رفتن به مطلب

اگر كسی عاشق شما بود اما شما عاشق او نبودید !؟

afa

ارسال های توصیه شده

به نظر من کسی که عاشق باشه دنبال آزار و اذیت معشوقش نیست !

این عشق ، عشقیه که در آستانه ی در فرو مینشینه و پس از وصال فروکش میکنه !

من فکر میکنم این مورد بیشتر راجع به عشق های بیمار گونه باشه... که طرف برای راضی کردن کسی که دوستش داره حتی دست به آزار دادن، ترسوندن و تهدید کردنش میکنه...

وگرنه عموما کسی که عاشق باشه و حالت بیمار گونه نداشته باشه چنین رفتارایی ازش سر نمیزنه مگر اسرار و پافشاری زیاد...

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 51
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من فکر میکنم این مورد بیشتر راجع به عشق های بیمار گونه باشه... که طرف برای راضی کردن کسی که دوستش داره حتی دست به آزار دادن، ترسوندن و تهدید کردنش میکنه...

وگرنه عموما کسی که عاشق باشه و حالت بیمار گونه نداشته باشه چنین رفتارایی ازش سر نمیزنه مگر اسرار و پافشاری زیاد...

متأسفانه از این جور موارد در جامعه ی ما کم نیست !

ماجراهای اسید پاشی و ... همه گواه روح بیمار و نیازمند محبته !

• Like 4
لینک به دیدگاه
متأسفانه از این جور موارد در جامعه ی ما کم نیست !

ماجراهای اسید پاشی و ... همه گواه روح بیمار و نیازمند محبته !

:sigh:بله متاسفانه...

در کل امیدوارم هیچکس درگیر عشق یکطرفه از هیچ نوعیش نشه... چون برای هر دو طرف خیلی آزار دهندست...

• Like 3
لینک به دیدگاه

ب نظر من عشق ی طرفه اصلا نداریم

کسی ک فکر میکنه عاشقه ولی طرف مقابلش همچین حسیو نداره دچار سوء تفاهم شده

عشق با ی نفر ک عشق نیست

وقتیم ی مدت کم محلی ببینه از سرش میفته

• Like 5
لینک به دیدگاه
وقتیم ی مدت کم محلی ببینه از سرش میفته

ولی گاهی اين اتفاق نميوفته!:ws37:

دوستان بهتر نيس دنبال راهکارای عملی باشيم ک جواب بده!؟

از تجربيات خودتون بگين يا چيزايی که بنظرتون ميتونه کمک کننده باشه!:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ولی گاهی اين اتفاق نميوفته!:ws37:

دوستان بهتر نيس دنبال راهکارای عملی باشيم ک جواب بده!؟

از تجربيات خودتون بگين يا چيزايی که بنظرتون ميتونه کمک کننده باشه!:w16:

منم از رو تجربیاتم گفتم

ی آقایی بود پارسال ک من از اون دانشگاه انصراف دادم میخواست ترک تحصیل کنه انقد افسردگی گرفته بود ب خاطر شخصیتی ک داشت هرکاری کردم نتونستم رک بشینم باهاش حرف بزنم ک ما ب درد هم نمیخوریم همه راه های ارتباطیو بستم وقتی دید هیچ تمایلی حتی ب شنیدن صداش ندارم کم کم حالش عادی شد و بی خیال شد

البته ب شخصیت اون طرفم بستگی داره ها ک چقد بخواد بفهمه

ی بچه ! سرتقم ب پستم خورده بود ک کم محلیو ب چشم ناز کردن میدید :w58: هرچی میگفتم آقا جون من اصن از قیافت چندشم میشه فکر میکرد دارم واسش دلبری و ناز میکنم نگاش نمیکردم میگفت تو ام میترسی عاشق چشمام بشی :hanghead:ولی خب اینم آخر با همین کم محلی راهشو کشیدو رفت

هر کسی ی صبرو حوصله ای داره یه ماه اصرار کنه 2 ماه اصن چن سال وقتی ببینه طرف راضی نمیشه میره پی کارش دیگه

صبر ایوب ک ندارن ملت :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
منم از رو تجربیاتم گفتم

