رفتن به مطلب

اگر كسی عاشق شما بود اما شما عاشق او نبودید !؟

afa

ارسال های توصیه شده

saman_۸۸ گفته است:
به نظر من کسی که عاشق باشه دنبال آزار و اذیت معشوقش نیست !

این عشق ، عشقیه که در آستانه ی در فرو مینشینه و پس از وصال فروکش میکنه !

من فکر میکنم این مورد بیشتر راجع به عشق های بیمار گونه باشه... که طرف برای راضی کردن کسی که دوستش داره حتی دست به آزار دادن، ترسوندن و تهدید کردنش میکنه...

وگرنه عموما کسی که عاشق باشه و حالت بیمار گونه نداشته باشه چنین رفتارایی ازش سر نمیزنه مگر اسرار و پافشاری زیاد...

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 51
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

anooshe گفته است:
من فکر میکنم این مورد بیشتر راجع به عشق های بیمار گونه باشه... که طرف برای راضی کردن کسی که دوستش داره حتی دست به آزار دادن، ترسوندن و تهدید کردنش میکنه...

وگرنه عموما کسی که عاشق باشه و حالت بیمار گونه نداشته باشه چنین رفتارایی ازش سر نمیزنه مگر اسرار و پافشاری زیاد...

متأسفانه از این جور موارد در جامعه ی ما کم نیست !

ماجراهای اسید پاشی و ... همه گواه روح بیمار و نیازمند محبته !

• Like 4
لینک به دیدگاه
  Saman_۸۸ گفته است:
متأسفانه از این جور موارد در جامعه ی ما کم نیست !

ماجراهای اسید پاشی و ... همه گواه روح بیمار و نیازمند محبته !

:sigh:بله متاسفانه...

در کل امیدوارم هیچکس درگیر عشق یکطرفه از هیچ نوعیش نشه... چون برای هر دو طرف خیلی آزار دهندست...

• Like 3
لینک به دیدگاه

ب نظر من عشق ی طرفه اصلا نداریم

کسی ک فکر میکنه عاشقه ولی طرف مقابلش همچین حسیو نداره دچار سوء تفاهم شده

عشق با ی نفر ک عشق نیست

وقتیم ی مدت کم محلی ببینه از سرش میفته

• Like 5
لینک به دیدگاه
  ::: شیـــما ::: گفته است:
وقتیم ی مدت کم محلی ببینه از سرش میفته

ولی گاهی اين اتفاق نميوفته!:ws37:

دوستان بهتر نيس دنبال راهکارای عملی باشيم ک جواب بده!؟

از تجربيات خودتون بگين يا چيزايی که بنظرتون ميتونه کمک کننده باشه!:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  elahe.elahe۲ گفته است:
ولی گاهی اين اتفاق نميوفته!:ws37:

دوستان بهتر نيس دنبال راهکارای عملی باشيم ک جواب بده!؟

از تجربيات خودتون بگين يا چيزايی که بنظرتون ميتونه کمک کننده باشه!:w16:

منم از رو تجربیاتم گفتم

ی آقایی بود پارسال ک من از اون دانشگاه انصراف دادم میخواست ترک تحصیل کنه انقد افسردگی گرفته بود ب خاطر شخصیتی ک داشت هرکاری کردم نتونستم رک بشینم باهاش حرف بزنم ک ما ب درد هم نمیخوریم همه راه های ارتباطیو بستم وقتی دید هیچ تمایلی حتی ب شنیدن صداش ندارم کم کم حالش عادی شد و بی خیال شد

البته ب شخصیت اون طرفم بستگی داره ها ک چقد بخواد بفهمه

ی بچه ! سرتقم ب پستم خورده بود ک کم محلیو ب چشم ناز کردن میدید :w58: هرچی میگفتم آقا جون من اصن از قیافت چندشم میشه فکر میکرد دارم واسش دلبری و ناز میکنم نگاش نمیکردم میگفت تو ام میترسی عاشق چشمام بشی :hanghead:ولی خب اینم آخر با همین کم محلی راهشو کشیدو رفت

هر کسی ی صبرو حوصله ای داره یه ماه اصرار کنه 2 ماه اصن چن سال وقتی ببینه طرف راضی نمیشه میره پی کارش دیگه

صبر ایوب ک ندارن ملت :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
منم از رو تجربیاتم گفتم

