Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ به نظر من کسی که عاشق باشه دنبال آزار و اذیت معشوقش نیست !این عشق ، عشقیه که در آستانه ی در فرو مینشینه و پس از وصال فروکش میکنه ! من فکر میکنم این مورد بیشتر راجع به عشق های بیمار گونه باشه... که طرف برای راضی کردن کسی که دوستش داره حتی دست به آزار دادن، ترسوندن و تهدید کردنش میکنه... وگرنه عموما کسی که عاشق باشه و حالت بیمار گونه نداشته باشه چنین رفتارایی ازش سر نمیزنه مگر اسرار و پافشاری زیاد... 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ من فکر میکنم این مورد بیشتر راجع به عشق های بیمار گونه باشه... که طرف برای راضی کردن کسی که دوستش داره حتی دست به آزار دادن، ترسوندن و تهدید کردنش میکنه...وگرنه عموما کسی که عاشق باشه و حالت بیمار گونه نداشته باشه چنین رفتارایی ازش سر نمیزنه مگر اسرار و پافشاری زیاد... متأسفانه از این جور موارد در جامعه ی ما کم نیست ! ماجراهای اسید پاشی و ... همه گواه روح بیمار و نیازمند محبته ! 4 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ متأسفانه از این جور موارد در جامعه ی ما کم نیست !ماجراهای اسید پاشی و ... همه گواه روح بیمار و نیازمند محبته ! بله متاسفانه... در کل امیدوارم هیچکس درگیر عشق یکطرفه از هیچ نوعیش نشه... چون برای هر دو طرف خیلی آزار دهندست... 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ ب نظر من عشق ی طرفه اصلا نداریم کسی ک فکر میکنه عاشقه ولی طرف مقابلش همچین حسیو نداره دچار سوء تفاهم شده عشق با ی نفر ک عشق نیست وقتیم ی مدت کم محلی ببینه از سرش میفته 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ وقتیم ی مدت کم محلی ببینه از سرش میفته ولی گاهی اين اتفاق نميوفته! دوستان بهتر نيس دنبال راهکارای عملی باشيم ک جواب بده!؟ از تجربيات خودتون بگين يا چيزايی که بنظرتون ميتونه کمک کننده باشه! 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ ولی گاهی اين اتفاق نميوفته! دوستان بهتر نيس دنبال راهکارای عملی باشيم ک جواب بده!؟ از تجربيات خودتون بگين يا چيزايی که بنظرتون ميتونه کمک کننده باشه! منم از رو تجربیاتم گفتم ی آقایی بود پارسال ک من از اون دانشگاه انصراف دادم میخواست ترک تحصیل کنه انقد افسردگی گرفته بود ب خاطر شخصیتی ک داشت هرکاری کردم نتونستم رک بشینم باهاش حرف بزنم ک ما ب درد هم نمیخوریم همه راه های ارتباطیو بستم وقتی دید هیچ تمایلی حتی ب شنیدن صداش ندارم کم کم حالش عادی شد و بی خیال شد البته ب شخصیت اون طرفم بستگی داره ها ک چقد بخواد بفهمه ی بچه ! سرتقم ب پستم خورده بود ک کم محلیو ب چشم ناز کردن میدید هرچی میگفتم آقا جون من اصن از قیافت چندشم میشه فکر میکرد دارم واسش دلبری و ناز میکنم نگاش نمیکردم میگفت تو ام میترسی عاشق چشمام بشی ولی خب اینم آخر با همین کم محلی راهشو کشیدو رفت هر کسی ی صبرو حوصله ای داره یه ماه اصرار کنه 2 ماه اصن چن سال وقتی ببینه طرف راضی نمیشه میره پی کارش دیگه صبر ایوب ک ندارن ملت 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ منم از رو تجربیاتم گفتمی آقایی بود پارسال ک من از اون دانشگاه انصراف دادم میخواست ترک تحصیل کنه انقد افسردگی گرفته بود ب خاطر شخصیتی ک داشت هرکاری کردم نتونستم رک بشینم باهاش حرف بزنم ک ما ب درد هم نمیخوریم همه راه های ارتباطیو بستم وقتی دید هیچ تمایلی حتی ب شنیدن صداش ندارم کم کم حالش عادی شد و بی خیال شد البته ب شخصیت اون طرفم بستگی داره ها ک چقد بخواد بفهمه ی بچه ! سرتقم ب پستم خورده بود ک کم محلیو ب چشم ناز کردن میدید هرچی میگفتم آقا جون من اصن از قیافت چندشم میشه فکر میکرد دارم واسش دلبری و ناز میکنم نگاش نمیکردم میگفت تو ام میترسی عاشق چشمام بشی ولی خب اینم آخر با همین کم محلی راهشو کشیدو رفت هر کسی ی صبرو حوصله ای داره یه ماه اصرار کنه 2 ماه اصن چن سال وقتی ببینه طرف راضی نمیشه میره پی کارش دیگه صبر ایوب ک ندارن ملت اهوم همه اينايی ک گفتی درس...