danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ متاسفانه بنده به یک شهر دیگه و شرایط سخت تر تبعید شدم.فقط شانس اوردم مافوق جدیدم ادم خوبی هست. هم راهم دور تر شده و هم کمتر میتونم بیام خونه. از این به بعد و از پس فردا کمتر پست میدم .البته انلاین میشم با موبایل ولی چون پست دادن با موبایل سخت هست دیگه کمتر پست میدم . فکر کنید دیروز بعد از چند ماه گریه کردم. البته دارم شرایط را مهیا میکنم که بیام شهر خودم ولی شانس کمی دارم.ولی امیدوارم این این اتفاق بیوفته 21 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ ایراد نداره بزرگ میشی البته بزرگ که هستی بزرگتر میشی یادت میره 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ تبعید باعث میشود که مرد شوی..... همه بزرگان دنیا پس از تبعید مشهور شده اند. امام ما هم پس از تبعید به عراق و فرانسه،انقلاب عزیز ما را جهانی کردند..... 12 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ چون وقتی میگفتند برو بیل بزن یا برو دستشویی بشور.میگفتم به درجه ام نگاه کنید .و اینکار را نمیکردم. دنبال یک بهانه میگشتند و یک بار هم جیم زدم و خفت شدم و همین باعث شد که تبعید کنند. فکر کنند افرادی بودند با 20 برابر سابقه خفت شدن ولی هنوز اونجا هستند. البته اسم تبعید را نیاوردند.انتقالم از یگان دادن به حوزه بسیج شهر بغلی جای خوبی هست.و هیچ کاری نداره.مافوق بسیار بسیار بسیار خوبی داره.ولی مشکل اینجاست که چون سرباز 3 تا فقط داره.شاید هفته ای 1 بار یا 2 بار بتونم بیام خونه .وگرنه جایی هست که لب دریا هست و از ساعت 8 شب تا صبح هر کاری دوست دارم میتونم اونجا بکنم.از مشورب خوری گرفته تا قلیون کشیدن. پس فردا که دارم میرم .با خودم پلی استیشن 2 بردم که حوصله ام سر نره. ولی بدبختی من این هست شخصیتم طوری هست که نمیتونم دوری از خانواده و شهرم را تحمل کنم. 6 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ متاسفانه بنده به یک شهر دیگه و شرایط سخت تر تبعید شدم.فقط شانس اوردم مافوق جدیدم ادم خوبی هست. هم راهم دور تر شده و هم کمتر میتونم بیام خونه. از این به بعد و از پس فردا کمتر پست میدم .البته انلاین میشم با موبایل ولی چون پست دادن با موبایل سخت هست دیگه کمتر پست میدم . فکر کنید دیروز بعد از چند ماه گریه کردم. البته دارم شرایط را مهیا میکنم که بیام شهر خودم ولی شانس کمی دارم.ولی امیدوارم این این اتفاق بیوفته چون وقتی میگفتند برو بیل بزن یا برو دستشویی بشور.میگفتم به درجه ام نگاه کنید .و اینکار را نمیکردم.دنبال یک بهانه میگشتند و یک بار هم جیم زدم و خفت شدم و همین باعث شد که تبعید کنند. فکر کنند افرادی بودند با 20 برابر سابقه خفت شدن ولی هنوز اونجا هستند. البته اسم تبعید را نیاوردند.انتقالم از یگان دادن به حوزه بسیج شهر بغلی جای خوبی هست.و هیچ کاری نداره.مافوق بسیار بسیار بسیار خوبی داره.ولی مشکل اینجاست که چون سرباز 3 تا فقط داره.شاید هفته ای 1 بار یا 2 بار بتونم بیام خونه .وگرنه جایی هست که لب دریا هست و از ساعت 8 شب تا صبح هر کاری دوست دارم میتونم اونجا بکنم.از مشورب خوری گرفته تا قلیون کشیدن. پس فردا که دارم میرم .با خودم پلی استیشن 2 بردم که حوصله ام سر نره. ولی بدبختی من این هست شخصیتم طوری هست که نمیتونم دوری از خانواده و شهرم را تحمل کنم. در قبال سربازی که با دوتا خشاب پر داخل برجک اونم کجا مریوان داره پست میده انقدر ظلم نمی شه!موبایل رو شنیده بودیم ولی پلی استیشن:jawdrop: چون می گذرد غمی نیست همه معاف شدن الی ما جوانان برومند 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ تبعید شدی شاخ تپه؟؟؟ میگن فقط 2 درجه از خورشید خنک تره :w768: 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ پلی استیشن 2 هم داری میبری ؟ دنی اگر میفرستادنت مرز چیکار میکردی ؟ خوش به حالته که... بیخودی چرا ناراحتی برادر من... اوضاع خیلی از سرباز ها خیلی خیلی بدتر از اینه.... یارو تو پدافند بهش پست میدند صبح تا غروب زیر یه استتار توی اون گرمای تابستون با یک قمقمه پر از آب جوش نشسته پست میده... همین روزهام میان میزنند لهش میکنند آمریکایی ها... تو که وضعت خوبه برادر من... 13 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ ینی من به پروویی تو ، آدمی ندیدم تا حالا!!!! چیه دیگه داف میخوای برات حاضر کنن!!؟ 8 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ متاسفانه بنده به یک شهر دیگه و شرایط سخت تر تبعید شدم.فقط شانس اوردم مافوق جدیدم ادم خوبی هست. هم راهم دور تر شده و هم کمتر میتونم بیام خونه. از این به بعد و از پس فردا کمتر پست میدم .البته انلاین میشم با موبایل ولی چون پست دادن با موبایل سخت هست دیگه کمتر پست میدم . فکر کنید دیروز بعد از چند ماه گریه کردم. البته دارم شرایط را مهیا میکنم که بیام شهر خودم ولی شانس کمی دارم.ولی امیدوارم این این اتفاق بیوفته پس من جام خیلی خوبه، هرروز ساعت 2 خونه ام. مافوق پایه خیلی خوبه. امروز با کادر و بقیه سربازا رفتیم پارک آبی. مافوق پایه کلاٌ خیلی خوبه. حالا چند ماه خدمتی؟ 1 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ در قبال سربازی که با دوتا خشاب پر داخل برجک اونم کجا مریوان داره پست میده انقدر ظلم نمی شه!موبایل رو شنیده بودیم ولی پلی استیشن:jawdrop:چون می گذرد غمی نیست همه معاف شدن الی ما جوانان برومند اینو هستم.:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ اینو هستم.:icon_pf (34): منم معاف نشدم... 1 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ منم معاف نشدم... پس شما هم در خدمت نظام مقدس خواهی بود.:w410: میری داخل تازه میفهمی عجب کشوری داریم. کاملاٌ به حق جهان سومی شدیم. 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ پس شما هم در خدمت نظام مقدس خواهی بود.:w410:میری داخل تازه میفهمی عجب کشوری داریم. کاملاٌ به حق جهان سومی شدیم. ولی من مطمئنم سرباز خوبی برای وطن اسلامی خواهم شد... اونو که الان هم میدونم... 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ بابا اینقدر تو دلمون رو خالی نکنین. منم آخر این ماه مسافرم باید لباس رزو تنم کنم از مرزها مراقبت کنم تا شما دوستان عزیز شبا باخیال راحت تو انجمن پست بزارین و شاد باشین. 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ داداش بیچاره منو فرستادن مرکز مخابرات. نوبت کشیکش باید 24 ساعت اونجا بمونه. نمیدونم چه جونوری اونجا هست که تمام تنش رو زده. جا به جا به اندازه نصف کف دست قرمز شده برو خدارو شکر کن 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ بابا اینقدر تو دلمون رو خالی نکنین. منم آخر این ماه مسافرم باید لباس رزو تنم کنم از مرزها مراقبت کنم تا شما دوستان عزیز شبا باخیال راحت تو انجمن پست بزارین و شاد باشین. میخوای برات داستان های سربازی تعریف کنم روحیه بگیری ؟ 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ ولی من مطمئنم سرباز خوبی برای وطن اسلامی خواهم شد... اونو که الان هم میدونم... یه فرزند اسلام از بیرون اومده بود میگفت من یه جا شنیدم میانگین کار مفید ایرانی ها در ادارات 30 دقیقه است ولی باورم نمیشد، وقتی اومد اونجا میگفت الان به اون حرف ایمان آوردم. بابا اینقدر تو دلمون رو خالی نکنین. منم آخر این ماه مسافرم باید لباس رزو تنم کنم از مرزها مراقبت کنم تا شما دوستان عزیز شبا باخیال راحت تو انجمن پست بزارین و شاد باشین. موفق باشی. 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ سلام waffen عزیز فقط از خوب خوبهاش بگو که بتونم این چند روز رو هم تحمل کنم. خواهش می کنمnyc عزیز خیلی خوشحالم از اینکه به جمع نواندیشان اضافه شدی شما هم موفق و مؤید باشید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده