رفتن به مطلب

تو این سایت کسی هست تو بورس تجربه داشته باشه ؟

*Mahla*

ارسال های توصیه شده

خب من رشتم اقتصاد ... باید تمام فکر و ذهنم همین چیزا باشه دیگه :whistle:

واقعا ؟ ینی اینقدر احتمال ضرر هست که باید دور سرمایم خط بکشم؟؟!!

من یه جایی خوندم تو ایران حداکثر ضرری که تو سرمایه گذاری تو بورس هست بیشتر از 13 درصد نیست :ws52:

من فکر میکنم که ایران کشوریه که جا برای سرمایه گذاری خیلی زیاده ..مخصوصا تو بورس... چون مردم ایران زیاد تو بند این چیزا نیستن ... . احتمال پیشرفت خیلی زیاده

این دلار چجوریه ؟ :ws52: منظورت خرید و فروش دلاره ؟ :ws52:

خب ریسک سرمایه گذاری تو طلا که بیشتره :ws52: منم به همین فکر افتادم ... اما خب قیمت طلا خیلی نوسان داره ... اما تو بورس اگه تو جندجا سرمایه گذاری کنی خیالت راحت تره

ببین الان طلا و دلار داره میاد پایین

ولی موقتیه

تا اواخرابان سکه رد یابی قیمتی که کردن تا 500 تومن جا داره بره شاید بیشتر

اقتصاد ایران رو ابه

خیلی پایه هاش سسته خیلی

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 100
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

خب راستش من حاضرم تا 10 سال ریسکو و ضرر 150درصدی رو بپذیرم اما فقط واسم تجربه باشه برای 10 سال بعدش :hanghead:

اگه فقط 10 سال از زندگیت مونده باشه (امیدوارم 100 سال شاد و موفق زندگی کنی )

بازم به سرمایه گذاری اینجوری نگاه میکنی ؟

لینک به دیدگاه

ولی موقتیه

اقتصاد ایران رو ابه

خیلی پایه هاش سسته خیلی

من فکر میکنم اینا میخان امسال سکه ی 90 رو ضرب کنن که انقد دارن مردمو به سمت خرید سوق میدن !

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب توکه رشته ات اقتصاده باید ازمنابع مختلف خبرا رو بخونی :whistle:

بله تو ایران جا برا سرمایه گذاری زیاده بشرطی که اولا قانون و اطلاعات شفاف وجود داشته باشه

دوما ثبات اقتصادی چه تو سیاست گذاری چه تو کشورداری باشه

سوما بازار باید بازار ازادی باشه

بازار دولتی همین میشه که می بینیم

الان اگه سرمایه ای دستته و فعلا تا چن سال (مثلا 4سال ) نمیخوای ازش استفاده کنی ببرش سمت خرید ارز و سکه

تاکید می کنم هر دو هم ارز هم سکه

تو بورس هم بری باید سبدت از اجناس مختلف باشه نه یکی دو قلم

اینجوری احتمال ریسک پایین میاد

خب من در حاضر فقط روزنامه دنیای اقتصاد رو میخونم :whistle:

خب به نظرم تو کشورای پیشرفته ظرفیت سرمایه گذاری تا حدودی پر شده ... اما تو ایران نه ... کافیه یه سرمایه ای رو دست و پا کنی برای شروع ... به نظرم خیلی جواب میده .. من خودم هیچ علاقه ای به ایران و موندن تو ایران ندارم ... اما به این نتیجه رسیدم که تو دنیای تجارت برای شروع ایران خیلی خوبه و خیلی جواب میده

خب سکه ریسکش خیلی زیاده یهو قیمت میره بالا دوباره ای یهویی میاد پایین :ws52:

اوهوم ... البته فکر کنم برای اینکار باید سرمایت بیشتر باشه ...

• Like 4
لینک به دیدگاه
اگه فقط 10 سال از زندگیت مونده باشه (امیدوارم 100 سال شاد و موفق زندگی کنی )

بازم به سرمایه گذاری اینجوری نگاه میکنی ؟

خب اگه قرار باشه اینجوری فکر کنی که حتی باید نگران یه روز بعدت هم باشی :hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه

ولی موقتیه

اقتصاد ایران رو ابه

خیلی پایه هاش سسته خیلی

خب منم هدفم این بود که سرمایمو صرف خرید و فروش سکه و طلا کنم ... اما خب سکه فقط یه جنسه ... اگه قیمت یهویی بیاد پایی و نره بالا یا کم بره بالا خیلی ضرر میکنی ... اما بورس نه اگه سبد اجناس داشته باشی ریسکش خیلی کمتره ... اگه از یکی ضرر کنی از اون یکی لاقل سود میکنی :hanghead:

سرمایه گذاری تو خرید و فروش دلار هم مثل سکه است؟

خب به نظرم نباید تا آخر تو این جور جاها سرمایی گذاری کرد ... من هدفم اینه که همزمان که دارم از کارم بدون هیچ ولخرجی سرمایه جمع میکنم از یه جای دیگه مثلا بورس هم اندکی سرمایه جمع کنم در کنارش .. بعدش راهمو جدا کنم و به قولی کارآفرینی کنم ام :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب اگه قرار باشه اینجوری فکر کنی که حتی باید نگران یه روز بعدت هم باشی :hanghead:

پس زندگی سرمایه گذارای بورسو ندیدی

خواب و خوراک ندارن

• Like 2
لینک به دیدگاه
پس زندگی سرمایه گذارای بورسو ندیدی

خواب و خوراک ندارن

خب من که نمیخوام تا آخر عمرم تو کار بورس باشم :hanghead:

فقط همین سه چهار سالی که دانشجوام :ws3: و اینکه نمیخوام تمام فکرمو مشغول کنم به خاطر اینکار ... میخوام فقط برام تجربه باشه برای آینده ... و اگه شد سرمایه ای باشه برای اینکه بخوام بعد تحصیلاتم یه شرکتی چیزی تاسیس کنم :ws3: خلاصه بیکار نشینیم یه جا و به قولی تحصیل کرده ی بیکاره نباشیم :thk:

خب راستش از اینکه فقط یه کارمند باشم یا زیر دست میترسم ... دلم میخواد مستقل باشم ... و اینکه عاشق تجارتم دوس دارم از یه جایی بالاخره شروع کنم... خیلی چیزا به ذهنم رسید و یه مدتی هم ذهنمو درگیر کردم به خاطر اینجور مسائل و وفتی مشورت کردم خب خیلی ها بورس را پیشنهاد دادن و منم خواستم بیشتر بدونم راجبش چون کسی رو تو اطرافیانم پیدا نکردم که که تجربی عملی داشته باشه تو این سایت مطرح کردم این موضوعو:hanghead:

البته یه همکلاسی از ترم بالایی ها داشتم که کارش سرمایه گذاری تو بورس و ارز و این چیزا بود اما ییهویی آب شد رفت تو زمین و نتونستم ازش اطلاعات بگیرم :4chsmu1: اون موقه ها هم که فهمیدم و همچین کاریه اصلا به فکرم نرسید باش یه صوبتی داشته باشم :icon_pf (34): خو اون موقه کوشولو بودم فکرم به اینجور چیزا نمیرسید :ws52:

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
خب من در حاضر فقط روزنامه دنیای اقتصاد رو میخونم :whistle:

خب به نظرم تو کشورای پیشرفته ظرفیت سرمایه گذاری تا حدودی پر شده ... اما تو ایران نه ... کافیه یه سرمایه ای رو دست و پا کنی برای شروع ... به نظرم خیلی جواب میده .. من خودم هیچ علاقه ای به ایران و موندن تو ایران ندارم ... اما به این نتیجه رسیدم که تو دنیای تجارت برای شروع ایران خیلی خوبه و خیلی جواب میده

خب سکه ریسکش خیلی زیاده یهو قیمت میره بالا دوباره ای یهویی میاد پایین :ws52:

اوهوم ... البته فکر کنم برای اینکار باید سرمایت بیشتر باشه ...

گفتم که اگه پولتو نمیخوایی

یعنی باید چن سال بمونه تا اثرشو ببینی

خود من موقعی که سکه 155 تومن بود شروع کردم سکه 267 تومنی هم حتی خریدم

ولی فقط خریدم وسطاش فروش و اینا ندشتم

الان اون سرمایه ام برحسب تورمی که هرسال میاد و پایین رفتن پول ایران حفظ شده

ولی تو اگه میخوای به قول خودت ازکنارش درامد داشته باشی باید شب و روزت بورس و بورس بازی باشه اینجور نیس خریدی تموم شد باید بری تو دلش

باهاش زندگی کنی

من اینقدر میدونم بازم اگه کسی واقعا تو این کاره بهتره میتونه کمکت کنه

اگه اطلاعات بیشتر میخوای باید یه مدت بری تو خود بازار بورس

برو اونجا اطلاعات کسب کن نگو برا سرمایه گذاری اینا اومدم بگو برا کار تحقیقی و پایان نامه ام

اینجوری اگه بتونی با چن از اون حرفه ای ها رابطه کلامی برقرار کنی بهتر دستت میاد چی به چیه

• Like 5
لینک به دیدگاه
خب من که نمیخوام تا آخر عمرم تو کار بورس باشم :hanghead:

فقط همین سه چهار سالی که دانشجوام :ws3: و اینکه نمیخوام تمام فکرمو مشغول کنم به خاطر اینکار ... میخوام فقط برام تجربه باشه برای آینده ... و اگه شد سرمایه ای باشه برای اینکه بخوام بعد تحصیلاتم یه شرکتی چیزی تاسیس کنم :ws3: خلاصه بیکار نشینیم یه جا و به قولی تحصیل کرده ی بیکاره نباشیم :thk:

خب راستش از اینکه فقط یه کارمند باشم یا زیر دست میترسم ... دلم میخواد مستقل باشم ... و اینکه عاشق تجارتم دوس دارم از یه جایی بالاخره شروع کنم... خیلی چیزا به ذهنم رسید و یه مدتی هم ذهنمو درگیر کردم به خاطر اینجور مسائل و وفتی مشورت کردم خب خیلی ها بورس را پیشنهاد دادن و منم خواستم بیشتر بدونم راجبش چون کسی رو تو اطرافیانم پیدا نکردم که که تجربی عملی داشته باشه تو این سایت مطرح کردم این موضوعو:hanghead:

البته یه همکلاسی از ترم بالایی ها داشتم که کارش سرمایه گذاری تو بورس و ارز و این چیزا بود اما ییهویی آب شد رفت تو زمین و نتونستم ازش اطلاعات بگیرم :4chsmu1: اون موقه ها هم که فهمیدم و همچین کاریه اصلا به فکرم نرسید باش یه صوبتی داشته باشم :icon_pf (34): خو اون موقه کوشولو بودم فکرم به اینجور چیزا نمیرسید :ws52:

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

اینجا یه سری بزن

برا شرو جای خوبیه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 4
لینک به دیدگاه
گفتم که اگه پولتو نمیخوایی

یعنی باید چن سال بمونه تا اثرشو ببینی

خود من موقعی که سکه 155 تومن بود شروع کردم سکه 267 تومنی هم حتی خریدم

ولی فقط خریدم وسطاش فروش و اینا ندشتم

الان اون سرمایه ام برحسب تورمی که هرسال میاد و پایین رفتن پول ایران حفظ شده

ولی تو اگه میخوای به قول خودت ازکنارش درامد داشته باشی باید شب و روزت بورس و بورس بازی باشه اینجور نیس خریدی تموم شد باید بری تو دلش

باهاش زندگی کنی

من اینقدر میدونم بازم اگه کسی واقعا تو این کاره بهتره میتونه کمکت کنه

اگه اطلاعات بیشتر میخوای باید یه مدت بری تو خود بازار بورس

برو اونجا اطلاعات کسب کن نگو برا سرمایه گذاری اینا اومدم بگو برا کار تحقیقی و پایان نامه ام

اینجوری اگه بتونی با چن از اون حرفه ای ها رابطه کلامی برقرار کنی بهتر دستت میاد چی به چیه

:ws52:

ممنون سارا جان :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من فکر میکنم اینا میخان امسال سکه ی 90 رو ضرب کنن که انقد دارن مردمو به سمت خرید سوق میدن !

باشه بالاخره از اون انبار طلا و ذخیره طلای خودشون دارن اینکارو میکن تازشم این یه راهکاریه برای تبدیل ارز به ریال با وساطت سکه

یه مدت رو زمین و اپارتمان مانور میدن یه مدت رو این سکه

ولی درکل اگه بازار چهانی رو مد نظر قرار بدی طلا درحال صعوده

مگه اینکه یه بحران اقتصادی دیگه گریبان گیره قدرتهای اقتصادی جهان بشه

• Like 3
لینک به دیدگاه
باشه بالاخره از اون انبار طلا و ذخیره طلای خودشون دارن اینکارو میکن تازشم این یه راهکاریه برای تبدیل ارز به ریال با وساطت سکه

یه مدت رو زمین و اپارتمان مانور میدن یه مدت رو این سکه

ولی درکل اگه بازار چهانی رو مد نظر قرار بدی طلا درحال صعوده

مگه اینکه یه بحران اقتصادی دیگه گریبان گیره قدرتهای اقتصادی جهان بشه

درسته

اما امسال بالا پایین شدن قیمت سکه ربطی به بازار جهانی نداشته

• Like 2
لینک به دیدگاه
درسته

اما امسال بالا پایین شدن قیمت سکه ربطی به بازار جهانی نداشته

اره

بالا گفتم دیگه

البته رابطه اش اونجورکه من پرس وجو کردم پیچیده است حتی از بچه های ااقتصاد خواستم از استاداشون بپرسن اونام بیشتر سیاست رو دخیل میدونستن تا خود اقتصاد رو

• Like 5
لینک به دیدگاه

من تجربه ندارم اما تجربه کرده هاش رو دوست دارم :ws3:

یه نفر تجربشو داشت ، شیره ی کلامش این بود که ... بورس آدم رو دیوونه میکنه !

" وقتی تو جوش قرار میگیری میفهمی که هی داری عصبی و عصبی تر میشی و دیگه کنترلت رو از دست میدی ... حالا دلیلش چی ؟ ... دلیلش این که وقتی قیمت سهام پایین بیاد میخوای خودتو بکشی که چرا پایین اومده ... وقتی بالا میره داری حرص میخوری چرا بالا تر نرفته ... دقیقا به همین سادگی " ...

یه چیز دیگم این که حباب بورس ایران خواهد ترکید ، به شکلی فجیع ( که همین الانم بوش داره میاد ... )

:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اینکه ریسکش چقدره ؟

حداکثر ضررش چند درصده ؟

با 5 تومن میشه سرکایه گذاری کرد؟

چرا تو این سایت هیشکی رشتش اقتصاد نیست جز من :sigh:

و مثل اینکه هیشکی پیدا نمیشه که تو کار تجارت تجربه داشته باشه :sigh:

ببین عزیز بورس ایران رو که کاملا بی خیال شو چون همش توش تقلبه

بورس بین الملل (فارکس) خیلی بهتره چون ایران هیچ دخل و تصرفی توش نداره....

شما اگر خیلی حرفه ای باشی،خیلی تجربه داشته باشی،خیلی وارد باشی میتونی ماهیانه 3 درصد از فارکس سود بگیری....

میگم سود کردن مستلزم اینه که خیلی ماهر باشی

تو فارکس سود کردن مهم نیست مهم اینه که صرز نکنی....

من که بهت پیشنهاد می کنم که بیخیال فارکس و بورس بشی چون هیچی ازش در نمیاد شما هر چه قدر توش سرمایه گذاری کنی همه پولتو از دست میدی

جدای از اینا شما باید دائما پای اینترنت باشی و حسابت رو چک کنی باید تمام خبر های سیاسی اقتصادی دنیا رو دنبال کنی چون هر خبر که اعلام میشه توی روند بازار تاثیر میزاره

این هم مهمه که با چه بروکری کار بکنی چون سود دهی هر بروکری فرق داره.....

شما اگر می خوای فعالیت اقتصادی بکنی طلا و سکه خرید و فروش بکن که ریسکش خیلی پایین تره

این سایت میاد تحلیل میکنه روند تغییرات طلا و سکه رو خوبیش اینه که هر سوالی هم داشته باشی میتونی از طریق ایمیل از کارشناسش بپرسی

به سایت قیمتها دات کام هم سر بزن که برای فارکس هست

ولی در کل بورس رو بیخیال شو اگر از من میشنوی

سرمایت اگر بالاست می تونی خرید و فروش زمین بکنی به صورتی که بری توی شهرداری موقعیت خیابان ها رو بپرسی مثلا اگر در 5 سال آینده قراره جایی خیابانی اتوبانی رد بششه زود بری و زمین های اون قسمت رو بخری......

فکر کنم کم کمش باید 50 تومن سرمایه بزاری

من قبلا با 50 تومن رفتم با 150 تومن هم اومدم بیرون

اما اصلا نمیدونم چطور شد

بعد اون هم چن بار خواستم بزنم اون سمت ولی نشد

الان هم سرمایه رو بردم تو کار دلار و سکه

بد نشده تا حالا

سارا جان روی سکه و دلار بمان که خیلی بهتره:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من تجربه ندارم اما تجربه کرده هاش رو دوست دارم :ws3:

یه نفر تجربشو داشت ، شیره ی کلامش این بود که ... بورس آدم رو دیوونه میکنه !

" وقتی تو جوش قرار میگیری میفهمی که هی داری عصبی و عصبی تر میشی و دیگه کنترلت رو از دست میدی ... حالا دلیلش چی ؟ ... دلیلش این که وقتی قیمت سهام پایین بیاد میخوای خودتو بکشی که چرا پایین اومده ... وقتی بالا میره داری حرص میخوری چرا بالا تر نرفته ... دقیقا به همین سادگی " ...

یه چیز دیگم این که حباب بورس ایران خواهد ترکید ، به شکلی فجیع ( که همین الانم بوش داره میاد ... )

:icon_gol:

خو لابد اون طرف از اول دیفونه بوده :whistle:

به نظرم اونایی که تمام زندگیشونو تو بوس سرمایه گذاری میکنن این حالت را شاید داشته باشن...

ولی من هدفم این نیست آخه ...

ینی چی حباب بورس ایران خواهد ترکید ؟؟؟!!!!

ولی من هر روزنامه دنیای اقتصاد رو هر روز دنبال میکنم آمار یه چیز دیگه رو نشون میده :whistle: فقط باید اطلاعاتت زیاد باشه و بدونی کجا باید سرمایه گذاری کنی

• Like 3
لینک به دیدگاه
خو لابد اون طرف از اول دیفونه بوده :whistle:

به نظرم اونایی که تمام زندگیشونو تو بوس سرمایه گذاری میکنن این حالت را شاید داشته باشن...

ولی من هدفم این نیست آخه ...

ینی چی حباب بورس ایران خواهد ترکید ؟؟؟!!!!

ولی من هر روزنامه دنیای اقتصاد رو هر روز دنبال میکنم آمار یه چیز دیگه رو نشون میده :whistle: فقط باید اطلاعاتت زیاد باشه و بدونی کجا باید سرمایه گذاری کنی

خوب دوستمون درست میگه بورس با احساساتت بازی می کنه

شما باید از وضع بازار 24 ساعته اطلاع داشته باشی تا به قول خودت بدونی کجا باید سرمایه گذاری کنی

شما وقتی پولتو سرمایه گذاری می کنی همه هم و غمت میشه که ضرر نکنی پس با بالا و پایین شدن بازار دچار استرس میشی

خیلیا که پول های کلان سرمایه گذاری می کنن وقتی بازار افت میکنه سکته می کنن

اگر پول زیادی داری فقط می خوای که ی کاری بکنی و مهم نیست که سود کنی یا ضرر اون بحثش جداست

• Like 1
لینک به دیدگاه
ببین عزیز بورس ایران رو که کاملا بی خیال شو چون همش توش تقلبه

بورس بین الملل (فارکس) خیلی بهتره چون ایران هیچ دخل و تصرفی توش نداره....

شما اگر خیلی حرفه ای باشی،خیلی تجربه داشته باشی،خیلی وارد باشی میتونی ماهیانه 3 درصد از فارکس سود بگیری....

میگم سود کردن مستلزم اینه که خیلی ماهر باشی

تو فارکس سود کردن مهم نیست مهم اینه که صرز نکنی....

من که بهت پیشنهاد می کنم که بیخیال فارکس و بورس بشی چون هیچی ازش در نمیاد شما هر چه قدر توش سرمایه گذاری کنی همه پولتو از دست میدی

جدای از اینا شما باید دائما پای اینترنت باشی و حسابت رو چک کنی باید تمام خبر های سیاسی اقتصادی دنیا رو دنبال کنی چون هر خبر که اعلام میشه توی روند بازار تاثیر میزاره

این هم مهمه که با چه بروکری کار بکنی چون سود دهی هر بروکری فرق داره.....

شما اگر می خوای فعالیت اقتصادی بکنی طلا و سکه خرید و فروش بکن که ریسکش خیلی پایین تره

این سایت میاد تحلیل میکنه روند تغییرات طلا و سکه رو خوبیش اینه که هر سوالی هم داشته باشی میتونی از طریق ایمیل از کارشناسش بپرسی

به سایت قیمتها دات کام هم سر بزن که برای فارکس هست

ولی در کل بورس رو بیخیال شو اگر از من میشنوی

سرمایت اگر بالاست می تونی خرید و فروش زمین بکنی به صورتی که بری توی شهرداری موقعیت خیابان ها رو بپرسی مثلا اگر در 5 سال آینده قراره جایی خیابانی اتوبانی رد بششه زود بری و زمین های اون قسمت رو بخری......

سارا جان روی سکه و دلار بمان که خیلی بهتره:w16:

شما قبلا تجربه داشتی که اینا رو میگی ؟ :whistle:

نه سرمایه ی من اونقدرا نیست که زمین بگیرم :hanghead:

ولی خب تا اونجایی که اخبار اقتصادی رو دنبال میکنم تو زمین و سکه و طلا سودی نیست ...

ینی بیخیال بورس بشم ؟؟؟!!!:ws52:

پس از کجا شروع کنم :thk:

خب اگه تجربه ای دارین بگین از تجربه هاتون تا کمک کننده باشه واسه من :hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...