ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ سلام... به نظرم می شه از فیس بوک استفاده مثبت هم کرد...بماند که خیلی از ما ایرانیا جنبه خیلی چیزا به ویژه روابط اجتماعی رو نداریم... اما من خودم از طریق فیس بوک خیلی از دوستای دوران دبستان و راهنماییم رو پیدا کردم و این موضوع واقعا بهم انرژی خوبی داد!!! پیدا کردم آدمایی که شاید یه روز با دلخوری از هم جدا شدین و هر کدوم یه طرف دنیا افتادین از طریق فیس بوک می تونه یه شانس دوباره برای یه دوستیه دوباره باشه...اما خوب وجود یه سری آدم بی جنبه توی محیطش گاهی اوقات آزار دهنده ست!! 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی هیچی پیدا نکردی؟ من کلمات کلیدی موضوع مورد نظرمو سرچ میکنم و تعیین میکنم فقط تو گروهها بگرده مثلا اگه درباره هنر و معماری میخوام : art, architecture, design , interior design، هنر، معماری و ... رو سرچ میکنم یا مثلا اسم شخص مطرح تواون رشته رو سرچ میکنم یا سبک بخصوص و ... خلاصه هرچی به ذهنم برسه بعدم تو هرگروهی که عضو بشی معمولا گروههای دیگه رو هم تبلیغ میکنن و میتونی از اونجا هم با گروهها اشنا بشی و عضو بشی خب راستش یه چیزایی پیدا کردم ولی مثلا بعضی گروه ها خیلی دیر بروز میشن... مثلا من خودم دنبال یه گروهی بودم که کلیپ و موسیقی کلاسیک بذاره اونم هر روز و یا آموزش زبان انگلیسی و... دیگه داشتم ناامید میشدم ولی فکر کنم باید بیشتر بگردم 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ با درود من نظر خاصی ندارم(نه میگم خوبه نه میگم بده!) فقط هر چیزی درکنار مضر بودنش میتونه مفید هم باشه... من خیلی از دوستان دبیرستان یا حتی دبستان که باهاشون خاطره ها داشتم رو اونجا پیدا کردم جوّش نمیگم بده...اما خوب هم نیست و باید جنبه استفاده ازش رو پیدا کنیم چن وقت پیش هم خودم یه عکس تهیه کردم و تو پروفایلهای خیلیها گذاشتم... (برای خیلیها یک محیط دوستیابی هست،مثل 360 سابق...) ولی مزایایی هم داره همونطور که گفتم،مثل گروه های مختلف،اطلاع رسانی هاو... 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ خب راستش یه چیزایی پیدا کردم ولی مثلا بعضی گروه ها خیلی دیر بروز میشن... مثلا من خودم دنبال یه گروهی بودم که کلیپ و موسیقی کلاسیک بذاره اونم هر روز و یا آموزش زبان انگلیسی و... دیگه داشتم ناامید میشدم ولی فکر کنم باید بیشتر بگردم واسه کلیپ کلاسیک من خودم تو اینها عضوم شاید هر روز اپ نشن ولی چندروز یه بار چرا. بد نیستن به نظرم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این هم هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واسه هر کس هم جدا سرچ کنی پیج داره که ویدئوهاشونو میذارن معمولا ، موتزارت، ویوالدی ، باخ و ... واسه زبانم این پیج خوبیه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ واسه کلیپ کلاسیک من خودم تو اینها عضوم شاید هر روز اپ نشن ولی چندروز یه بار چرا. بد نیستن به نظرم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این هم هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واسه هر کس هم جدا سرچ کنی پیج داره که ویدئوهاشونو میذارن معمولا ، موتزارت، ویوالدی ، باخ و ... واسه زبانم این پیج خوبیه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون... :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ به نظر من که خیلی خوبه...اما مشکلی که هست نحوه ی استفاده است... که همه نمیدونن و با استفاده ی اشتباه و نادرست خودشونو...شخصیتشون رو رنگ میکنن!!!! بی جنبه بودن...و نفهمیدم از ماست... والا ار بیرون که بهش نگاه میکنی بسیار جالب و زیباست....تنها اگر بدونی چی میخوای و هدفت از ورود به این سایت چیه؟؟!!! از هرچیزی میشه هم استفاده کرد هم سواستفاده....خومون سازنده ایم!!!!! 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برید اینجا فیس بوکه ایرانیه 3 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برید اینجا فیس بوکه ایرانیه جل الخالق:jawdrop::jawdrop: منم عضوم خوبه دوستامو پیدا کردم ولی یه چیزی من خودم چن ماه بیشتر نیست که عضوم بعد اونوخت دختر عموی 12 سالم اومده بهم میگه عضو فیس بوک هستی:jawdrop:میگم چطور؟میگه الان دیگه همه عضون:jawdrop:میگه ***** شکن داری بهم بدی:jawdrop:مااااااااااااااااااااااااااااااااااااامااااااااااااان(با لهجه مدیری خوانده شود:jawdrop:) 3 لینک به دیدگاه
Sa.Ra 56 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ من که همه دوستام جلو چشمامه . به این محیطا هم احتیاجی ندارم . 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها هر کس دعوتنامه +google رو می خواد به من پیام خصوصی بده با ایمیل 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ من كه زياد خوشم از فيس نمياد ..... كسل كننده است .... برام جذاب نيست 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ و همانا ما فیس بوک را فرستاذیم تا خلقی را خوشنود کنیم و جماعتی بیکار را از خواندن بلاگهای دیگر رهایی بخشیم. پس بشارت باد بر شما که به فیس بوک خود چسبیده اید شبانه روزی و از نوشتن هر آنچه خود دانید در بلاگتان دوری جسته اید که فضل و بخشش پروردگارتان و دعای خیر تنبلان بلاگ نخون هم در این دنیا و هم در اون یکی دنیا نثار روح و روانتان بگردید ! فیس بوک را ول نکنید و بلاگ و گودر را بیخیالی طی کنین تا اون دنیا بهتون قاقا بدهیم ! و آن دسته از تنبلانی که گودرشان +3000 شده وقت کنند و خالیش کنند ! همانا اگر فیس بوک وقتشان را نگیرد ! 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ به نظر من که چیز بیخودیه میتونی بگی به چه دلیل ؟ 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها هر کس دعوتنامه +google رو می خواد به من پیام خصوصی بده با ایمیل امکاناتش چیه اصلا چطوریه ؟ 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ میتونی بگی به چه دلیل ؟ دلیلش رو بگم فیس بوک ورشکست میشه و ملت بیکار 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ دلیلش رو بگم فیس بوک ورشکست میشه و ملت بیکار یعنی خودتم نمیدونی برا چی مخالفی. چای شیرین خواستی بگو سفارش بدم. 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی خودتم نمیدونی برا چی مخالفی. چای شیرین خواستی بگو سفارش بدم. حالا شما اگه موافقید دلیلشو بگین 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ حالا شما اگه موافقید دلیلشو بگین ما در این کشور به اندازه کافی ف.ی.ل.ت. . . هستیم حالا اگه خودمونم دستی دستی خودمونو فیل کنیم که انصاف نیست. باید گشت و دید و از خوبیهاش لذت برد. بدآموزیهاشم ندیده میگیریم. مثه بقیه بدآموزی ها. اما بودن و دیدن هر پنجره ای باعث میشه که خودمونو دستی دستی زندانی نکنیم. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده