رفتن به مطلب

اندازه سوسک هم نیستیم!!!

ارسال های توصیه شده

جرات داری این جنایتت رو جلوی حمید تکرو رو کن:ws3:برو بگو یکی از عزیزان دلشو کشتی:persiana__hahaha:

یاد شعر خاله سوسکه افتادم شاعر میگه:

خاله سوسکِ وُ دردِ پدرم:w589: چرا میذاری سر به سرم:w589: من که از گل بهترم:w963:من که تاجه رو سرم:w963:از خشگلا خشگل ترم:w963:از مقبولا مقبول ترم

خاله سوسکه کدومه بی تربیت بی همیت :viannen_38:

به من بگو ای خاله قزی:persiana__hahaha: چادر یزی:persiana__hahaha: کفش قرمزی :persiana__hahaha:اقر بخیر کجا میری:persiana__hahaha:

ولی خوب گفته های فوق همه شوخی بود

جدا آدمیزاد موجود ضعیفیه شاید گاهی از یه سوسک هم کمتر باشه ولی اگه بخواد میتونه اشرف مخلوقات باشه غرور هم این وسط مفهومی نداره و شاید مانع رسیدن به هدفهای انسانی هم باشه...

مرسی از تاپیک خوبت:flowerysmile:

• Like 7
لینک به دیدگاه
خیلی جالب بود برام نوع دیدگاهت نسبت به این قضیه :icon_redface:

مرسی از تاپیک خوبت :flowerysmile:

مرسی عزیزم قابل نداشت:girl_blush2:

میازار موری که دانه کش هست

که جان دارد و جان شیرین خوش هست

اخه تروریست.اخه قاتل .اخه دشمن حیوانات.

واقعا خجالت نمیکشی.گردن سوسک را میبری و حتی نمیکشیش که زجر کش شدنش را ببینی

اگر کانون های مدافع حقوق حیوانات بفهمند .!!!!!

شما باید به دادگاه برید تا سزای اعمال خودتون را ببینید.

انشاالله که غذای سوسک بشی و سوسک ها دسته جمعی بخورنت

یاد نازی ها افتادم که یهودی ها را ازمایش میکردند .

ای تروریست .ای قاتل.وای بر تو

:ws3:

پی نوشت: من حالم خوب نیست :ws3:

دقیقا معلومه داغونی:ws3:

چرا شلوغش میکنی؟

بابا سوسکه کله نداره که بفهمه الان داره زجر میکشه :w000:

اتفاقا درد و حس میکرد چون نزدیک 24 ساعت دست و پا زد:banel_smiley_4:

تو ایران که بدنیا بیایم و بزرگ بشیم خوب همینه. یعنی از بچگی یه جوری ما رو بارمون آوردن که ارزش های انسانی خودمونو دست کم بگیریم. اما تو کشور های مترقی یه درس هایی رو به کودک میدن که بخوبی میفهمه که مهم هست و باید مهم بمونه. اینهمه تربیت بالا که ما تو رفتار اونا میبینیم مال اینه که از همان اوان بچگی جوری بارش میارن که احساس خردی و شرمندگی و حقارت نکنه و بدونه که مهم هست. برای همین طرز تلقی هامونه که مدام از سر و کله هم بالا میریم تا به یه جایی برسیم. اینهمه حق و حقوقی که از هر روز از ما ضایع میشه و ما دم بر نمیاریم مال همین تلقین هاست.

اخیرا یه کتابی از jason fried و david heinemeier به زبان ترکی استانبولی رو میخونم که اسمش هست پاکش کن و از اول بنویس.

تو این کتاب همه اون تلقیناتی رو که نمیذاره یه انسان موفق بشه شرح داده و راهکار های خود بهبود سازی رو هم نوشته. با خوندن این کتاب احساس میکنم که بزرگترین حقی که از ما گرفته شده اینه که یادمون بره که مهم هستیم.

با تشکر از تاپیک خوب شما:icon_gol:

دقیقا نوع تربیت خیلی فرق داره تو یک مقاله ای خونده بودم تحقیقی که روی 3000 مادر ژاپنی داشتن که تربیتشون چه فرقی میکنه که بچه هاشون انقدر مخترع بار اومدن به این نتیجه رسدن که مادرها از بچگی به بچه هاشون یاد میدن که پسرم بزرگ شد میخواد مخترع بشه انقدر این حرف و تکرار کردن تا درونی شده برای کودم ولی چند درصد ما مادر های ایرانی این حرف میزنیم همش میگیم دکتر یا مهندس بشه بچم:banel_smiley_4:

دلیل نمیشه که

ماهم قابلیتهایی داریم که

موجودات

دیگه ندارن

بله داریم ولی من میگم ادمی که با سر بریده 5 مین نمیتونه دووم بیاره چرا کبر و غرور و ریا باید داشته باشه من از این بعد نگاه کردم:rose:

• Like 3
لینک به دیدگاه

مرسی شقایق جان خیلی حال کردم با موضوعت!

جا داره بازم بگم که اونی که شما کشتی سوسک نبوده و سوسری بوده! همه همین اشتباه رو میکنن ...

و اما شکایت!:

یکی اینکه چرا منو نگفتی بیام از اولش!

و دیگری اینکه ای ظالم! نکش بچه مردمو!

و اما علت اینکه سوسری نمرده اینه که:

این کارت مثل این میمونه که بزنی دهن مهن منو بیاری پایین!

چون مغز پغز این موجود توی سینه اونه!@! نه سرش ... بخاطر همون بازسازی میشه مثل پوست خودمون.

و اینکه میشه از موجودات زنده درس زندگی گرفت ... این خیلی خوبه ...

خدا هم میگه نگاه کن به مخلوقات من تامل کن و به انسانیت خودت نزدیک شو ...

خیلی میشه از رفتار موجودات درس گرفت ... و این واقعا برای منی که روی این موجودات کار میکنم مشهوده ...

بازم ممنون.

حرفام زیاده اما فرصتم کمه.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
چون مثل سوسک تن بی سرمون 10 روز نمی تونه زنده بمونه یعنی غرور داریم؟ عجب!

اشتباه متوجه شدی من میگم ما آدما وقتی با یک ضربه کوچیک به سرمون احتمال مرگ داریم چرا باید به خودمون بنازیم و مغرور باشیم !!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...