Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ من خودم که نه ولی پسرم مرداد ماهی من جاش ابراز وجود کنم میشه 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ من خودم که نه ولی پسرم مرداد ماهی من جاش ابراز وجود کنم میشه امممممممممممممم باید اول تو مجمع تشخیص اعلام و بررسی بشه بعد اگه صلاح بود میتوانید به جاش ابراز وجود کنید 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ من خودم که نه ولی پسرم مرداد ماهی من جاش ابراز وجود کنم میشه بستگی داره پدرشون متولد چه ماهی باشه؟ چندم مرداد؟:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ سلااااااام بچه هامیدونم دیر شده اما منم مردادی بیدم 22 مرداد به دنیا اومدم البته میدونین که درستش امرداد هست که نماد فناناپذیریه ولی به اشتباه مرداد میگن که دقیقا معنای نیستی میده سلام.............:hapydancsmil: اصلا دیر نشده.............همیشه در اینجا به روی مردادی ها بازه چه جالب ..نمیدونستم............میشه لاتینش رو هم بنویسید.........که متوجه بشیم چجوری تلفظ کنیم 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ بستگی داره پدرشون متولد چه ماهی باشه؟چندم مرداد؟:hapydancsmil: سوم مرداد 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ اممممممممممممممباید اول تو مجمع تشخیص اعلام و بررسی بشه بعد اگه صلاح بود میتوانید به جاش ابراز وجود کنید خودم اذریم 2 لینک به دیدگاه
yasihood 67 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ سلام.............:hapydancsmil: اصلا دیر نشده.............همیشه در اینجا به روی مردادی ها بازه چه جالب ..نمیدونستم............میشه لاتینش رو هم بنویسید.........که متوجه بشیم چجوری تلفظ کنیم مرسییییییییییی بله بله تلفظش اینه amordad 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ سوم مرداد پس دو روز هم از من بزرگتره آرپاک من مشکلی ندارم.................قبولشون کنیم مرسیییییییییییبله بله تلفظش اینه amordad ممنون 2 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ ایهیم اومدم مهمونی کسی هست؟:girl_blush2: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ ایهیماومدم مهمونی کسی هست؟:girl_blush2: خوش اومدید:hapydancsmil: سه هفته مهمون پشت در بوده؟این بچه ها کجان پس 1 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ خوش اومدید:hapydancsmil: سه هفته مهمون پشت در بوده؟این بچه ها کجان پس خدایاااااا باورم نمیشه یعنی حقیقت داره؟!!!!!! یکی اومده پیشوازم:hapydancsmil:(احساساتم در هم گره خورده) ای فدات بار خوبه تو اومدی... وگرنه سه هفته که هیچی ،میشد یه سال(تا 91) که پشت در میموندم عیدت هم پیشاپیش مبارک( نوشتم که ایشاا.. تا 1ماه دیگه اگه از اینجا رد شدی بخونی) 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ خدایاااااا باورم نمیشه یعنی حقیقت داره؟!!!!!! یکی اومده پیشوازم:hapydancsmil:(احساساتم در هم گره خورده)ای فدات بار خوبه تو اومدی... وگرنه سه هفته که هیچی ،میشد یه سال(تا 91) که پشت در میموندم عیدت هم پیشاپیش مبارک( نوشتم که ایشاا.. تا 1ماه دیگه اگه از اینجا رد شدی بخونی) من به جاش خوندم ک تا 1 ماه دیگه منتظر نمونی خو عیدِ تو هم پیشاپیش مبارک جیگر 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ پس دو روز هم از من بزرگترهآرپاک من مشکلی ندارم.................قبولشون کنیم ممنون اگه تو مشکلی نداری پَ منم مجلی ندارم عزیزم ایهیماومدم مهمونی کسی هست؟:girl_blush2: نه فعلنی همه خونشونن خودت مالِ کدوم ماهی جیگر!؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ خدایاااااا باورم نمیشه یعنی حقیقت داره؟!!!!!! یکی اومده پیشوازم:hapydancsmil:(احساساتم در هم گره خورده)ای فدات بار خوبه تو اومدی... وگرنه سه هفته که هیچی ،میشد یه سال(تا 91) که پشت در میموندم عیدت هم پیشاپیش مبارک( نوشتم که ایشاا.. تا 1ماه دیگه اگه از اینجا رد شدی بخونی) :ws3:عید شما هم پیشاپیش مبارک:hapydancsmil: ایشالا سال بعد بیشتر بیا پیش ما احتمالا متولدین مرداد در جهان خیلی کمه .....از این تاپیک مشخصه... اگه تو مشکلی نداری پَ منم مجلی ندارم عزیزم نه فعلنی همه خونشونن خودت مالِ کدوم ماهی جیگر!؟ رفتش 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ مرداد ماهی هارو عخشههههههههههههههه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: تعدادشون کمه اما کمیابن:(50): 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ مرداد ماهی هارو عخشههههههههههههههه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:تعدادشون کمه اما کمیابن:(50): :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: موافخم 3 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ مرداد ماهی هارو عخشههههههههههههههه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:تعدادشون کمه اما کمیابن:(50): مردادی ها همه شون گلن... 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ مردادی ها همه شون گلن... اصن گلستونن 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ مردادی ها همه شون گلن... مرداد ماهی ها همشون سرورن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده