا چون لب دریا هست .میتونم برم لب دریا و داف ها را ملاقات کنم.

ولی چرا شما من را درک نمیکنید.بدبختی من دوری از شهرم و خانواده من هست وگرنه مشکلی نیست.

البته ون حوزه بسیج هست.فکر کنم باید ریش هم بزارم :banel_smiley_52:

شما خودتونافته ای 4 بار میومودی خونه و بعدش یک دفعه اهر 5ق روز 1 بار بیای خونه .ناراحت نمیشی؟؟؟؟؟

:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...