ی آقایی بود پارسال ک من از اون دانشگاه انصراف دادم میخواست ترک تحصیل کنه انقد افسردگی گرفته بود ب خاطر شخصیتی ک داشت هرکاری کردم نتونستم رک بشینم باهاش حرف بزنم ک ما ب درد هم نمیخوریم همه راه های ارتباطیو بستم وقتی دید هیچ تمایلی حتی ب شنیدن صداش ندارم کم کم حالش عادی شد و بی خیال شد

ی بچه ! سرتقم ب پستم خورده بود ک کم محلیو ب چشم ناز کردن میدید :w58: هرچی میگفتم آقا جون من اصن از قیافت چندشم میشه فکر میکرد دارم واسش دلبری و ناز میکنم نگاش نمیکردم میگفت تو ام میترسی عاشق چشمام بشی :hanghead:ولی خب اینم آخر با همین کم محلی راهشو کشیدو رفت

هر کسی ی صبرو حوصله ای داره یه ماه اصرار کنه 2 ماه اصن چن سال وقتی ببینه طرف راضی نمیشه میره پی کارش دیگه

اهوم همه اينايی ک گفتی درس...ولی پس چرا اين تجربيات تو ک خود منم عمليش کردم واسه من ۲ سال جواب نميده!

يه مدت بی خيال ميشه ولی باز ...

صبر ايوب ندارن ولی چيزی کمتر از اونم نيس!:icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه

عشق یکطرفه اصلا فایده نداره !

این عشق ، وابستگی هستش ، کسی به خاطره چهره یا قیافه طرف دیگه بهش وابسته میشه و فک میکنه که عشقه و عاشق اون شده ، در حالی که تنها اسمی که میشه روی اون گذاشت وابستگی هستش که اغلب هم پسرا وابسته دخترا میشن اونها هم بدون هیچ ملاحظه ای دل طرف رو میشکنن !

کلا عشقی که این روزا ازش صحبت میشه یه حالت زود گذره که فوقش تا چند ماه بعد از ازدواج ادامه داره و بعدش دیگه خیلی کمرنگ میشه !

هیچ وقت وابسته کسی نشین ، تنها خداست که می تونین بهش وابسته باشین چون هیچ وقت تنهاتون نمیزاره :ws37:

البته مصداق بارز حرفهایی که گفتم برای خودم پیش اومده بود و این رو از روی تجربه گفتم !

عشق = عامل شکست قلب

• Like 2
لینک به دیدگاه
  elahe.elahe۲ گفته است:
اهوم همه اينايی ک گفتی درس...ولی پس چرا اين تجربيات تو ک خود منم عمليش کردم واسه من ۲ سال جواب نميده!

يه مدت بی خيال ميشه ولی باز ...

صبر ايوب ندارن ولی چيزی کمتر از اونم نيس!:icon_pf (34):

نمیدنم والا

واسه من ک جواب داد

شاید مجبور برخورد سومو (خشونت :smiley (18):) عملی کنی

من ی بار یکیو کت بسته تحویل حراست یونی دادم پدرشو درآوردن عاشقی یادش رفت اگه تو یونیه ب برادران حراست معرفیش کن اونا درستش میکنن :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
منم از رو تجربیاتم گفتم

شما فکر خودتونو کردید ولی فکر دل اون طرف رو نکردید ، شاید به ظاهر دیگه باهاتون کاری نداشته باشه و بی خیال باشه ولی در باطن خورد شده و دلش شکسته !

حتی اگه دوستش هم نداشتید ، می تونستید با راه های منطقی راضیش کنید نه بی محلی که در واقع با این کار شخصیت اون پسر رو خورد کردید !

• Like 3
لینک به دیدگاه
  esi-۷۲ گفته است:
شما فکر خودتونو کردید ولی فکر دل اون طرف رو نکردید ، شاید به ظاهر دیگه باهاتون کاری نداشته باشه و بی خیال باشه ولی در باطن خورد شده و دلش شکسته !

حتی اگه دوستش هم نداشتید ، می تونستید با راه های منطقی راضیش کنید نه بی محلی که در واقع با این کار شخصیت اون پسر رو خورد کردید !

من چ گناهی کردم ک دله اکثر پسرا دروازه نداره ؟

ب قول ی بنده خدا تا پسرا این چیزاو تجربه نکنن ک مرد نمیشن لوس و ننر باقی میمونن

• Like 1
لینک به دیدگاه
نمیدنم والا

واسه من ک جواب داد

شاید مجبور برخورد سومو (خشونت :smiley (18):) عملی کنی

من ی بار یکیو کت بسته تحویل حراست یونی دادم پدرشو درآوردن عاشقی یادش رفت اگه تو یونیه ب برادران حراست معرفیش کن اونا درستش میکنن :ws3:

اگه از اين بچه های يونی بود آره ميشد همچين کاری کرد! ک مطمئننن اونم جواب نمیداد ...

