رفتن به مطلب

سلام . میخوام نظرتونو در مورد facebook بدونم .

ارسال های توصیه شده

چرا نامردیه؟:ws51:

یعنی ماکروسافت هیچ کاری نکرده فقط به خاطر نامردی اینقدر افتاده جلو؟:ws51:

مایکروسافت که راحت رفت برای خودش shell هاش رو از سیستم اپل کش رفت و بازنویسی کرد و راحت یه سیستم دیگه داد بیرون... اینش که خودشون هم قبول دارند...

ولی مسئله اون همه انحصار طلبی و مسخره بازی و پول هایی هست که میگیرند... در مقابلش یک سیستم عامل آبکی بیرون میدند که دیگه وقتی خریدی همینطوری باید پول بریزی توی جیب شرکت های مختلف نرم افزاری و سخت افزاری... بعدشم هیچ گونه پایداری نداره سیستم هاشون... حالا تازه خودشون رو کشتند توی ویندوز هفت یکم آبروی رفته رو بازیابی کردند... ویندوز XP رو که همه هنوز یادشون هست... کلا یک مجموعه ای شگفت انگیز از خطا ها داشت برای خودش...

منظورم این نیست که نامردی کردند... منظورم اینه که بیش از اندازه ای که اهمیت و ارزش دارند دارند بهشون بها میدند... مثل facebook که هیچی نداره در حقیقت...

امیدوارم هرچه زودتر گوگل این یکی رو هم زیر بگیره... :ws3:

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 121
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نگوووووووووووووووووووووووووووووووووو دلتت میاااااادددددد!!؟ :ws3::w00:

بابا اینا اصلا خودشون رو مسخره کردند...

همینطوری مثل کشک از آدم پول میگیرند...

آخه من برای یک عدد دفتر یادداشت میخوام باید 1900 تومن پول بدم... :icon_razz:

لپ تاپش 4000 دلاره... :shame:

• Like 3
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

من تازگیا عضو شدم؛ (2332).gif

3-4 ماهی میشه،

اولا که هر کسی میومد و پیام میداد و.... (2309).gif

کار خاصی نمیکردم؛ اما جدیدا با بچه های کلاس یه گروه 40 نفری هستیم؛ و اونجا میایم و غیبت استادا رو میکنیم , (87).gif خبری چیزی از کلاسا و امتحانا شد به هم میدیم؛ باحال شده؛ (122).gif

اما اینکه هی عکس میذارن و هر کی میاد یه چی میگه خوشم نمیاد (2482).gif

لینک به دیدگاه
من تازگیا عضو شدم؛ (2332).gif

3-4 ماهی میشه،

اولا که هر کسی میومد و پیام میداد و.... (2309).gif

کار خاصی نمیکردم؛ اما جدیدا با بچه های کلاس یه گروه 40 نفری هستیم؛ و اونجا میایم و غیبت استادا رو میکنیم , (87).gif خبری چیزی از کلاسا و امتحانا شد به هم میدیم؛ باحال شده؛ (122).gif

اما اینکه هی عکس میذارن و هر کی میاد یه چی میگه خوشم نمیاد (2482).gif

خیلی با حال بود

• Like 1
لینک به دیدگاه

فیسبوک تنها خوبیش این بوده که به کاربرها این رو القا کرده اسم خودشون رو بزارن برای یوزر

چیزی که توی فرومها نمیدونم چرا نیست

• Like 5
لینک به دیدگاه
بابا اینا اصلا خودشون رو مسخره کردند...

همینطوری مثل کشک از آدم پول میگیرند...

آخه من برای یک عدد دفتر یادداشت میخوام باید 1900 تومن پول بدم... :icon_razz:

لپ تاپش 4000 دلاره... :shame:

لپتاپاش سامان فوق العادستتتتتت :دی

البته خود لپتاپش هیچچی. ولی سیستم عامل mac ایی که روشون نصبه قیمتش رو بالا برده.

رابط گرافیکی داره با رواان آدم بازی میکنه :hanghead:

واسه همین قیمتش بالاست به نسبت.

بعد من موندم ملت واسه کلاس گذاشتن میرن اپل میخرن و بلد نیستن باهاش کار کنن رووش windows 7 نصب میکنن و به لگن تبدیل میکننش! :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
فیسبوک تنها خوبیش این بوده که به کاربرها این رو القا کرده اسم خودشون رو بزارن برای یوزر

ممنونم اما داداش این تنها خوبیش نیستا ...

• Like 1
لینک به دیدگاه

البته خود لپتاپش هیچچی. ولی سیستم عامل mac ایی که روشون نصبه قیمتش رو بالا برده.

بعد من موندم ملت واسه کلاس گذاشتن میرن اپل میخرن و بلد نیستن باهاش کار کنن رووش windows 7 نصب میکنن و به لگن تبدیل میکننش! :banel_smiley_4:

با این خیلی موافقم

• Like 3
لینک به دیدگاه
ممنونم اما داداش این تنها خوبیش نیستا ...

از نظر من تنها خوبیش همینه

اگه بقیه به این درک برسن که هرجا میرن عضو میشن با اسم خودشون باشه دیگه فیسبوکی وجود نخواهد داشت

شعار فیسبوک فک کنم یه همچین چیزایی بود "گمشده را بیابید" یا یه چی تو این مایه ها

یعنی هدفشون رو هم همین اعلام کردن

• Like 3
لینک به دیدگاه

میدونم... یک بنده خدایی یکی برام آورد...

یه روزه میشه سیستم عالمش رو زیر و رو کرد اینقدر ساده است... :ws3:

مخصوصا برای دوستان پاپ کرن خور آمریکایی ما که مغزشون در اثر مصرف بیش از اندازه ی آب جو از کار افتاده طراحی شده...

نامرد رو تا روشن میکنی میاد بالا... :w58:

فکر کنم یک مگ بارگذاری داره فقط... :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مایکروسافت که راحت رفت برای خودش shell هاش رو از سیستم اپل کش رفت و بازنویسی کرد و راحت یه سیستم دیگه داد بیرون... اینش که خودشون هم قبول دارند...

ولی مسئله اون همه انحصار طلبی و مسخره بازی و پول هایی هست که میگیرند... در مقابلش یک سیستم عامل آبکی بیرون میدند که دیگه وقتی خریدی همینطوری باید پول بریزی توی جیب شرکت های مختلف نرم افزاری و سخت افزاری... بعدشم هیچ گونه پایداری نداره سیستم هاشون... حالا تازه خودشون رو کشتند توی ویندوز هفت یکم آبروی رفته رو بازیابی کردند... ویندوز XP رو که همه هنوز یادشون هست... کلا یک مجموعه ای شگفت انگیز از خطا ها داشت برای خودش...

منظورم این نیست که نامردی کردند... منظورم اینه که بیش از اندازه ای که اهمیت و ارزش دارند دارند بهشون بها میدند... مثل facebook که هیچی نداره در حقیقت...

امیدوارم هرچه زودتر گوگل این یکی رو هم زیر بگیره... :ws3:

این چه مقایسه ایه!؟ خب ویندوز و مایکروسافت اول این نوع سیستم عامل رو وارد بازار کرد و رابط کاربری بهتر و راحتتری براش درنظر گرفت. بعد این همه سال که همه عادت کردن حالا لینوکس اومده با اون رابط کاربری مزخرفش، شما متوقع دارید همه اینو ول کنن برن بچسبن به اون که نه هیچ برنامه ای براش هست نه راحت میشه باهاش کار کرد؟

من یه مدت برادرم رو سیستم خونه اونو ریخته بود انقدر رفت رو اعصابم مجبورش کردم ویندوز رو درکنارش بریزه بتونم کار کنم! :icon_razz: (قابل توجه حسین که میگه یه ماه کار کن دیگه سراغ ویندوز نمیری! رفتیم و ازم برگشتیم به ویندوز خودمون :w16: :دی)

تو فرومها امنیتی وجود نداره. مطالب تورو تمام اعضا حتی غیر اعضا میبینن.

البومهای تورو درصورت مخفی کردن مدیرا میبینن و به تمام اطلاعاتت دسترسی دارن. کسایی که معیار درست و ثابتی برای انتخابشون وجود نداره. و ...

مشکل فرومها امنیت پایینشونه که موجب این موضوع میشه. درحالی که فیسبوک این امنیت رو ایجاد کرده و هیچکس نمیتونه بدون اجازه تو، به مطالب روی صفحه و البومت و ... دسترسی داشته باشه. برای همین قابل اعتمادتره و هرکس میتونه راحتتر خود واقعیشو بروز بده.

• Like 7
لینک به دیدگاه
این چه مقایسه ایه!؟ خب ویندوز و مایکروسافت اول این نوع سیستم عامل رو وارد بازار کرد و رابط کاربری بهتر و راحتتری براش درنظر گرفت. بعد این همه سال که همه عادت کردن حالا لینوکس اومده با اون رابط کاربری مزخرفش، شما متوقع دارید همه اینو ول کنن برن بچسبن به اون که نه هیچ برنامه ای براش هست نه راحت میشه باهاش کار کرد؟

من یه مدت برادرم رو سیستم خونه اونو ریخته بود انقدر رفت رو اعصابم مجبورش کردم ویندوز رو درکنارش بریزه بتونم کار کنم! :icon_razz: (قابل توجه حسین که میگه یه ماه کار کن دیگه سراغ ویندوز نمیری! رفتیم و ازم برگشتیم به ویندوز خودمون :w16: :دی)

نه... اپل اول این نوع سیستم عامل رو وارد بازار کرد و بعدش ویندوز اومد ولی بهینه سازی هایی که توش بود مثل خود مسئله ی "ویندوز" باعث شد که یهو فراگیر بشه... وگرنه بهترین سیستم عامل نیست...

بعدشم لینوکس و یونیکس مدتهای مدیدی هست که وجود دارند... تازه نیستند عزیز من... شما از وجودش خبر نداشتید شاید...

سالهای ساله که این سیستم عامل ها به دلیل امنیت و کارایی بالاشون استاندارد شبکه ها هستند و همه ی سرور های دنیا هم از این سیستم عامل ها استفاده می کنند...

رابط کاربریش هم مزخرف نیست... نمیدونم والا...

من خودم Ubuntu کار میکنم به خاطر ترمینال هایی که داره و اصلا مزخرف بودنش رو نمیبینم...

نه ما که انتظار نداریم همه برند لینوکس کار بشند... مسئله سر بیخود بزرگ شدن شرکت ها بود...

• Like 4
لینک به دیدگاه
تازگی ها احساس میکنم که چوب لای چرخ میذاری. یکم اندیشه کنی متوجه شخصیت من و نوع حرفام میشی. من هیچوقت چنین حرفایی نمیزنم. تازگیها عادت کردی که بیای تو حرف من و یه زاویه بهش بدی و خلاص.

یکم ملاحظه بد نیست.

عزیز دل شوخی بود... ناراحت شدن نداره که...

من کی چوب لای چرخ شما گذاشتم ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

از همه ی دوستان بخاطر نظراتشون ممنونم از جمله wafeen و حسین که نکته های جالبی گفتند تشکر می کنم من دوست دارم اخر این بحث به این موضوع بپردازم که دلیل موفقیت چی بوده اما فعلا نظرات بچه ها رو بدونیم بهتره ممنونم wafeen

• Like 3
لینک به دیدگاه

تو فرومها امنیتی وجود نداره. مطالب تورو تمام اعضا حتی غیر اعضا میبینن.

البومهای تورو درصورت مخفی کردن مدیرا میبینن و به تمام اطلاعاتت دسترسی دارن. کسایی که معیار درست و ثابتی برای انتخابشون وجود نداره. و ...

مشکل فرومها امنیت پایینشونه که موجب این موضوع میشه. درحالی که فیسبوک این امنیت رو ایجاد کرده و هیچکس نمیتونه بدون اجازه تو، به مطالب روی صفحه و البومت و ... دسترسی داشته باشه. برای همین قابل اعتمادتره و هرکس میتونه راحتتر خود واقعیشو بروز بده.

من که نگفتم کدوم خوبه کدوم بد

گفتم تنها خوبیش اینه که تونسته این ذهنیت رو ایجاد کنه برا ملت

حتما تلاشی پشتش بوده دیگه

اینا هم برن تلاش بکنن واسش

• Like 2
لینک به دیدگاه
هیچکس نمیتونه بدون اجازه تو، به مطالب روی صفحه و البومت و ... دسترسی داشته باشه. برای همین قابل اعتمادتره و هرکس میتونه راحتتر خود واقعیشو بروز بده.

البته بجز اونایی که به اجازه نیاز ندارند

• Like 2
لینک به دیدگاه

من یه مدت برادرم رو سیستم خونه اونو ریخته بود انقدر رفت رو اعصابم مجبورش کردم ویندوز رو درکنارش بریزه بتونم کار کنم! icon_razz.gif (قابل توجه حسین که میگه یه ماه کار کن دیگه سراغ ویندوز نمیری! رفتیم و ازم برگشتیم به ویندوز خودمون :w16: :دی)

تو باید کتک بخوری :دی 3384s.gif

رابط کاربری لینوکس اصلا مزخرف نیست.

لینوکسم مثل ویندوز نسخه های متفاوتی داره و دو نوع رابط کاربری گرافیکی فوق العاده قدرتمند .

کسی که نتونسته از محیط خشک و بی معنی ویندوز دل بکنه دلیلی بر بد بودن لینوکس نمیشه.

یه مثال ساده میزنم برات :

من تا چند وقت پیش پشت پراید مینشستم و رانندگی میکردم. وقتی برای اولین بار پشت پژو 206 نشستم اولین چیزی که از دهنم خارج شد این بود : چه ماشین مزخرفی! اصلا به کاپوت و جلوی ماشین دید ندارم!!!! ( البته من گواهی نامه ندارم :دی :whistle: )

این ینی 206 مزخرفه!؟ یه ماه از این ماشین استفاده کنی میبینی چقدر با پراید تفاوت داره!

دل کندن از ویندوز به لینوکس هم همینطوریه!

لینوکس نسخه های مختلفی داره : SUSE ، Mandrike ، ّFedora core و . . .

هر نسخه هم کارایی و سختی و آسونی خاص خودش رو داره.

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...