ی آقایی بود پارسال ک من از اون دانشگاه انصراف دادم میخواست ترک تحصیل کنه انقد افسردگی گرفته بود ب خاطر شخصیتی ک داشت هرکاری کردم نتونستم رک بشینم باهاش حرف بزنم ک ما ب درد هم نمیخوریم همه راه های ارتباطیو بستم وقتی دید هیچ تمایلی حتی ب شنیدن صداش ندارم کم کم حالش عادی شد و بی خیال شد

ی بچه ! سرتقم ب پستم خورده بود ک کم محلیو ب چشم ناز کردن میدید :w58: هرچی میگفتم آقا جون من اصن از قیافت چندشم میشه فکر میکرد دارم واسش دلبری و ناز میکنم نگاش نمیکردم میگفت تو ام میترسی عاشق چشمام بشی :hanghead:ولی خب اینم آخر با همین کم محلی راهشو کشیدو رفت

هر کسی ی صبرو حوصله ای داره یه ماه اصرار کنه 2 ماه اصن چن سال وقتی ببینه طرف راضی نمیشه میره پی کارش دیگه

اهوم همه اينايی ک گفتی درس...ولی پس چرا اين تجربيات تو ک خود منم عمليش کردم واسه من ۲ سال جواب نميده!

يه مدت بی خيال ميشه ولی باز ...

صبر ايوب ندارن ولی چيزی کمتر از اونم نيس!:icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه

عشق یکطرفه اصلا فایده نداره !

این عشق ، وابستگی هستش ، کسی به خاطره چهره یا قیافه طرف دیگه بهش وابسته میشه و فک میکنه که عشقه و عاشق اون شده ، در حالی که تنها اسمی که میشه روی اون گذاشت وابستگی هستش که اغلب هم پسرا وابسته دخترا میشن اونها هم بدون هیچ ملاحظه ای دل طرف رو میشکنن !

کلا عشقی که این روزا ازش صحبت میشه یه حالت زود گذره که فوقش تا چند ماه بعد از ازدواج ادامه داره و بعدش دیگه خیلی کمرنگ میشه !

هیچ وقت وابسته کسی نشین ، تنها خداست که می تونین بهش وابسته باشین چون هیچ وقت تنهاتون نمیزاره :ws37:

البته مصداق بارز حرفهایی که گفتم برای خودم پیش اومده بود و این رو از روی تجربه گفتم !

عشق = عامل شکست قلب

• Like 2
لینک به دیدگاه
اهوم همه اينايی ک گفتی درس...ولی پس چرا اين تجربيات تو ک خود منم عمليش کردم واسه من ۲ سال جواب نميده!

يه مدت بی خيال ميشه ولی باز ...

صبر ايوب ندارن ولی چيزی کمتر از اونم نيس!:icon_pf (34):

نمیدنم والا

واسه من ک جواب داد

شاید مجبور برخورد سومو (خشونت :smiley (18):) عملی کنی

من ی بار یکیو کت بسته تحویل حراست یونی دادم پدرشو درآوردن عاشقی یادش رفت اگه تو یونیه ب برادران حراست معرفیش کن اونا درستش میکنن :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
منم از رو تجربیاتم گفتم

شما فکر خودتونو کردید ولی فکر دل اون طرف رو نکردید ، شاید به ظاهر دیگه باهاتون کاری نداشته باشه و بی خیال باشه ولی در باطن خورد شده و دلش شکسته !

حتی اگه دوستش هم نداشتید ، می تونستید با راه های منطقی راضیش کنید نه بی محلی که در واقع با این کار شخصیت اون پسر رو خورد کردید !

• Like 3
لینک به دیدگاه
شما فکر خودتونو کردید ولی فکر دل اون طرف رو نکردید ، شاید به ظاهر دیگه باهاتون کاری نداشته باشه و بی خیال باشه ولی در باطن خورد شده و دلش شکسته !

حتی اگه دوستش هم نداشتید ، می تونستید با راه های منطقی راضیش کنید نه بی محلی که در واقع با این کار شخصیت اون پسر رو خورد کردید !

من چ گناهی کردم ک دله اکثر پسرا دروازه نداره ؟

ب قول ی بنده خدا تا پسرا این چیزاو تجربه نکنن ک مرد نمیشن لوس و ننر باقی میمونن

• Like 1
لینک به دیدگاه
نمیدنم والا

واسه من ک جواب داد

شاید مجبور برخورد سومو (خشونت :smiley (18):) عملی کنی

من ی بار یکیو کت بسته تحویل حراست یونی دادم پدرشو درآوردن عاشقی یادش رفت اگه تو یونیه ب برادران حراست معرفیش کن اونا درستش میکنن :ws3:

اگه از اين بچه های يونی بود آره ميشد همچين کاری کرد! ک مطمئننن اونم جواب نمیداد ...

ما منتظره معجزه ایم:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اگه از اين بچه های يونی بود آره ميشد همچين کاری کرد! ک مطمئننن اونم جواب نمیداد ...

ما منتظره معجزه ایم:ws37:

برادرای ارزشی جان بر کفم هستن واسه کمک رسانی :ws3: ایشالا موفق باشی :ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من چ گناهی کردم ک دله اکثر پسرا دروازه نداره ؟

ب قول ی بنده خدا تا پسرا این چیزاو تجربه نکنن ک مرد نمیشن لوس و ننر باقی میمونن

با این کارها سنگ دل میشن و نسبت به همه دخترا بد بین میشن ، اگه حرفامو قبول ندارید به یه طریقی تحقیق کنید ببینید اون پسر در مورد شما و بقیه دخترا چه حسی داره ، اگه واقعا دوستتون داشت ، الان در بدترین وضع ممکن دلش شکسته !

• Like 3
لینک به دیدگاه
برادرای ارزشی جان بر کفم هستن واسه کمک رسانی :ws3: ایشالا موفق باشی :ws37:

:ws28:

دههه بايد همه چيو اينجا واضح گفت: طرف ک از اين پسرای کوچه خيابون نيس...ولی خب چيکار کنم ک دلم رضا نميده!:hanghead:

مرسی...من برم کم کم...:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اینو هم مطمئن باشید همیشه این اتفاق واسه پسرا نمی افته ، ممکنه روزی برای خود شما هم این اتفاق بیفته اون موقع هست که یاد کاری که با اون پسر کردید می افتید !

• Like 3
لینک به دیدگاه
با این کارها سنگ دل میشن و نسبت به همه دخترا بد بین میشن ، اگه حرفامو قبول ندارید به یه طریقی تحقیق کنید ببینید اون پسر در مورد شما و بقیه دخترا چه حسی داره ، اگه واقعا دوستتون داشت ، الان در بدترین وضع ممکن دلش شکسته !

ب نظر من اگه کسی حتی ی ذره احساس واقعی ب من داشته باشه منم اون حسو دارم وقتی با بقیه واسه من فرقی نداره پس دوس داشتنش الکیه و دلشم نشکسته

:ws28:

دههه بايد همه چيو اينجا واضح گفت: طرف ک از اين پسرای کوچه خيابون نيس...ولی خب چيکار کنم ک دلم رضا نميده!:hanghead:

مرسی...من برم کم کم...:icon_gol:

روز ب خیر :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ب نظر من اگه کسی حتی ی ذره احساس واقعی ب من داشته باشه منم اون حسو دارم وقتی با بقیه واسه من فرقی نداره پس دوس داشتنش الکیه و دلشم نشکسته

همیشه این طور نیست ، امیدوارم این اتفاق واسه شما پیش نیاد ، اگه پیش بیاد حس اون پسر رو می فهمید !

هیچ کس کامل نیست .

• Like 3
لینک به دیدگاه

نظر من:

از اونجا که برای عاشق شدن، مردم تعاریف مختلفی دارن .. باید برای هر کدوم روش جدا گانه ای انتخاب کرد:

اگر کسی در نگاه اول عاشق یکی شد. یا به طور کلی دور ا دور عاشق یکی شد. بهترین کار اینه که کسی که عاشق شده رو با بی توجهی ترد کرد.

چون این عشق خیلی سطحیه و طرف کم کم میفهمه که راهی برای نزدیک شدن وجود نداره و میره .

اما کار غلط اینکه که فضای صحبت کردن در این بین باز بشه ... در این صورت موضوع پیچیده میشه

اما اگر کسی در یه رابطه ی طولانی مدت عاشق شد.. این تقصیر از خود اون کسی هست که حسی نسبت به طرف مقابلش نداره ..

چرا که باید این رو همون اول میگفت تا حد و مرز رابطه مشخص بشه...

بهترین پیشنهاد برای این حالت اینه که از همون اول پیشگیری بشه ... وگرنه موضوغ پیچیده میشه

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...