ما منتظره معجزه ایم:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  elahe.elahe۲ گفته است:
اگه از اين بچه های يونی بود آره ميشد همچين کاری کرد! ک مطمئننن اونم جواب نمیداد ...

ما منتظره معجزه ایم:ws37:

برادرای ارزشی جان بر کفم هستن واسه کمک رسانی :ws3: ایشالا موفق باشی :ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من چ گناهی کردم ک دله اکثر پسرا دروازه نداره ؟

ب قول ی بنده خدا تا پسرا این چیزاو تجربه نکنن ک مرد نمیشن لوس و ننر باقی میمونن

با این کارها سنگ دل میشن و نسبت به همه دخترا بد بین میشن ، اگه حرفامو قبول ندارید به یه طریقی تحقیق کنید ببینید اون پسر در مورد شما و بقیه دخترا چه حسی داره ، اگه واقعا دوستتون داشت ، الان در بدترین وضع ممکن دلش شکسته !

• Like 3
لینک به دیدگاه
برادرای ارزشی جان بر کفم هستن واسه کمک رسانی :ws3: ایشالا موفق باشی :ws37:

:ws28:

دههه بايد همه چيو اينجا واضح گفت: طرف ک از اين پسرای کوچه خيابون نيس...ولی خب چيکار کنم ک دلم رضا نميده!:hanghead:

مرسی...من برم کم کم...:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اینو هم مطمئن باشید همیشه این اتفاق واسه پسرا نمی افته ، ممکنه روزی برای خود شما هم این اتفاق بیفته اون موقع هست که یاد کاری که با اون پسر کردید می افتید !

• Like 3
لینک به دیدگاه
  Esi-۷۲ گفته است:
با این کارها سنگ دل میشن و نسبت به همه دخترا بد بین میشن ، اگه حرفامو قبول ندارید به یه طریقی تحقیق کنید ببینید اون پسر در مورد شما و بقیه دخترا چه حسی داره ، اگه واقعا دوستتون داشت ، الان در بدترین وضع ممکن دلش شکسته !

ب نظر من اگه کسی حتی ی ذره احساس واقعی ب من داشته باشه منم اون حسو دارم وقتی با بقیه واسه من فرقی نداره پس دوس داشتنش الکیه و دلشم نشکسته

elahe.elahe۲ گفته است:
:ws28:

دههه بايد همه چيو اينجا واضح گفت: طرف ک از اين پسرای کوچه خيابون نيس...ولی خب چيکار کنم ک دلم رضا نميده!:hanghead:

مرسی...من برم کم کم...:icon_gol:

روز ب خیر :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ب نظر من اگه کسی حتی ی ذره احساس واقعی ب من داشته باشه منم اون حسو دارم وقتی با بقیه واسه من فرقی نداره پس دوس داشتنش الکیه و دلشم نشکسته

همیشه این طور نیست ، امیدوارم این اتفاق واسه شما پیش نیاد ، اگه پیش بیاد حس اون پسر رو می فهمید !

هیچ کس کامل نیست .

• Like 3
لینک به دیدگاه

نظر من:

از اونجا که برای عاشق شدن، مردم تعاریف مختلفی دارن .. باید برای هر کدوم روش جدا گانه ای انتخاب کرد:

اگر کسی در نگاه اول عاشق یکی شد. یا به طور کلی دور ا دور عاشق یکی شد. بهترین کار اینه که کسی که عاشق شده رو با بی توجهی ترد کرد.

چون این عشق خیلی سطحیه و طرف کم کم میفهمه که راهی برای نزدیک شدن وجود نداره و میره .

اما کار غلط اینکه که فضای صحبت کردن در این بین باز بشه ... در این صورت موضوع پیچیده میشه

اما اگر کسی در یه رابطه ی طولانی مدت عاشق شد.. این تقصیر از خود اون کسی هست که حسی نسبت به طرف مقابلش نداره ..

چرا که باید این رو همون اول میگفت تا حد و مرز رابطه مشخص بشه...

بهترین پیشنهاد برای این حالت اینه که از همون اول پیشگیری بشه ... وگرنه موضوغ پیچیده میشه

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...
AM 00 : 1

Hour
Minutes
AM PM
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12