Avenger 19333 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 من خودم که نه ولی پسرم مرداد ماهی من جاش ابراز وجود کنم میشه 3
Arpak 8511 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 من خودم که نه ولی پسرم مرداد ماهی من جاش ابراز وجود کنم میشه امممممممممممممم باید اول تو مجمع تشخیص اعلام و بررسی بشه بعد اگه صلاح بود میتوانید به جاش ابراز وجود کنید 1
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 من خودم که نه ولی پسرم مرداد ماهی من جاش ابراز وجود کنم میشه بستگی داره پدرشون متولد چه ماهی باشه؟ چندم مرداد؟:hapydancsmil:
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 سلااااااام بچه هامیدونم دیر شده اما منم مردادی بیدم 22 مرداد به دنیا اومدم البته میدونین که درستش امرداد هست که نماد فناناپذیریه ولی به اشتباه مرداد میگن که دقیقا معنای نیستی میده سلام.............:hapydancsmil: اصلا دیر نشده.............همیشه در اینجا به روی مردادی ها بازه چه جالب ..نمیدونستم............میشه لاتینش رو هم بنویسید.........که متوجه بشیم چجوری تلفظ کنیم 1
Avenger 19333 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 بستگی داره پدرشون متولد چه ماهی باشه؟چندم مرداد؟:hapydancsmil: سوم مرداد 2
Avenger 19333 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2012 اممممممممممممممباید اول تو مجمع تشخیص اعلام و بررسی بشه بعد اگه صلاح بود میتوانید به جاش ابراز وجود کنید خودم اذریم 2
yasihood 67 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 سلام.............:hapydancsmil: اصلا دیر نشده.............همیشه در اینجا به روی مردادی ها بازه چه جالب ..نمیدونستم............میشه لاتینش رو هم بنویسید.........که متوجه بشیم چجوری تلفظ کنیم مرسییییییییییی بله بله تلفظش اینه amordad 1
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 سوم مرداد پس دو روز هم از من بزرگتره آرپاک من مشکلی ندارم.................قبولشون کنیم مرسیییییییییییبله بله تلفظش اینه amordad ممنون 2
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 18 خرداد، 2012 ایهیماومدم مهمونی کسی هست؟:girl_blush2: خوش اومدید:hapydancsmil: سه هفته مهمون پشت در بوده؟این بچه ها کجان پس 1
Anooshe 11040 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 خوش اومدید:hapydancsmil: سه هفته مهمون پشت در بوده؟این بچه ها کجان پس خدایاااااا باورم نمیشه یعنی حقیقت داره؟!!!!!! یکی اومده پیشوازم:hapydancsmil:(احساساتم در هم گره خورده) ای فدات بار خوبه تو اومدی... وگرنه سه هفته که هیچی ،میشد یه سال(تا 91) که پشت در میموندم عیدت هم پیشاپیش مبارک( نوشتم که ایشاا.. تا 1ماه دیگه اگه از اینجا رد شدی بخونی) 2
Arpak 8511 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 خدایاااااا باورم نمیشه یعنی حقیقت داره؟!!!!!! یکی اومده پیشوازم:hapydancsmil:(احساساتم در هم گره خورده)ای فدات بار خوبه تو اومدی... وگرنه سه هفته که هیچی ،میشد یه سال(تا 91) که پشت در میموندم عیدت هم پیشاپیش مبارک( نوشتم که ایشاا.. تا 1ماه دیگه اگه از اینجا رد شدی بخونی) من به جاش خوندم ک تا 1 ماه دیگه منتظر نمونی خو عیدِ تو هم پیشاپیش مبارک جیگر 1
Arpak 8511 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 پس دو روز هم از من بزرگترهآرپاک من مشکلی ندارم.................قبولشون کنیم ممنون اگه تو مشکلی نداری پَ منم مجلی ندارم عزیزم ایهیماومدم مهمونی کسی هست؟:girl_blush2: نه فعلنی همه خونشونن خودت مالِ کدوم ماهی جیگر!؟ 1
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 19 خرداد، 2012 خدایاااااا باورم نمیشه یعنی حقیقت داره؟!!!!!! یکی اومده پیشوازم:hapydancsmil:(احساساتم در هم گره خورده)ای فدات بار خوبه تو اومدی... وگرنه سه هفته که هیچی ،میشد یه سال(تا 91) که پشت در میموندم عیدت هم پیشاپیش مبارک( نوشتم که ایشاا.. تا 1ماه دیگه اگه از اینجا رد شدی بخونی) :ws3:عید شما هم پیشاپیش مبارک:hapydancsmil: ایشالا سال بعد بیشتر بیا پیش ما احتمالا متولدین مرداد در جهان خیلی کمه .....از این تاپیک مشخصه... اگه تو مشکلی نداری پَ منم مجلی ندارم عزیزم نه فعلنی همه خونشونن خودت مالِ کدوم ماهی جیگر!؟ رفتش 1
Matin H-d 18145 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 مرداد ماهی هارو عخشههههههههههههههه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: تعدادشون کمه اما کمیابن:(50): 3
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 31 خرداد، 2012 مرداد ماهی هارو عخشههههههههههههههه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:تعدادشون کمه اما کمیابن:(50): :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: موافخم 3
Ssara 14641 ارسال شده در 31 خرداد، 2012 مرداد ماهی هارو عخشههههههههههههههه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:تعدادشون کمه اما کمیابن:(50): مردادی ها همه شون گلن... 2
ارسال های توصیه شده