shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۲ با سپاس فراوان...ببخشید منظور از اینکه کد رو کپی کنید جایی که میخواید آهنگ پخش شه چیه؟ من میخوام توی پروفایلم پخش بشه، کجاش باید کپی کنم؟ با سپاس... برای پخش آهنگ توی پروفایل ، وارد کنترل پنل بشید --->اطلاعات خود را ویرایش کنید---> عنوان پیغام بالای پروفایل: تو کادر این قسمت یه چیزی بنویسید یا نقطه بذارید---> پیغام بالای پروفایل : توی این کادر کد مربوط به آهنگ مورد نظر رو قرار بدید آخر هم ذخیره تغییرات رو بزنید 5 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ بزن بارون...حمید عسکری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ آهنگ بسیار زیبای همایون شجریان با نام "چرا رفتی" از آلبوم "نه فرشته ام نه شیطان" برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ بهار....مارتیک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ چند گوشه دشتی را با صدای سه تار استاد سعید هرمزی در فالب فایل فلش قرار داده ام. امیدوارم که این قطعات را گوش کنید : 1. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یه مدل تازه...بهنام علمشاهی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ میشه لطفا این آهنگ رو برام فلش کنید؟ ممنون ماهی ها عاشق میشوند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ماهی ها عاشق میشوند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ آسمون - داريوش لطفا فلشش كنيد / مرسي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بسيار سپاسگزارم آسمون...داریوش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهنگ بدون دکلمه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ میشه برام این اهنگ رو اماده لینکشو برام بزارید من فقط کپی کنم.. ممنون میشم هرکار یمیکنم نمیشه.. سرتو بذار رو شونه هام---امید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ میشه برام این اهنگ رو اماده لینکشو برام بزارید من فقط کپی کنم.. ممنون میشم هرکار یمیکنم نمیشه.. سرتو بذار رو شونه هام---امید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متوجه نشدم...این لینک که مشکلی نداره منظورتون اینه که آهنگ کامل شو میخواید ؟ یا اینکه همین لینک رو کد آماده شو بهتون بدم ؟ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ متوجه نشدم...این لینک که مشکلی ندارهمنظورتون اینه که آهنگ کامل شو میخواید ؟ یا اینکه همین لینک رو کد آماده شو بهتون بدم ؟ من همینو میزارم.. برای پروفایلم بخونه.. نمیخونه خوب.... شما چه جوری میزارید میخونه اینا رو.. کلا مدلشو برام بزارید اینجا من اماده هلو برو تو گلو بزارم.. تو ویرایشم.. 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ من همینو میزارم.. برای پروفایلم بخونه.. نمیخونه خوب.... شما چه جوری میزارید میخونه اینا رو.. کلا مدلشو برام بزارید اینجا من اماده هلو برو تو گلو بزارم.. تو ویرایشم.. توی پست اول روش کلی شو توضیح دادم : . بعد از اینکه یکی از آهنگهای فلش موجود در این تاپیک رو انتخاب کردین به روش ساده ی زیر میتونید ازش استفاده کنید: [FL1ASH=width=120 height=50] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] کد بالا رو کپی کنید جایی که میخواید آهنگ پخش شه. اون 1 بزرگ که مشاهده میکنید رو پاک کنید. به جای قسمت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آدرس آهنگ فلش مورد نظرتون رو وارد کنید. اگه نتونستی روش بالا رو انجام بدی ، از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کد آماده آهنگ بالارو برات آپلود کردم کپی کن بعدش اگه خواستی توی پروفایلت بخونه برو توی کنترل پنل > اطلاعات خود را ویرایش کنید > تو قسمت"عنوان پیغام بالای پروفایل" هرچی دوست داری بنویس فقط خالی نذارش > توی کادر "پیغام بالای پروفایل" هم همین کدی که گفتم کپی کن رو اونجا paste کن > آخر سرم ذخیره تغییرات و بزن آهنگ توی پروفایلت پخش میشه 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ توی پست اول روش کلی شو توضیح دادم : اگه نتونستی روش بالا رو انجام بدی ، از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کد آماده آهنگ بالارو برات آپلود کردم کپی کن بعدش اگه خواستی توی پروفایلت بخونه برو توی کنترل پنل > اطلاعات خود را ویرایش کنید > تو قسمت"عنوان پیغام بالای پروفایل" هرچی دوست داری بنویس فقط خالی نذارش > توی کادر "پیغام بالای پروفایل" هم همین کدی که گفتم کپی کن رو اونجا paste کن > آخر سرم ذخیره تغییرات و بزن آهنگ توی پروفایلت پخش میشه یه دنیا ممنونم عزیزم.. بلاخره خوند.. خیلی متشکرم 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ ............ یه اهنگ غکمگین لطفا برام دانلود کنید مرسی.. 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ ............یه اهنگ غکمگین لطفا برام دانلود کنید مرسی.. دانلود کنم ؟! اگه منظورت اینه که لینکشو بذارم این دو تا آهنگ غمگینه شاید خوشت بیاد : سازش...مهدی یراحی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ستایش...مرتضی پاشایی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگرم مثل دفعه پیش میخوای کدشو مستقیم دانلود کنی از لینکای زیر استفاده کن : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کد آهنگ ستایش 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ دانلود کنم ؟! اگه منظورت اینه که لینکشو بذارم این دو تا آهنگ غمگینه شاید خوشت بیاد : سازش...مهدی یراحی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ستایش...مرتضی پاشایی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگرم مثل دفعه پیش میخوای کدشو مستقیم دانلود کنی از لینکای زیر استفاده کن : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کد آهنگ ستایش ممنونم.. ولی نمیدونم چرا هربار میام. یه اهنگ بزارم نمیشه.. الانم زحمت کشیدی ولی باز نمیخونه.. 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ ممنونم.. ولی نمیدونم چرا هربار میام. یه اهنگ بزارم نمیشه.. الانم زحمت کشیدی ولی باز نمیخونه.. با اجازه مهند جان:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ببین سلامت جان اول رو همین لینکی که مهند واست گذاشته کلیک کن بعد تو یه صفحه ای شروع میکنه خوندن بعد لینکش که بالای همون تب هست رو کپی کن تو این قسمتی که مهند تو پست اول توضیح داده 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ با اجازه مهند جان:5c6ipag2mnshmsf5ju3ببین سلامت جان اول رو همین لینکی که مهند واست گذاشته کلیک کن بعد تو یه صفحه ای شروع میکنه خوندن بعد لینکش که بالای همون تب هست رو کپی کن تو این قسمتی که مهند تو پست اول توضیح داده ملسی حنانه جون. همه اینارو انجام دادم. نمیدونم چرا نمیشه.. 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ با اجازه مهند جان:5c6ipag2mnshmsf5ju3ببین سلامت جان اول رو همین لینکی که مهند واست گذاشته کلیک کن بعد تو یه صفحه ای شروع میکنه خوندن بعد لینکش که بالای همون تب هست رو کپی کن تو این قسمتی که مهند تو پست اول توضیح داده دانلود کنم ؟! اگه منظورت اینه که لینکشو بذارم این دو تا آهنگ غمگینه شاید خوشت بیاد : سازش...مهدی یراحی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ستایش...مرتضی پاشایی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگرم مثل دفعه پیش میخوای کدشو مستقیم دانلود کنی از لینکای زیر استفاده کن : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کد آهنگ ستایش ممنونم.. ولی نمیدونم چرا هربار میام. یه اهنگ بزارم نمیشه.. الانم زحمت کشیدی ولی باز نمیخونه.. ملسی حنانه جون. همه اینارو انجام دادم. نمیدونم چرا نمیشه.. درست شد... از شادمهرباز عزیز و راضیه جون ممنونم.. 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ چرا رفتی...همایون شجریان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده