رفتن به مطلب

مجهولات ذهن من

Fakur

ارسال های توصیه شده

تو تاپیک چادر زوری بچه ها در مورد معصومیت صحبت میکردند. گفتم اینو تو یه تاپیک جدا مطرح بکنم تا ببینیم چی از توش در میاد.

از همان روزائی که تونستم فکر کنم همش بدنبال حل این مسئله بودم که چه جوری ممکنه خداوند یه نفر رو معصوم به دنیا بیاره. هنوز هم تو فهم این مسئله عاجز و درمانده هستم. اگه این موضوع صحت داشته باشه اونوقت عدل خدا زیر سئوال میره که بین بندگانش فرق گذاشته. اگر هم نه , پس چرا یه عده ای به معصومیت اعتقاد دارند؟

• Like 12
لینک به دیدگاه

اصولا انسان نمیتونه بدون خطا فکر و زندگی بکنه. حتی پیشرفته ترین مخلوقات خدا و انسانها هم خطا میکنند. چطور ممکنه که یه نفر نتونه خطا بکنه. این کار ممکن نیست.

• Like 7
لینک به دیدگاه

من همیشه با سیدا مشکلم اینه

چون خودشونو از نوادگان آدم های معصوم میدونن تا کسی بهشون بگه بالا چشمت ابروئه میگن ما برکت زمینیم ما الیم ما بلیم

ب نظر من معصوم بودن ی آدم وجود خارجی نداره

واسه محبوبیت نسل های بعدیه خودشون اینو انداختن رو زبونا

شیطون ک همون شیطونه وقتی مارو گول میزنه بقیرم میتونه بزنه

• Like 7
لینک به دیدگاه

چون خودشونو از نوادگان آدم های معصوم میدونن تا کسی بهشون بگه بالا چشمت ابروئه میگن ما برکت زمینیم ما الیم ما بلیم

تازه من به سید بودن هم اعتقادی ندارم و برام قابل هضم نیست که اگه بفرض محال یکنفر از نوادگان پیامبر هم باشه نمیتونه فرقی با دیگران داشته باشه.

خداوند تو قرآن چند جا به خود رسول خدا تاکید کرده که مواظب رفتارش باشه. اگه معصومیتی بود لابد نیازی به این تاکیدات نمیشد. حالا خود پیامبر به جای خود. همین برادران بعضی امامان کار هایی کرده اند که عین گناه هست. نمونه اش برادر امام جعفر صادق که بهش جعفر کذاب میگفتند.

• Like 5
لینک به دیدگاه

خب اينكه كسي به خاطر اينكه سيده خودشو بگيره اشتباهه

اين يه جور ارثه كه خواهي نخواهي بهش رسيده

ولي خب نميتونه باعث مهم شدن كسي بشه

گيرم پدر تو بود فاضل...از فضل پدر تو را چه حاصل

يا به قول پدربزرگ مرحومم

گيرم پدر تو بود قاتل...كس را تو نكشته اي چه حاصل! :ws3:

اوني ميتونه معصوم باشه كه علم و عقلش كامل باشه...

• Like 6
لینک به دیدگاه
اصولا انسان نمیتونه بدون خطا فکر و زندگی بکنه. حتی پیشرفته ترین مخلوقات خدا و انسانها هم خطا میکنند. چطور ممکنه که یه نفر نتونه خطا بکنه. این کار ممکن نیست.

خود خطا نسبیه

ینی که کاری میتونه در یک لحظه هم خطا باشه هم نباشه

تو این شرایط معصومیت نمیتونه معنا داشته باشه...

• Like 3
لینک به دیدگاه

اوني ميتونه معصوم باشه كه علم و عقلش كامل باشه...

بنظر من چنین موجودی هنوز خلق نشده که هم علمش کامل باشه و هم عقلش. بنابراین معصوم بودن نمیتونه منشاء واقعی داشته باشه.

• Like 2
لینک به دیدگاه

حساب این شیطون رو هم بعد این تاپیک خواهم رسید که ببینم این شیطون که میگن چه صیغه ای هستش. بذار این تاپیک به یه نتیجه گیری برسی اونوقت اون بحث رو هم مطرح میکنیم که ببینیم این شیطون چیه که میگن هست؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

معصوم و قدیس در طول تاریخ و در بین همه جوامع وجود داشته است.

در واقع قدیس بهانه ای است برای انسان ضعیف،تا بتواند با توسل به آن به خودش آرامش دهد.

در خاورمیانه هم معصوم پروری و قدیس باوری،ریشه هزاران ساله دارد چه زمانیکه شاهان از نژاد خدایان بودند چه نماینده های آسمانی دینی.....

زمان میخواد تا هزاران سال فریب،از بین بره کاره یکی دو سال نیست.

• Like 2
لینک به دیدگاه

چگونه امامزاده‌های ایران 7برابر شد؟+ تصاویر

بر اساس آمار رسمی تعداد امامزادگان ایران در اوایل انقلاب اسلامی یك هزار و پانصد تن بوده اند و تا سال جاری بالغ بر ۱۰ هزار و پانصد تن گشته اند و این بدان معناست كه طی سی سال گذشته به طور میانگین، سالانه تعداد ۳۰۰ امامزاده در ایران بوجود آمده است. نكته درخور توجه این جاست كه بیش از پنج هزار تن از امامزادگان مدفون در ایران را به نام امام موسی كاظم (ع) نسبت می دهند .

سیاست نامه نوشت: استان اصفهان به دلیل شرایط آب و هوایی و تعدد مناطق روستایی یكی از پر امامزاده ترین استان های كشور پس از استان های شمالی كشور محسوب می شود. تنها در یكی از شهرستان های این استان به نام خوانسار حدود ۵ امامزاده وجود دارند كه دو تن از آن ها دو سال پیش یعنی در سال ۸۸ طی اتفاقی نادر كشف شدند!

1(355).jpg

امام زادگان دروغین چند ماه قبل/ پیش از گنبد و بارگاه!

ماجرا از آن جا شروع می شود كه شركت گاز این شهرستان در حفاری های خود برای عملیات گازرسانی در یك خیابان به مقبره ای قدیمی با تخته سنگ های بزرگ برمی خورد و همین شروع قصه ها، رؤیاپردازی ها و خواب های دیده و ندیده برخی اهالی ساده لوح و البته افراد سودجوی منطقه می شود.

پس از این حادثه بدون كوچكترین اجازه از نهادهای دولتی برخی افراد شروع به ساختن بارگاه و نصب تابلو در منطقه می كنند. این در حالی است كه مقبره مذكور در وسط یك محله مسكونی و خیابان با عرض كم قرار دارد. سودجویان با این حربه تكراری كه امام موسی كاظم (ع) فرزندان زیادی دارند و كمتر كسی به نسب شناسی مقبره مذكور شك می كند یك مقبره را به دو نفر افزایش داده و این قبور را به عنوان دختران امام موسی كاظم (ع) - دقت شود با یك واسطه- معرفی می كنند به این امید كه مردم در نهایت از این كه دو فرزند دیگر این امام معصوم كشف شده اند ابراز شادمانی می كنند، در حالی كه همان طور كه ذكر شد پیش از این ۵۰۰۰ امامزاده دیگر به همین طریق در كشور ایجاد شده اند!

ذكر این نكته خالی از توجه نیست كه مردم روستاهای ایران به طور معمول قبرستان منظم و مشخص به سان آن چه كه امروز تحت نظارت سازمان های دولتی شاهد هستیم نداشتند و معمولاً قبرستان های متعدد در نقاط مختلف روستاها حفر می شد و مردم مردگان خود را در محلی نزدیك به محل سكونت خود دفن می كردند. قبر مذكور نیز در كنار مقبره های متعدد دیگر در همین خیابان قرار دارد. با این نگاه هر كدام از مقبره ها می توانستند مستعد بروز یك امامزاده باشند!

بنا بر یك تفكر غلط عمومی كه تصور می شود میزان استقبال از چنین مكان های مذهبی تقلبی دلالت بر صحت، مشروعیت و قانونی بودن آن است، پخش شایعه كشف امامزاده جدید در شهرستان خوانسار باعث شد تا مردم هر چند برای كنجكاوی به این مكان رجوع كنند و این گونه امامزاده تقلبی شلوغ جلوه نماید و البته مشروع. در همین میان تابلوی امامزاده جدید توسط اهالی محل در خیابان اصلی جهت راهنمای گردشگران و زوار نصب می شود و كوچكترین برخوردی نیز با آن نمی شود.

همه این اتفاقات در حالی طی دو سال می افتد كه اداره اوقاف این شهرستان به رغم همه تأكیدات مقام معظم رهبری مبنی بر مبارزه جدی با جهل و خرافات در كشور تنها موضع سكوت اختیار می كند. از طرف دیگر حوزه علمیه بزرگ این شهرستان متعلق به مرحوم آیت الله ابن الرضا خوانساری و آستان قدس رضوی در پی درخواست برخی دلسوزان منطقه جهت مشخص شدن انساب و شجره نامه فرد مذكر صحت این امامزاده را تأیید نمی كنند و از دروغین بودن آن خبر می دهند.

• Like 4
لینک به دیدگاه
بنظر من چنین موجودی هنوز خلق نشده که هم علمش کامل باشه و هم عقلش. بنابراین معصوم بودن نمیتونه منشاء واقعی داشته باشه.

حرفتو قبول ندارم

ولي خب...به همون دليلي كه گفتم ترجيح ميدم بحث نكنم

چون نميخوام بدون اطمينان چيزي بگم!

• Like 2
لینک به دیدگاه
حرفتو قبول ندارم

ولي خب...به همون دليلي كه گفتم ترجيح ميدم بحث نكنم

چون نميخوام بدون اطمينان چيزي بگم!

این جور قبول نکردن ها خیلی دردناکه. هم قبول نمیکنم هم اینکه دلیلی برای صحت ادعام ندارم. اینجوری اصلا خوب نیست. :icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
این جور قبول نکردن ها خیلی دردناکه. هم قبول نمیکنم هم اینکه دلیلی برای صحت ادعام ندارم. اینجوری اصلا خوب نیست. :icon_gol:

دليل دارم...ولي خب براي توجيه كردن خودم

ممكنه درست نباشه...ترجيح ميدم نگم كه اگه اشتباهه فقط خودم تو اشتباه باشم...

• Like 2
لینک به دیدگاه
دليل دارم...ولي خب براي توجيه كردن خودم

ممكنه درست نباشه...ترجيح ميدم نگم كه اگه اشتباهه فقط خودم تو اشتباه باشم...

هر جور راحتید :icon_gol:

ولی همین فروم ها و همین گفتگو ها باعث میشه که انسان بتونه دانسته هاشو محک بزنه و با سایر منطق ها بسنجه. خود من که این چیزا رو قبول ندارم ممکنه دوستان دلائلی بیارن که من متقاعد بشم و قبول کنم و تو عقایدم تجدید نظر داشته باشم.

اینکه یکی مخالف یه حرفی هست دلیل نمیشه که همچنان مخالف بمونه شاید تطمیع بشه و قبول کنه.

همه این واکاوی ها از اونجا نشات میگیره که ما حرفامونو در معرض قضاوت دوستان قرار بدیم تا آسیب شناسی بشه و یا حقانیتش ثابت بشه.:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
هر جور راحتید :icon_gol:

ولی همین فروم ها و همین گفتگو ها باعث میشه که انسان بتونه دانسته هاشو محک بزنه و با سایر منطق ها بسنجه. خود من که این چیزا رو قبول ندارم ممکنه دوستان دلائلی بیارن که من متقاعد بشم و قبول کنم و تو عقایدم تجدید نظر داشته باشم.

اینکه یکی مخالف یه حرفی هست دلیل نمیشه که همچنان مخالف بمونه شاید تطمیع بشه و قبول کنه.

همه این واکاوی ها از اونجا نشات میگیره که ما حرفامونو در معرض قضاوت دوستان قرار بدیم تا آسیب شناسی بشه و یا حقانیتش ثابت بشه.:icon_gol:

من ترجيح ميدم انقدر تو دانسته هام محكم باشم كه بتونم ازشون دفاع كنم...و اگر از حرفي مطمئن نيستم اصلا نگم!

البته گاهي هم آدم به چيزاي اشتباهي كه فكر مي كنه درسته اطمينان داره...خب در اون صورت ممكنه با حرف زدن و بحث كردن به نتيجه برسه و بفهمه كه اشتباه فكر ميكرده

اگر وقت كنم يه كم مطالعه مي كنم...بعد ميام كه اگه شما هم وقت داشتين باهم بحث كنيم

موفق باشين :flowerysmile:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من ترجيح ميدم انقدر تو دانسته هام محكم باشم كه بتونم ازشون دفاع كنم...و اگر از حرفي مطمئن نيستم اصلا نگم!

البته گاهي هم آدم به چيزاي اشتباهي كه فكر مي كنه درسته اطمينان داره...خب در اون صورت ممكنه با حرف زدن و بحث كردن به نتيجه برسه و بفهمه كه اشتباه فكر ميكرده

اگر وقت كنم يه كم مطالعه مي كنم...بعد ميام كه اگه شما هم وقت داشتين باهم بحث كنيم

موفق باشين :flowerysmile:

. :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...