M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عجب تاپیکی آپ شد بچه ها همتون تک هستید 3 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ «اَمُرداد» در فارسی، در اوستا «اَمِرهتات» و در پهلوی « اَمُردات» به معنی «جاودانگی و بیمرگی» و در گاتها (سرودهای زرتشت) یکی از فروزههای اهورامزداست. امرداد در اوستای نو به صورت امشاسپندبانویی نمودار شده که نامش همواره با نام امشاسپندبانو «خُرداد» همراه است. در گاهشماری ایرانی پنجمین ماه از سال و هفتمین روز از هر ماه «امرداد» نام دارد. به فرخندگی همنامی روز و ماه به نام امرداد و بزرگداشت جایگاه آن در اندیشه ایرانیان، روز هفتم امردادماه «جشن امردادگان» برگزار میشود. امرداد نماد سرزندگی، نوزیستی و جوانی همیشگی است. اصلا آدمای مردادی یه چی دیگه ان....:hapydancsmil: 7 مردادیا که کلا ترکوندن 3 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مردادی ها عاشق دریافت گل ، هدیه و توجه هستند ؛ متولدین مرداد ماه برای ارضای خواستههای خود مایلند همواره و تحت هر شرایطی مورد تایید و تحسین قرار بگیرند و محبت و حمایت محض طرف مقابلشان را خواهانند.همیشه اطمینان حاصل کنید که از زیبایی آنها به حد کافی تعریف و تمجید به عمل میآورید.آنها عاشق دریافت گل و هدایای مختلف هستند و مایلند همیشه و در همه حال، کانون توجهات افراد را به خود اختصاص دهند از این رو در یک رستوران، میزها و صندلی های وسط را انتخاب میکنند تا در معرض دید همه قرار داشته باشند .آنها افرادی بسیار پر جنب وجوش و فعال هستند، از این رو ساعات خوابشان کمتر از حد معمول است.در کنار آنها تا جای ممکن مطیع و فرمانبردار باشید چرا که آنها خواهان برخورداری از تسلط کامل در یک ارتباط هستند.آنها از برقراری ارتباطات متعدد لذت میبرند و اهل معاشرت و گفت و گو با اطرافیان هستند، ولی دوست ندارند که طرف مقابلشان را در چنین وضعیتی مشاهده کنند.همواره به آنها ابراز علاقه کنید و بگویید که چقدر برایتان ارزشمند هستند چون اگر به آنها بیاعتنایی و بیتوجهی نشان دهید، بیدرنگ با طغیانهای بیامان و غیرقابل کنترل آنها مواجهه میشوید.همیشه کاری کنید که آنها در کانون توجهات قرار بگیرند وگرنه احساس حسادت شدیدی به سراغشان میآید .آنها همیشه از غرور، نخوت و تکبر کاذبی برخوردارند، پس به جای سعی در عوض کردنشان بهتر است اینخصیصهشان را به همان شکل بپذیرید و همواره این احساس را در آنها تقویت کنید . 3 لینک به دیدگاه
blue-sky 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آدما 2 دسته هستن: یا مرداد به دنیا اومدن یا دوس داشتن مرداد به دنیا بیان 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برید کنار که یه مردادیههههههههههههه اصیلو داغو پر هیاهوئو طرفدار پرو پا قرصه همه مردادیا اومد! 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من یک مردادی اصیل هستم 1 لینک به دیدگاه
SHEKOOFEH 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان مردادی عزیز!!! منم 25 مرداد بدنیا اومدم!!! بقیه بیشتر این صفاتو بهم نسبت میدن! مغرور! با انرژی! خلاق! :shad: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ مردادی های عزیز.....تولدتون مبارک امروز 1 مرداد 1392 4 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۲ :hapydancsmil: منم تبریک میگم تولد عزیزان مردادی رو...........مردادیااا بهترینن 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ ایییییییییییییییییییی جونم مردادیااااا تولدته هممون مبالک 3 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ مرررررررررررررررررررررررداد!!:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ من 18 مرداد 71 هستم :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ اونایی که کف دست راستشون 18 نوشته دقت کنن: 18 روز تولدمه 5تا انگشت ماه تولدمه اگه 18 رو از اونور نگاه کنین میشه 71 که سال تولدمه نتیجه میگیریم: 18 مرداد 71 یه روز خاصه :)) از کشفیات خودمه 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ منم روز 85 مردادم خوشبختم از کشفیات خودم 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ منم روز 85 مردادم خوشبختماز کشفیات خودم شما جزو کسانی هستی که دوست داشتی مردادی باشی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده