>>> محمــــد < 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ میشه ادرس سایت و اون قسمت اموزش مجازی که با پول مجازی میشه دا و ستد کرد بهم بدید؟ با سلام خدمت شما جناب سارا افشار ببخشید احیانا شما با دکتر افشار ساختمان پزشکان قوم وخویش نیستید؟؟ همانطور که جناب هادی آقای ناصح اشاره کردند ، شما برای اتصال به بازار نیازمند یک پلتفرم معاملاتی هستید که بروکرهای مختلف برای معامله گران - Traders - خود پلتفرم های مختلفی در نظر گرفته اند. اما یکی از محبوبترین پلتفرم ها که به خاطر اینکه در عین سادگی کاربردی می باشد و در بین معامله گرهای بازار فارِکس طرفداران زیادی دارد نرم افزار متاتریدر می باشد که شما می توانید ورژن 4 این نرم افزار را از لینک زیر دانلود کنید! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اما پس از نصب نرم افزار فوق می توانید مطابق شکل های زیر اقدام به افتتاح حساب مجازی نمایید. پس از نصب و اجرای نرم افزار ابتدا صفحه زیر جلوی شما ظاهر می گردد، مطابق توضیحات شکل گزینه های مورد نظر را تکمیل نمایید.در قسمت Deposit مقدار سرمایه مجازی که شما علاقه مند هستید در اختیار داشته باشید به دلار مشخص کنید . در شکل زیر سرمایه مجازی 5000 دلار درخواست شده است. در مرحله بعد ایتدا روی دکمه Scan و پس از پر شدن نوار سبز رنگ بصورت خودکار به صفحه بعد منتقل میشوید. در نهایت به شما یک شماره لوگین و پسورد داده میشود که با استفاده از این لوگین و پسورد شما می توانید به حساب مجازی خود دسترسی داشته باشید. برای بار اول شما بصورت خودکار به حساب خود متصل میشوید .در همان ابتدای اتصال از شما در خواست آپدیت اطلاعات خواسته میشود که ان را بپذیرید. بصورت کلی هر زمان که خواستید به حساب خود وارد شوید از مسیر زیر اقدام کنید. ضمنا در هر بار اجرای نرم افزار از اتصال نرم افزار به اینترنت حاصل کنید. که اگر پایین سمت راست نرم افزار میله های سبز و قرمز(یا سبز و مشکی) رنگ وجود داشت و کنار آن شماره ای درج شده بود بمعنی اتصال به اینترنت می باشد. در صورتیکه خواستید در دفعات بعد به بازار متصل شوید، پس از زدن زیر منوی لوگین مطابق زیر شماره لوگین و پسورد خود را وارد نمایید . در قسمت سرور، حتما سرور Demo انتخاب شده باشد. درضمن یکی با 10 تا هزارتومنی می تونه بیاد رو چرخونه سرمایه فارکس یا نه؟ در مورد مقدار سرمایه برای افتتاح حساب واقعی در برخی بروکرها با مبالغ بسیار کم 1 دلار و 5 دلار نیز افتتاح حساب امکان پذیر است. موفق و خوش باشید!! 6 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ بعنوان مثال یک کارگزار به سرمایه شما اعتبار 100 برابر می دهد ، یعنی اگر شما در این بازار سرمایه اولیه یک میلیون تومانی داشته باشید ، مجاز به انجام معاملات تا سقف 100 میلیون تومان هستید و درست اینجاست که سرمایه گذاران مبتدی چنان غرق در شور و شعف از این سرمایه کلان می شوند که هنوز تا شور و شعفشان فروکش نکرده است ! و تا بخودشان بیایند ، می بینند بدلیل استفاده نادرست از این اعتبار با ضررهای هنگفت مواجه شده اند و بخش اعظم و یا کل سرمایه خود را از دست داده اند. ولی اهرم همانند یک شمشیر دو لبه می باشد که اگر در دست یک انسان متخصص قرار بگیرد قادر به استفاده درست از آن میباشد .بعنوان مثال یکی از دوستان خودم که تجربه حضور 5 ساله در این بازار را داشت ، سال گذشته در کمتر از یک هفته با یک حساب 100 هزار تومانی توانست حدود 100 میلیون تومان از بازار درآمد کسب نماید ولی نباید از تجربه 5 ساله او به راحتی گذشت و نیز مد نظر داشت که آنقدر تعداد این دسته از افراد در این بازار ناچیز هستند که میتوان از آنها صرف نظر کرد و شاید همین پتانسیل یک شبه ثروتمند کردن این بازار و عدم تحقق آن در اکثر مواقع باعث شده است که 95 درصد شرکت کنندگان در این بازار در دسته افراد ناموفق قرار میگیرند. مرسی محمد جان :aghosh::wubpink: آره منم یه جا خوندم که بیشتر سرمایه گذارا به دلیل نداشتن تجربه و اطلاعات لازم خیلی ضرر میکنن ... مخصوصا تو ایران ... 4 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ اگر زمانی قصد ورود به این بیزینس را داشتید ولی با زمان تجربه اندوزی آن مشکل داشتید لطفا به زمان دریافت یک مدرک کارشناسی دانشگاهی و پس از آن وضعیت اشتغال و درآمد پس از آن مقایسه کنید. منم قصدم اینه طی تحصیلم با یه سرمایه اولیه که از دست رفتنشم برام مهم صرف کسب تجربه وارد این بازار بشم .... فقط نمیدونم چجوری و از کجا باید شروع کنم :thk: اما گفتم پارامترهای اولیه این بیزینس، بد نیست اشاره کنم اگر احیانا هر کدام از خصوصیات زیر را ندارید و یا نمی توانید در خود ایجاد کنید مطلقا وارد این بیزینس نشوید: 1-اگر شخصیتی احساساتی دارید. 2-اگر فرد صبوری نیستید. 3-اگر فرد بی نظم و بدون برنامه هستید و کلا شخصیت نظم پذیری ندارید. 4- اگر رویای یک شبه ثروتمند شدن دارید. 5- اگر در زندگی به شانس و قمار اعتقاد دارید. 6-اگر پشتکار ندارید و شکست شما را خسته میکند و از دست دادن پول، بسیار برای شما سخت است. 7-اگر نمیتوانید بپذیرید 95 درصد شرکت کنندگان در این بازار در زمره افراد ناموفق هستند. هیش کدومو ندارم خوشبختانه در بازارهای سرمایه مثالی هست که میگوید : "تمام تخم مرغ هایت را در یک سبد قرار نده " و یا بقول تیزر تبلیغاتی سازمان بورس که از تلویزیون پخش می شه " تمام پولت را در یک جیب قرار نده " چرا که اگر شما در یک حوزه سرمایه گذاری نمایید و در آن حوزه موفق نشوید تمام پول خود را از دست ندهید ، اگر با آن دسته از افرادی که در زمان افت و رکود ناگهانی بازار زمین (حدود سه سال پیش) که بقول خودشان در آن زمان با خاک یکسان شدند و بعد از آن قضایا با مشکلات عدیده ای روبرو شدند صحبت کنید ، یکی از اشتباهات آنها این بود که با تمام سرمایه و دارایی خود اقدام به خرید زمین کردند . حال اگر شما میخواهید در بورس سرمایه گذاری کنید حدود 10-20 درصد از کل سرمایه خود را بیشتر درگیر نکنید و بقیه آن را در بخش های دیگر سرمایه گذاری کنید و خبر خوش اینکه در بازار بورس (هم تهران و هم فارِکس ) شما جهت آموزش می توانید حتی بدون پول و با استفاده از یک سرمایه مجازی که کارگزار در اختیار شما قرار میدهد در این بازار فعالیت نمایید و اگر دیدید شرایط این کار با روحیات شما سازگار است پس از آن اقدام به سرمایه گذاری با پول واقعی نمایید که باز هم به یاد داشته باشید که با آن سرمایه واقعی اوایل انتظار درآمد نداشته باشید و صرفا به دید کسب تجربه به موضوع نگاه کنید. 20 درصد سرمایم زیر یه تومن میشه خب مجبورم نصف سرمایمو بزرام تو این کار ... بیخیال ضرر:45645: 4 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ تو این سایت کسی هست تو بورس تجربه داشته باشه ؟ نمیدونستم این سوالو باید اینجا میپرسیدم یا تو بخش اقتصاد ولی خب از اونجایی که تو بخش اقتصاد پرنده پر نمیزنه اینجا سوال کردم... خب کسی هست تجربه داشته باشه یکم راهنمایی کنه منو هر چی میدونین رو کنین :دی من از سال 86 توی بورسم..با کارگزاری سهم آشنای میدون کاج کار میکنم...تجربه عملیم بیشتر از علمیه..چون اقتصاد نخوندم.. اگه کمکی در مورد خرید یا فروش سهم خواستی، میتونم کمک زیادی بهت بکنم دوست عزیز.. در حال حاضر هم من خودم سهام سرمایه گذاری غدیر و صدرا رو دارم.. 2 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ من از سال 86 توی بورسم..با کارگزاری سهم آشنای میدون کاج کار میکنم...تجربه عملیم بیشتر از علمیه..چون اقتصاد نخوندم..اگه کمکی در مورد خرید یا فروش سهم خواستی، میتونم کمک زیادی بهت بکنم دوست عزیز.. در حال حاضر هم من خودم سهام سرمایه گذاری غدیر و صدرا رو دارم.. الان این تبلیغ بود ؟ :thk: خب من نمیخوام که کارگزار معرفی کنید .... خب اگه تجربه هاتونو خوشحال میشم... شما از کجا شروع کردید ؟ با چه سرمایه ای ؟ از سود و ضررهاتون بگید... چی باعث ضرر شد ... چجوری سود کردید... کارگزاراتونو چجوری انتخاب میکنید ؟ :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ من از سال 86 توی بورسم..با کارگزاری سهم آشنای میدون کاج کار میکنم...تجربه عملیم بیشتر از علمیه..چون اقتصاد نخوندم..اگه کمکی در مورد خرید یا فروش سهم خواستی، میتونم کمک زیادی بهت بکنم دوست عزیز.. در حال حاضر هم من خودم سهام سرمایه گذاری غدیر و صدرا رو دارم.. سعی نکن همشو خودت تجربه کنی بهتره حتما یه نفر رو کنار خودت داشته باشی که باهاش مشورت کنی یکی که کارشناسه تو این قضیه... :aghosh: خب همچین کسی نیست 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ با سلام خدمت شما جناب سارا افشارببخشید احیانا شما با دکتر افشار ساختمان پزشکان قوم وخویش نیستید؟؟ همانطور که جناب هادی آقای ناصح اشاره کردند ، شما برای اتصال به بازار نیازمند یک پلتفرم معاملاتی هستید که بروکرهای مختلف برای معامله گران - Traders - خود پلتفرم های مختلفی در نظر گرفته اند. اما یکی از محبوبترین پلتفرم ها که به خاطر اینکه در عین سادگی کاربردی می باشد و در بین معامله گرهای بازار فارِکس طرفداران زیادی دارد نرم افزار متاتریدر می باشد که شما می توانید ورژن 4 این نرم افزار را از لینک زیر دانلود کنید! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اما پس از نصب نرم افزار فوق می توانید مطابق شکل های زیر اقدام به افتتاح حساب مجازی نمایید. پس از نصب و اجرای نرم افزار ابتدا صفحه زیر جلوی شما ظاهر می گردد، مطابق توضیحات شکل گزینه های مورد نظر را تکمیل نمایید.در قسمت Deposit مقدار سرمایه مجازی که شما علاقه مند هستید در اختیار داشته باشید به دلار مشخص کنید . در شکل زیر سرمایه مجازی 5000 دلار درخواست شده است. در مرحله بعد ایتدا روی دکمه Scan و پس از پر شدن نوار سبز رنگ بصورت خودکار به صفحه بعد منتقل میشوید. در نهایت به شما یک شماره لوگین و پسورد داده میشود که با استفاده از این لوگین و پسورد شما می توانید به حساب مجازی خود دسترسی داشته باشید. برای بار اول شما بصورت خودکار به حساب خود متصل میشوید .در همان ابتدای اتصال از شما در خواست آپدیت اطلاعات خواسته میشود که ان را بپذیرید. بصورت کلی هر زمان که خواستید به حساب خود وارد شوید از مسیر زیر اقدام کنید. ضمنا در هر بار اجرای نرم افزار از اتصال نرم افزار به اینترنت حاصل کنید. که اگر پایین سمت راست نرم افزار میله های سبز و قرمز(یا سبز و مشکی) رنگ وجود داشت و کنار آن شماره ای درج شده بود بمعنی اتصال به اینترنت می باشد. در صورتیکه خواستید در دفعات بعد به بازار متصل شوید، پس از زدن زیر منوی لوگین مطابق زیر شماره لوگین و پسورد خود را وارد نمایید . در قسمت سرور، حتما سرور Demo انتخاب شده باشد. در مورد مقدار سرمایه برای افتتاح حساب واقعی در برخی بروکرها با مبالغ بسیار کم 1 دلار و 5 دلار نیز افتتاح حساب امکان پذیر است. موفق و خوش باشید!! بسیار ممنون اقای 518 نه من هیچ نسبتی با هیچ ساختمانی ندارم 3 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ الان این تبلیغ بود ؟ :thk: خب من نمیخوام که کارگزار معرفی کنید .... خب اگه تجربه هاتونو خوشحال میشم... شما از کجا شروع کردید ؟ با چه سرمایه ای ؟ از سود و ضررهاتون بگید... چی باعث ضرر شد ... چجوری سود کردید... کارگزاراتونو چجوری انتخاب میکنید ؟ :icon_gol::icon_gol::icon_gol: والا اگه سوال کنی من بهتر میتونم کمکت کنم اما اینکه بخوام کلا تجربه هام رو بگم خیلی طولانی میشه... نه عزیزم قصد تبلیغ نبود... من از کوچه ها و زمین های خاکی شروع کردم اما دور از شوخی با سرمایه خیلی کم شروع کردم..باید بری کارگزاری نزدیک خونتون اونجا ثبت نام کنی..چون فعلا نمیتونی خودت مستقیم آن لاین معامله کنی..اونجا یه سری مدارک ازت میخوان...بهترین راه واسه یادگیری اینه که اونجا بری و بشینی..یک هفته بری کامل یاد میگیری..چطوری بخری، چی بفروشی..واسه من خیی سخته اینجوری برات توضیح بدم اما اگه در مورد خرید سهمی کمک خواستی بدون اینکه تبلیغی در کار باشه میتونم کمکت کنم..توی این زمینه رو من حساب کن..مطمئن باش نمیزارم ضرر کنی!!! 3 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ راستی مهلا جان اگه بچه ها دارن فارکس رو برات توضیح میدن باید بگم تا اونجا که من اطلاع دارم فارکس توی ایران غیرقانونی اعلام شده... حالا باز بچه های که توی این زمینه فعالیت دارن بهتر میدونن..از اونا بپرس 3 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ والا اگه سوال کنی من بهتر میتونم کمکت کنم اما اینکه بخوام کلا تجربه هام رو بگم خیلی طولانی میشه...نه عزیزم قصد تبلیغ نبود... من از کوچه ها و زمین های خاکی شروع کردم اما دور از شوخی با سرمایه خیلی کم شروع کردم..باید بری کارگزاری نزدیک خونتون اونجا ثبت نام کنی..چون فعلا نمیتونی خودت مستقیم آن لاین معامله کنی..اونجا یه سری مدارک ازت میخوان...بهترین راه واسه یادگیری اینه که اونجا بری و بشینی..یک هفته بری کامل یاد میگیری..چطوری بخری، چی بفروشی..واسه من خیی سخته اینجوری برات توضیح بدم اما اگه در مورد خرید سهمی کمک خواستی بدون اینکه تبلیغی در کار باشه میتونم کمکت کنم..توی این زمینه رو من حساب کن..مطمئن باش نمیزارم ضرر کنی!!! سرمایه اولیه ات چقدر بود ؟؟!!! خب به صورت آنلاین چجوری میشه سهم خرید؟ 3 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ راستی مهلا جان اگه بچه ها دارن فارکس رو برات توضیح میدن باید بگم تا اونجا که من اطلاع دارم فارکس توی ایران غیرقانونی اعلام شده...حالا باز بچه های که توی این زمینه فعالیت دارن بهتر میدونن..از اونا بپرس نمیدونم والا بعضیا میگن فارکس بهتره بعضی ها هم میگن به درد نمیخوره 3 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ سرمایه اولیه ات چقدر بود ؟؟!!! خب به صورت آنلاین چجوری میشه سهم خرید؟ یک میلیون.. بی خیال..آنلاین واسه حرفه ای هاست... شما میری کارگزاری، یوزر و پسورد میگیری، قرارداد اینترنتی میبندی، بعد هم درخواست خرید و فروشت رو از طریق نت میدی به کارگزاریت تا اونا بلافاصله برات بخرن...یا همونجا از ساعت 9 تا 12 ظهر میشینی و درخواستات رو کتبی بهشون میدی.. اما معامله آن لاین نیازی به این واسطه رو نداره که واسه من و تو خیلی زوده... 4 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ نمیدونم والا بعضیا میگن فارکس بهتره بعضی ها هم میگن به درد نمیخوره تو تهرانی؟ میتونی یه کار دیگم بکنی..ما الان نزدیک 20 تا شایدم بیشتر کارگزاری داریم..اینا صندوق سرمایه گذاری دارن..یعنی میتونی بری اونجا، پولت رو بدی بهشون، اونا جای تو خریدو فروش میکنن..بعد از یکسال با توجه به وضعیت باازار بورس بهت سود میدن..مثلا سال 89 که شاخص بورس از 14 هزار واحد اومد روی 25 هزار (ترکوند) کارگزاری سهم آشنا و مفید، تقریبا دو برابر سود دادن..یعنی مثلا اگه بهشون 5 میلیون داده بودی بعد از یکسال بهت 10 میلیون میدادن...این کار خوبیش اینه که تو دیگه احتمال ضررت به صفر میرسه...و در عوض فقط میری اون کارگزاری و به بقیه نگاه میکنی تا یاد بگیری، یعنی مثلا 6ماه، یکسال نگاه میکنی به اونا، تجربه کسب میکنی بعد هم اگه خواستی، پولت رو میگیری و خودت معامله میکنی 4 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ تو تهرانی؟میتونی یه کار دیگم بکنی..ما الان نزدیک 20 تا شایدم بیشتر کارگزاری داریم..اینا صندوق سرمایه گذاری دارن..یعنی میتونی بری اونجا، پولت رو بدی بهشون، اونا جای تو خریدو فروش میکنن..بعد از یکسال با توجه به وضعیت باازار بورس بهت سود میدن..مثلا سال 89 که شاخص بورس از 14 هزار واحد اومد روی 25 هزار (ترکوند) کارگزاری سهم آشنا و مفید، تقریبا دو برابر سود دادن..یعنی مثلا اگه بهشون 5 میلیون داده بودی بعد از یکسال بهت 10 میلیون میدادن...این کار خوبیش اینه که تو دیگه احتمال ضررت به صفر میرسه...و در عوض فقط میری اون کارگزاری و به بقیه نگاه میکنی تا یاد بگیری، یعنی مثلا 6ماه، یکسال نگاه میکنی به اونا، تجربه کسب میکنی بعد هم اگه خواستی، پولت رو میگیری و خودت معامله میکنی نخیر تهران نیستم ولی محمد همون 528:ws52: میگفت کار اشتباهیه کسی به جای خودت از سرمایت استفاده کنه:thk: در ضمن گفتم فقط میخوام تجربه کسب کنم تو دنیای تجارت ... هدفم فقط کسب سود نیست... اون وقت همچین جایی رو از کجا باید پیدا کنم :viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ راستی مهلا جان اگه بچه ها دارن فارکس رو برات توضیح میدن باید بگم تا اونجا که من اطلاع دارم فارکس توی ایران غیرقانونی اعلام شده...حالا باز بچه های که توی این زمینه فعالیت دارن بهتر میدونن..از اونا بپرس درسته فارکس رو غیر قانونی اعلام کردن چون همه سرمایه ها داشته به این سمت کشیده میشد و مردم پول خودشونو از بورس ایران بیرون کشیده بودن و دولت داشت دچار ضرر میشد واسه همین غیر قانونیش کردن که دوباره بتونن راش بندازن ولی هر کس می تونه برای خودش کار کنه توی خونه مشکلی پیش نمیاد مهلا جان من یه سایت بهت معرفی می کنم هر روز که بازار باز شدن بازار سیگنال میده سایت بسیار معتبریه شما میتونی توی فارکس بر این پوزیشن باز و بسته کنی توسط تریدر های باتجربه سیگنال گذاشته میشه میتونی باهاش پیش بری تا ضرر نکنی و کم کم یاد بگیری که چیکار باید بکنی نکته قابل توجه اینه که همه پوزیشناش با سود بسته شدن و پرفورمنس ماهانش همش مثبته کسایی که تو فارکس کار می کنن می دونن که چه قدر باید کسی وارد باشه تا ضرر نکنه تو ایران چند نفر فقط اینجورین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ درسته فارکس رو غیر قانونی اعلام کردن چون همه سرمایه ها داشته به این سمت کشیده میشد و مردم پول خودشونو از بورس ایران بیرون کشیده بودن و دولت داشت دچار ضرر میشد واسه همین غیر قانونیش کردن که دوباره بتونن راش بندازن ولی هر کس می تونه برای خودش کار کنه توی خونه مشکلی پیش نمیاد مهلا جان من یه سایت بهت معرفی می کنم هر روز که بازار باز شدن بازار سیگنال میده سایت بسیار معتبریه شما میتونی توی فارکس بر این پوزیشن باز و بسته کنی توسط تریدر های باتجربه سیگنال گذاشته میشه میتونی باهاش پیش بری تا ضرر نکنی و کم کم یاد بگیری که چیکار باید بکنی نکته قابل توجه اینه که همه پوزیشناش با سود بسته شدن و پرفورمنس ماهانش همش مثبته کسایی که تو فارکس کار می کنن می دونن که چه قدر باید کسی وارد باشه تا ضرر نکنه تو ایران چند نفر فقط اینجورین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :thk: به این نتیجه رسیدم که فرقی نداره کجا سرمایه گذاری کرد ... اول اینکه باید بیخیال سرمایت بشی ... دوم اینکه فقط سعی کنی هر اشتباهتو دو بار تکرار نکنی ... 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ :thk: به این نتیجه رسیدم که فرقی نداره کجا سرمایه گذاری کرد ... اول اینکه باید بیخیال سرمایت بشی ... دوم اینکه فقط سعی کنی هر اشتباهتو دو بار تکرار نکنی ... برای شما که دنبال سود نیستی نخیر فرقی نداره دقیقا همینایی که گفتی 3 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ نخیر تهران نیستم ولی محمد همون 528:ws52: میگفت کار اشتباهیه کسی به جای خودت از سرمایت استفاده کنه:thk: در ضمن گفتم فقط میخوام تجربه کسب کنم تو دنیای تجارت ... هدفم فقط کسب سود نیست... اون وقت همچین جایی رو از کجا باید پیدا کنم :viannen_38: ساکن هر جا که هستی ، چند تا کارگزاری اون استان داره..اگه شهر بزرگی هم سکونت داری که دیگه چه بهتر..میتونی روی سایت هم پیدا کنی...آدرسش رو در بیار در ضمن سرمایت رو خوب نیست به کسی بدی یه بحثه، صندوق های سرمایه گذاری کارگزاریها یه بحث دیگه... تو از طریق صندوق هم تجربه کسب میکنی هم میدونی حتما سود میکنی...بازم میگم اگه یه کارگزاری پیدا کردی، یک ماه کافیه بری از ساعت 9 صبح تا 12 ظهر اونجا بمونی، از خانمهایی که اونجا هستن یا آقایون کسب تجربه کنی..اما به پیشنهاد اونا برای خریدو فروش خیلی توجه نکن..چون همه مثل من دلسوز نیستن 4 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ ساکن هر جا که هستی ، چند تا کارگزاری اون استان داره..اگه شهر بزرگی هم سکونت داری که دیگه چه بهتر..میتونی روی سایت هم پیدا کنی...آدرسش رو در بیاردر ضمن سرمایت رو خوب نیست به کسی بدی یه بحثه، صندوق های سرمایه گذاری کارگزاریها یه بحث دیگه... تو از طریق صندوق هم تجربه کسب میکنی هم میدونی حتما سود میکنی...بازم میگم اگه یه کارگزاری پیدا کردی، یک ماه کافیه بری از ساعت 9 صبح تا 12 ظهر اونجا بمونی، از خانمهایی که اونجا هستن یا آقایون کسب تجربه کنی..اما به پیشنهاد اونا برای خریدو فروش خیلی توجه نکن..چون همه مثل من دلسوز نیستن بله بله ممنون کیوان جان سوالی داشتم ازت میپرسم... باید بیشتر تحقیق کنم ... البته تو شهر خودم و تو سایت های مختلف 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ یه سوال این صندوق های کارگزاری رو از کجا پیدا کنیم بعدشم بازم حداقل چقدر ازت میگیرن و سود متوسط شون چقدره ماهانه بهت پرداخت میکنن یا سالیانه؟ و یه سوال مهم تر اگه همچین صندوق هایی هست پس چرا ملت همیشه سودجوی ما به طرفش کشیده نمیشن و زیاد بین مردم عامی شناخته شده نیس درضمن برای من سود خیلی خیلی مهمه برعکس مهلا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده