Arpak 8511 ارسال شده در 29 مهر، 2011 من مرداديم!!!:mrsbeasley:هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا مرداد :TAEL_SmileyCente: من 30 ام مردادم اااااااا!!!!!!!! منم 30 مردادم خو که!!! تو یه روز به دنیا اومدیم!!! 5
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 29 مهر، 2011 چه جالب...بگو لا اقل این تاپیک رو بیاد..چندم مرداده؟ 13 مرداد پرسیتا 3
DCBA 8191 ارسال شده در 29 مهر، 2011 من 4 مردادم صورتی ام هستم به دنبال یه عشق شورانگیز هم بودم الان عاقل تر شدم فک کنم البته! بقیه خصوصیاتم هم اون پست بلند رو بخونید خصوصیات خوبش تو من هست! شک نکنید! 7
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 29 مهر، 2011 اااااااا!!!!!!!!منم 30 مردادم خو که!!! تو یه روز به دنیا اومدیم!!! به به ...یه مردادی دیگه..خوش اومدی 13 مردادپرسیتا نام زیبایی دارن..معنیش چی میشه عزیزم 2
Arpak 8511 ارسال شده در 29 مهر، 2011 به به ...یه مردادی دیگه..خوش اومدی مرچییییییییییییی من عاشق خصوصیات مردادیااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام 1
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 29 مهر، 2011 من 4 مردادم صورتی ام هستم به دنبال یه عشق شورانگیز هم بودم الان عاقل تر شدم فک کنم البته! بقیه خصوصیاتم هم اون پست بلند رو بخونید خصوصیات خوبش تو من هست! شک نکنید! یه مردادی با حال دیگه هم اومد نوجوان که بودم لباسام یا بنفش بود یا صورتی..الان سفید و بنفش و صورتی 1
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 29 مهر، 2011 مرچیییییییییییییمن عاشق خصوصیات مردادیااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام به این صفت میگن خود شیفتگی...من هم شدیدا خود شیفتم 2
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 29 مهر، 2011 مرداد ,ماهی های انجمن سریع ابراز وجود کنند فقط ماهی ها ؟ :w16: مردادی ها که مانند ماه هستند..شما چی؟مردادی هستید؟ 1
Himmler 22171 ارسال شده در 29 مهر، 2011 :w16: مردادی ها که مانند ماه هستند..شما چی؟مردادی هستید؟ نه مردادی نیستم . وقتی ماهش که اومد منم ماهی میشم 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 29 مهر، 2011 به به ...یه مردادی دیگه..خوش اومدی نام زیبایی دارن..معنیش چی میشه عزیزم اسمش که پریسا هست ولی برادر زادهم بهش میگفت عمه پرسیتا برای همین هم این شد اسم کاربریش دیگه ما هرچی اسم رومون هست از دست این بچه ها هست 1
from_hell 10964 ارسال شده در 29 مهر، 2011 منم مرداد ماهیم... :persiana__hat: اینو بدونید انسانها دو دستن یه عده اونایی که مرداد ی هستن و یه عده اونایی که دوست دارن مردادی باشن... تمام خصوصیات خوب مردادی ها رو دارم...اون بدهاش هم جز خصوصیات خوبم میشه...:دی و این که مردادی ها یه جورایی خاصن... 6
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 29 مهر، 2011 نه مردادی نیستم . وقتی ماهش اومد منم ماهی میشم میدونم که دوست داشتید مرداد ،ماهی باشید اسمش که پریسا هست ولی برادر زادهم بهش میگفت عمه پرسیتا برای همین هم این شد اسم کاربریش دیگهما هرچی اسم رومون هست از دست این بچه ها هست پرسیتا هم قشنگه ها خدا حفظشون کنه منم مرداد ماهیم... :persiana__hat: اینو بدونید انسانها دو دستن یه عده اونایی که مرداد ی هستن و یه عده اونایی که دوست دارن مردادی باشن... تمام خصوصیات خوب مردادی ها رو دارم...اون بدهاش هم جز خصوصیات خوبم میشه...:دی و این که مردادی ها یه جورایی خاصن... :w42: چجور خاصن....(من میدونما..بگو بقیه هم بدونن)راستی چندم مرداد 4
from_hell 10964 ارسال شده در 29 مهر، 2011 :w42:چجور خاصن....(من میدونما..بگو بقیه هم بدونن)راستی چندم مرداد خاصن دیگه... کلن واسه بیان احساسشون مشکل دارن... همه فکر میکنن بی احساسن..مثلا اگر یه اتفاقی بیوفته همه میگن آخی و از این حرفها..:دی مردادی ها نمیگن..ممکنه بیشتر از همه به اون قضییه فکر کنن...اما بروز نمیدن....:دی در عین احساساتی بودن...به موقع هم منطقین..ارتباط برقرار کردن باهاشون سخته... دیر صمیمی میشن...اما با کسایی که صمیمی هستن هم دیگه...دیگه.... بقیش هم دوستان بگن..:-" 5
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 29 مهر، 2011 خاصن دیگه...کلن واسه بیان احساسشون مشکل دارن... همه فکر میکنن بی احساسن..مثلا اگر یه اتفاقی بیوفته همه میگن آخی و از این حرفها..:دی مردادی ها نمیگن..ممکنه بیشتر از همه به اون قضییه فکر کنن...اما بروز نمیدن....:دی در عین احساساتی بودن...به موقع هم منطقین..ارتباط برقرار کردن باهاشون سخته... دیر صمیمی میشن...اما با کسایی که صمیمی هستن هم دیگه...دیگه.... بقیش هم دوستان بگن..:-" فقط میتونم بگم...گل گفتی:w16: 2
hodaa 5488 ارسال شده در 29 مهر، 2011 خاصن دیگه...کلن واسه بیان احساسشون مشکل دارن... همه فکر میکنن بی احساسن..مثلا اگر یه اتفاقی بیوفته همه میگن آخی و از این حرفها..:دی مردادی ها نمیگن..ممکنه بیشتر از همه به اون قضییه فکر کنن...اما بروز نمیدن....:دی در عین احساساتی بودن...به موقع هم منطقین..ارتباط برقرار کردن باهاشون سخته... دیر صمیمی میشن...اما با کسایی که صمیمی هستن هم دیگه...دیگه.... بقیش هم دوستان بگن..:-" :w16: 2
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 29 مهر، 2011 منم مردادی بیدم25ام :flowerysmile: خصوصیات اخلاقی گلم.... جالبه...من تا قبل از این فکر میکردم اینها خصوصیات خودمه..ولی حالا میبینم مشترکه 2
omid vakili 6395 ارسال شده در 29 مهر، 2011 سلام به همه ی شیرهای انجمن منم 11 مردادی هستم. خصوصیاتم: بسیار خونسرد و صبور، حسش باشه بسیار شوخ و اگه شرایطش نباشه بسیار کم حرف(کمتر آدم متوسطی هستم در واقه نوترون بودن رو دوست ندارم یا هستم یا نیستم متوسط نداریم)، بلند پرواز، قبل از هر کاری اون رو با ملاک عقل سنجیدن، زود در ذوق دیگران زدن(در صورت حرف بی ربط)، فوتبالیست، خیلی باهوش(نسبت به اکثریت)، جاه طلب، دنبال عشق بعد از ازدواج 7
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 29 مهر، 2011 سلام به همه ی شیرهای انجمنمنم 11 مردادی هستم. خصوصیاتم: بسیار خونسرد و صبور، حسش باشه بسیار شوخ و اگه شرایطش نباشه بسیار کم حرف(کمتر آدم متوسطی هستم در واقه نوترون بودن رو دوست ندارم یا هستم یا نیستم متوسط نداریم)، بلند پرواز، قبل از هر کاری اون رو با ملاک عقل سنجیدن، زود در ذوق دیگران زدن(در صورت حرف بی ربط)، فوتبالیست، خیلی باهوش(نسبت به اکثریت)، جاه طلب، دنبال عشق بعد از ازدواج :rose: چه جالب خصوصیات مردها و زنها نیز مشترکه....همه به جز فوتبالیست رو در حد تیم ملی قبول دارم 3
ارسال های توصیه شده