ولی پس چرا اين تجربيات تو ک خود منم عمليش کردم واسه من ۲ سال جواب نميده! يه مدت بی خيال ميشه ولی باز ... صبر ايوب ندارن ولی چيزی کمتر از اونم نيس!:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ عشق یکطرفه اصلا فایده نداره ! این عشق ، وابستگی هستش ، کسی به خاطره چهره یا قیافه طرف دیگه بهش وابسته میشه و فک میکنه که عشقه و عاشق اون شده ، در حالی که تنها اسمی که میشه روی اون گذاشت وابستگی هستش که اغلب هم پسرا وابسته دخترا میشن اونها هم بدون هیچ ملاحظه ای دل طرف رو میشکنن ! کلا عشقی که این روزا ازش صحبت میشه یه حالت زود گذره که فوقش تا چند ماه بعد از ازدواج ادامه داره و بعدش دیگه خیلی کمرنگ میشه ! هیچ وقت وابسته کسی نشین ، تنها خداست که می تونین بهش وابسته باشین چون هیچ وقت تنهاتون نمیزاره البته مصداق بارز حرفهایی که گفتم برای خودم پیش اومده بود و این رو از روی تجربه گفتم ! عشق = عامل شکست قلب 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ اهوم همه اينايی ک گفتی درس...ولی پس چرا اين تجربيات تو ک خود منم عمليش کردم واسه من ۲ سال جواب نميده!يه مدت بی خيال ميشه ولی باز ... صبر ايوب ندارن ولی چيزی کمتر از اونم نيس!:icon_pf (34): نمیدنم والا واسه من ک جواب داد شاید مجبور برخورد سومو (خشونت :smiley (18):) عملی کنی من ی بار یکیو کت بسته تحویل حراست یونی دادم پدرشو درآوردن عاشقی یادش رفت اگه تو یونیه ب برادران حراست معرفیش کن اونا درستش میکنن 2 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ منم از رو تجربیاتم گفتمی آقایی بود پارسال ک من از اون دانشگاه انصراف دادم میخواست ترک تحصیل کنه انقد افسردگی گرفته بود ب خاطر شخصیتی ک داشت هرکاری کردم نتونستم رک بشینم باهاش حرف بزنم ک ما ب درد هم نمیخوریم همه راه های ارتباطیو بستم وقتی دید هیچ تمایلی حتی ب شنیدن صداش ندارم کم کم حالش عادی شد و بی خیال شد البته ب شخصیت اون طرفم بستگی داره ها ک چقد بخواد بفهمه ی بچه ! سرتقم ب پستم خورده بود ک کم محلیو ب چشم ناز کردن میدید هرچی میگفتم آقا جون من اصن از قیافت چندشم میشه فکر میکرد دارم واسش دلبری و ناز میکنم نگاش نمیکردم میگفت تو ام میترسی عاشق چشمام بشی ولی خب اینم آخر با همین کم محلی راهشو کشیدو رفت هر کسی ی صبرو حوصله ای داره یه ماه اصرار کنه 2 ماه اصن چن سال وقتی ببینه طرف راضی نمیشه میره پی کارش دیگه صبر ایوب ک ندارن ملت شما فکر خودتونو کردید ولی فکر دل اون طرف رو نکردید ، شاید به ظاهر دیگه باهاتون کاری نداشته باشه و بی خیال باشه ولی در باطن خورد شده و دلش شکسته ! حتی اگه دوستش هم نداشتید ، می تونستید با راه های منطقی راضیش کنید نه بی محلی که در واقع با این کار شخصیت اون پسر رو خورد کردید ! 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ شما فکر خودتونو کردید ولی فکر دل اون طرف رو نکردید ، شاید به ظاهر دیگه باهاتون کاری نداشته باشه و بی خیال باشه ولی در باطن خورد شده و دلش شکسته ! حتی اگه دوستش هم نداشتید ، می تونستید با راه های منطقی راضیش کنید نه بی محلی که در واقع با این کار شخصیت اون پسر رو خورد کردید ! من چ گناهی کردم ک دله اکثر پسرا دروازه نداره ؟ ب قول ی بنده خدا تا پسرا این چیزاو تجربه نکنن ک مرد نمیشن لوس و ننر باقی میمونن 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ نمیدنم والا واسه من ک جواب داد شاید مجبور برخورد سومو (خشونت :smiley (18):) عملی کنی من ی بار یکیو کت بسته تحویل حراست یونی دادم پدرشو درآوردن عاشقی یادش رفت اگه تو یونیه ب برادران حراست معرفیش کن اونا درستش میکنن اگه از اين بچه های يونی بود آره ميشد همچين کاری کرد! ک مطمئننن اونم جواب نمیداد ... ما منتظره معجزه ایم 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ اگه از اين بچه های يونی بود آره ميشد همچين کاری کرد! ک مطمئننن اونم جواب نمیداد ...ما منتظره معجزه ایم برادرای ارزشی جان بر کفم هستن واسه کمک رسانی ایشالا موفق باشی 3 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ من چ گناهی کردم ک دله اکثر پسرا دروازه نداره ؟ ب قول ی بنده خدا تا پسرا این چیزاو تجربه نکنن ک مرد نمیشن لوس و ننر باقی میمونن با این کارها سنگ دل میشن و نسبت به همه دخترا بد بین میشن ، اگه حرفامو قبول ندارید به یه طریقی تحقیق کنید ببینید اون پسر در مورد شما و بقیه دخترا چه حسی داره ، اگه واقعا دوستتون داشت ، الان در بدترین وضع ممکن دلش شکسته ! 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ برادرای ارزشی جان بر کفم هستن واسه کمک رسانی ایشالا موفق باشی دههه بايد همه چيو اينجا واضح گفت: طرف ک از اين پسرای کوچه خيابون نيس...ولی خب چيکار کنم ک دلم رضا نميده! مرسی...من برم کم کم... 1 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ اینو هم مطمئن باشید همیشه این اتفاق واسه پسرا نمی افته ، ممکنه روزی برای خود شما هم این اتفاق بیفته اون موقع هست که یاد کاری که با اون پسر کردید می افتید ! 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ با این کارها سنگ دل میشن و نسبت به همه دخترا بد بین میشن ، اگه حرفامو قبول ندارید به یه طریقی تحقیق کنید ببینید اون پسر در مورد شما و بقیه دخترا چه حسی داره ، اگه واقعا دوستتون داشت ، الان در بدترین وضع ممکن دلش شکسته ! ب نظر من اگه کسی حتی ی ذره احساس واقعی ب من داشته باشه منم اون حسو دارم وقتی با بقیه واسه من فرقی نداره پس دوس داشتنش الکیه و دلشم نشکسته دههه بايد همه چيو اينجا واضح گفت: طرف ک از اين پسرای کوچه خيابون نيس...ولی خب چيکار کنم ک دلم رضا نميده! مرسی...من برم کم کم... روز ب خیر 3 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ ب نظر من اگه کسی حتی ی ذره احساس واقعی ب من داشته باشه منم اون حسو دارم وقتی با بقیه واسه من فرقی نداره پس دوس داشتنش الکیه و دلشم نشکسته همیشه این طور نیست ، امیدوارم این اتفاق واسه شما پیش نیاد ، اگه پیش بیاد حس اون پسر رو می فهمید ! هیچ کس کامل نیست . 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ اگه همچین آدمی پیدا شد، میدونم که چقدر احمقه. سعی میکنم جایی که اون هست نباشم. 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ نظر من: از اونجا که برای عاشق شدن، مردم تعاریف مختلفی دارن .. باید برای هر کدوم روش جدا گانه ای انتخاب کرد: اگر کسی در نگاه اول عاشق یکی شد. یا به طور کلی دور ا دور عاشق یکی شد. بهترین کار اینه که کسی که عاشق شده رو با بی توجهی ترد کرد. چون این عشق خیلی سطحیه و طرف کم کم میفهمه که راهی برای نزدیک شدن وجود نداره و میره . اما کار غلط اینکه که فضای صحبت کردن در این بین باز بشه ... در این صورت موضوع پیچیده میشه اما اگر کسی در یه رابطه ی طولانی مدت عاشق شد.. این تقصیر از خود اون کسی هست که حسی نسبت به طرف مقابلش نداره .. چرا که باید این رو همون اول میگفت تا حد و مرز رابطه مشخص بشه... بهترین پیشنهاد برای این حالت اینه که از همون اول پیشگیری بشه ... وگرنه موضوغ پیچیده میشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده