Bernabeo 1062 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ شنیدین میگن چون خوک حیوون بیغیرتیه، خوردن گوشتش آدم رو بیغیرت میکنه ؟ اگه اسلام میدونست گوشت گاو و گوسفند چه تاثیری رو مردم ما داره رو این دوتا هم یه تجدید نظری میکرد ... 33 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ دلیلش اینی که شما میگی نیست دلیلش اینه خوک از ادرار خودش میخوره واسه همین حرامه 19 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ دلیلش اینی که شما میگی نیستدلیلش اینه خوک از ادرار خودش میخوره واسه همین حرامه لب کلام قسمت دوم بود قسمت اولش که واضحه بله حرفتون درسته ولی مقصود یه چیز دیگه بود ... 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ شنیدین میگن چون خوک حیوون بیغیرتیه، خوردن گوشتش آدم رو بیغیرت میکنه ؟ اگه اسلام میدونست گوشت گاو و گوسفند چه تاثیری رو مردم ما داره رو این دوتا هم یه تجدید نظری میکرد ... فکر کنم ما ایرانی ها خیلی خوب تاثیرش رو بدونیم شاید آغا در اسلام یه ویرایشی کرد و اینم اضافه شد... البته اگه تا چند وقت دیگه به دلیل تورم گوشت گاو و گوسفند رویای شبانه مردم نشد... 13 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ خوک در بدنش انگل داره مدفوع خودش رو میخوره و حیوانی است بی بند و بار!پس حرام است فقط این رو متوجه نشدم چه ارتباطی مابین فطرت انسان و معده اش هست!:w00: مسابقه ی تک سوالی !!!!!!! یک حیوان با بندوبار را نام ببرید ؟ 8 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ شنیدین میگن چون خوک حیوون بیغیرتیه، خوردن گوشتش آدم رو بیغیرت میکنه ؟ اگه اسلام میدونست گوشت گاو و گوسفند چه تاثیری رو مردم ما داره رو این دوتا هم یه تجدید نظری میکرد ... یکی از علل حرمت خوردن گوشت خوک ؛ بی غیرتی است ............چیزی های دیگر وجود دارد که ما هنوز آن را نمی دانیم خوردن گوشت سگ نیز حرام است ...........هنوز علت ر آن نمی دانیم خوردن ماهی که پولک (فلس ) ندارد حرام است و.وو مشکل شماها چیست ؛ که این تاپیک را درست کردید؟ 3 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ یکی از علل حرمت خوردن گوشت خوک ؛ بی غیرتی است ............چیزی های دیگر وجود دارد که ما هنوز آن را نمی دانیم خوردن گوشت سگ نیز حرام است ...........هنوز علت ر آن نمی دانیم خوردن ماهی که پولک (فلس ) ندارد حرام است و.وو مشکل شماها چیست ؛ که این تاپیک را درست کردید؟ شما مگه مشکلاتتو میای توی فروم مطرح میکنی که در مورد بقیه اینجوری فکر میکنی ؟!!!!!!! اگه مشکلی چیزی هس بگوها تعارفو بزار کنار !!!!!!!!! 9 لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ شنیدین میگن چون خوک حیوون بیغیرتیه، خوردن گوشتش آدم رو بیغیرت میکنه ؟ اگه اسلام میدونست گوشت گاو و گوسفند چه تاثیری رو مردم ما داره رو این دوتا هم یه تجدید نظری میکرد ... اینا تاثیر گوشت گاو و گوسفند نیست یه دلایل دیگه داره! 5 لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ یکی از علل حرمت خوردن گوشت خوک ؛ بی غیرتی است ............چیزی های دیگر وجود دارد که ما هنوز آن را نمی دانیم خوردن گوشت سگ نیز حرام است ...........هنوز علت ر آن نمی دانیم خوردن ماهی که پولک (فلس ) ندارد حرام است و.وو مشکل شماها چیست ؛ که این تاپیک را درست کردید؟ بی غیرتی چه طوری منتقل میشه؟ گوشت خوک اکثرا کیست کرم تریشنلا داره که به انسان منتقل میشه یکی از دلایلش اینه. تازه گوشت خوک باعث دندان قریچه شدید تو خواب میشه که علتشو نمیدونم. 12 لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ مسابقه ی تک سوالی !!!!!!! یک حیوان با بندوبار را نام ببرید ؟ الاغ حیوانی با بار! 7 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ بی غیرتی چه طوری منتقل میشه؟گوشت خوک اکثرا کیست کرم تریشنلا داره که به انسان منتقل میشه یکی از دلایلش اینه. تازه گوشت خوک باعث دندان قریچه شدید تو خواب میشه که علتشو نمیدونم. ممنون از اطلاعاتتون 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ جالبه ملت تو خوکش گیر کردن نرفتن جمله دوم و کنایه موجود رو در نیاوردن غیر پری عضو نواندیشانه داریم؟ 13 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ لب کلام قسمت دوم بودقسمت اولش که واضحه بله حرفتون درسته ولی مقصود یه چیز دیگه بود ... پس نگرفتم خوک در بدنش انگل داره مدفوع خودش رو میخوره و حیوانی است بی بند و بار!پس حرام است فقط این رو متوجه نشدم چه ارتباطی مابین فطرت انسان و معده اش هست!:w00: یکی از بچه ها گفت یکی دیگه هم باعث لک در پوست مخصوصا پوست زنان میشه همون لکایی که تو سینه و سر شونه ها بوجود میاد مثل کک مکه:banel_smiley_52: خوب ضرر داره واسمون:banel_smiley_52: پوستمون زشت میشه:banel_smiley_52: کسی گوشتشو از نزدیک دیده؟ گوشتی که تازه بعد شکار هستاااا ؟ 5 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ جالبه ملت تو خوکش گیر کردن نرفتن جمله دوم و کنایه موجود رو در نیاوردن غیر پری عضو نواندیشانه داریم؟ میشه یه تاپیک با همین عنوان زد سوژشم به وفور یافت میشه ! 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ میشه یه تاپیک با همین عنوان زد سوژشم به وفور یافت میشه ! زده شده هم تاپیک مملکته داریم هم تاپیکه ملته داریم میخوای توام تاپیک عضو فرومه داریم رو بزن 6 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ زده شدههم تاپیک مملکته داریم هم تاپیکه ملته داریم میخوای توام تاپیک عضو فرومه داریم رو بزن در اسرع وقت با کلنگ همایونی احداثش میکنم ... 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ جدای از شوخی و تیکه هایی که با بصیرتان عاجز از فهمش هستند. من فکر میکنم دلیلش اقتصادی بوده.همه میدونیم اون دوره مردم اقتصادشون از چوپانی و دام بوده مخصوصا افرادی که این قانون رو وضع کردند.و دام هاشون هم میدونیم که خوک نبوده و میدونیم که چی بوده.کلا می دونیم دیگه 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ پس نگرفتم یکی از بچه ها گفت یکی دیگه هم باعث لک در پوست مخصوصا پوست زنان میشه همون لکایی که تو سینه و سر شونه ها بوجود میاد مثل کک مکه:banel_smiley_52: خوب ضرر داره واسمون:banel_smiley_52: پوستمون زشت میشه:banel_smiley_52: کسی گوشتشو از نزدیک دیده؟ گوشتی که تازه بعد شکار هستاااا ؟ اینا رو کی گفته؟ آره من دیدم....البته تو فروشگاه...نه بعد از شکار. رنگش صورتیه...به رنگ مرغ خیلی شبیهه...میگن عین گوشته مزه ش فقط یه مقدار زیادی چربه... همه هم میگن خیلی خوشمزست 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ اینا رو کی گفته؟ آره من دیدم....البته تو فروشگاه...نه بعد از شکار. رنگش صورتیه...به رنگ مرغ خیلی شبیهه...میگن عین گوشته مزه ش فقط یه مقدار زیادی چربه... همه هم میگن خیلی خوشمزست اینا رو دوستم مادرش واسه رومانیه رفتیم خونشون مامانه گفت دکتره زنه من دیدم گوشت رونش رو میگن خوشمزش من مزه اش رو نچشیدمچرا نخوردی بعد شکار گوشتش جز رونش یه چیزای ریزیه یه چیزی مثل کرم شاید من چون بدم میاد چنین برداشتی کردم یا شاید این خوکه مریض بوده اما چندشم شد 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ شنیدین میگن چون خوک حیوون بیغیرتیه، خوردن گوشتش آدم رو بیغیرت میکنه ؟ اگه اسلام میدونست گوشت گاو و گوسفند چه تاثیری رو مردم ما داره رو این دوتا هم یه تجدید نظری میکرد ... هیچ کسی به این جمله آخر توجه نکرد که با این وضعیت موجود حتما گوشت گاو دو قبضه حرام میشد و هیچ راه برگشتی وجود نداشت 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده