shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2014 با سپاس فراوان...ببخشید منظور از اینکه کد رو کپی کنید جایی که میخواید آهنگ پخش شه چیه؟ من میخوام توی پروفایلم پخش بشه، کجاش باید کپی کنم؟ با سپاس... برای پخش آهنگ توی پروفایل ، وارد کنترل پنل بشید --->اطلاعات خود را ویرایش کنید---> عنوان پیغام بالای پروفایل: تو کادر این قسمت یه چیزی بنویسید یا نقطه بذارید---> پیغام بالای پروفایل : توی این کادر کد مربوط به آهنگ مورد نظر رو قرار بدید آخر هم ذخیره تغییرات رو بزنید 5
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 15 خرداد، 2014 بزن بارون...حمید عسکری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 30 خرداد، 2014 آهنگ بسیار زیبای همایون شجریان با نام "چرا رفتی" از آلبوم "نه فرشته ام نه شیطان" برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 12 تیر، 2014 بهار....مارتیک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
sam arch 55879 ارسال شده در 12 تیر، 2014 چند گوشه دشتی را با صدای سه تار استاد سعید هرمزی در فالب فایل فلش قرار داده ام. امیدوارم که این قطعات را گوش کنید : 1. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2014 یه مدل تازه...بهنام علمشاهی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 26 مرداد، 2014 میشه لطفا این آهنگ رو برام فلش کنید؟ ممنون ماهی ها عاشق میشوند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ماهی ها عاشق میشوند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 26 مرداد، 2014 آسمون - داريوش لطفا فلشش كنيد / مرسي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بسيار سپاسگزارم آسمون...داریوش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهنگ بدون دکلمه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
masi eng 47044 ارسال شده در 29 مرداد، 2014 میشه برام این اهنگ رو اماده لینکشو برام بزارید من فقط کپی کنم.. ممنون میشم هرکار یمیکنم نمیشه.. سرتو بذار رو شونه هام---امید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 30 مرداد، 2014 میشه برام این اهنگ رو اماده لینکشو برام بزارید من فقط کپی کنم.. ممنون میشم هرکار یمیکنم نمیشه.. سرتو بذار رو شونه هام---امید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متوجه نشدم...این لینک که مشکلی نداره منظورتون اینه که آهنگ کامل شو میخواید ؟ یا اینکه همین لینک رو کد آماده شو بهتون بدم ؟ 2
masi eng 47044 ارسال شده در 30 مرداد، 2014 متوجه نشدم...این لینک که مشکلی ندارهمنظورتون اینه که آهنگ کامل شو میخواید ؟ یا اینکه همین لینک رو کد آماده شو بهتون بدم ؟ من همینو میزارم.. برای پروفایلم بخونه.. نمیخونه خوب.... شما چه جوری میزارید میخونه اینا رو.. کلا مدلشو برام بزارید اینجا من اماده هلو برو تو گلو بزارم.. تو ویرایشم.. 2
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 30 مرداد، 2014 من همینو میزارم.. برای پروفایلم بخونه.. نمیخونه خوب.... شما چه جوری میزارید میخونه اینا رو.. کلا مدلشو برام بزارید اینجا من اماده هلو برو تو گلو بزارم.. تو ویرایشم.. توی پست اول روش کلی شو توضیح دادم : . بعد از اینکه یکی از آهنگهای فلش موجود در این تاپیک رو انتخاب کردین به روش ساده ی زیر میتونید ازش استفاده کنید: [FL1ASH=width=120 height=50] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] کد بالا رو کپی کنید جایی که میخواید آهنگ پخش شه. اون 1 بزرگ که مشاهده میکنید رو پاک کنید. به جای قسمت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آدرس آهنگ فلش مورد نظرتون رو وارد کنید. اگه نتونستی روش بالا رو انجام بدی ، از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کد آماده آهنگ بالارو برات آپلود کردم کپی کن بعدش اگه خواستی توی پروفایلت بخونه برو توی کنترل پنل > اطلاعات خود را ویرایش کنید > تو قسمت"عنوان پیغام بالای پروفایل" هرچی دوست داری بنویس فقط خالی نذارش > توی کادر "پیغام بالای پروفایل" هم همین کدی که گفتم کپی کن رو اونجا paste کن > آخر سرم ذخیره تغییرات و بزن آهنگ توی پروفایلت پخش میشه 5
masi eng 47044 ارسال شده در 31 مرداد، 2014 توی پست اول روش کلی شو توضیح دادم : اگه نتونستی روش بالا رو انجام بدی ، از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کد آماده آهنگ بالارو برات آپلود کردم کپی کن بعدش اگه خواستی توی پروفایلت بخونه برو توی کنترل پنل > اطلاعات خود را ویرایش کنید > تو قسمت"عنوان پیغام بالای پروفایل" هرچی دوست داری بنویس فقط خالی نذارش > توی کادر "پیغام بالای پروفایل" هم همین کدی که گفتم کپی کن رو اونجا paste کن > آخر سرم ذخیره تغییرات و بزن آهنگ توی پروفایلت پخش میشه یه دنیا ممنونم عزیزم.. بلاخره خوند.. خیلی متشکرم 1
masi eng 47044 ارسال شده در 13 شهریور، 2014 ............ یه اهنگ غکمگین لطفا برام دانلود کنید مرسی.. 1
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 17 شهریور، 2014 ............یه اهنگ غکمگین لطفا برام دانلود کنید مرسی.. دانلود کنم ؟! اگه منظورت اینه که لینکشو بذارم این دو تا آهنگ غمگینه شاید خوشت بیاد : سازش...مهدی یراحی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ستایش...مرتضی پاشایی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگرم مثل دفعه پیش میخوای کدشو مستقیم دانلود کنی از لینکای زیر استفاده کن : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کد آهنگ ستایش 3
masi eng 47044 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 دانلود کنم ؟! اگه منظورت اینه که لینکشو بذارم این دو تا آهنگ غمگینه شاید خوشت بیاد : سازش...مهدی یراحی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ستایش...مرتضی پاشایی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگرم مثل دفعه پیش میخوای کدشو مستقیم دانلود کنی از لینکای زیر استفاده کن : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کد آهنگ ستایش ممنونم.. ولی نمیدونم چرا هربار میام. یه اهنگ بزارم نمیشه.. الانم زحمت کشیدی ولی باز نمیخونه.. 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 ممنونم.. ولی نمیدونم چرا هربار میام. یه اهنگ بزارم نمیشه.. الانم زحمت کشیدی ولی باز نمیخونه.. با اجازه مهند جان:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ببین سلامت جان اول رو همین لینکی که مهند واست گذاشته کلیک کن بعد تو یه صفحه ای شروع میکنه خوندن بعد لینکش که بالای همون تب هست رو کپی کن تو این قسمتی که مهند تو پست اول توضیح داده 2
masi eng 47044 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 با اجازه مهند جان:5c6ipag2mnshmsf5ju3ببین سلامت جان اول رو همین لینکی که مهند واست گذاشته کلیک کن بعد تو یه صفحه ای شروع میکنه خوندن بعد لینکش که بالای همون تب هست رو کپی کن تو این قسمتی که مهند تو پست اول توضیح داده ملسی حنانه جون. همه اینارو انجام دادم. نمیدونم چرا نمیشه.. 1
masi eng 47044 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 با اجازه مهند جان:5c6ipag2mnshmsf5ju3ببین سلامت جان اول رو همین لینکی که مهند واست گذاشته کلیک کن بعد تو یه صفحه ای شروع میکنه خوندن بعد لینکش که بالای همون تب هست رو کپی کن تو این قسمتی که مهند تو پست اول توضیح داده دانلود کنم ؟! اگه منظورت اینه که لینکشو بذارم این دو تا آهنگ غمگینه شاید خوشت بیاد : سازش...مهدی یراحی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ستایش...مرتضی پاشایی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگرم مثل دفعه پیش میخوای کدشو مستقیم دانلود کنی از لینکای زیر استفاده کن : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کد آهنگ ستایش ممنونم.. ولی نمیدونم چرا هربار میام. یه اهنگ بزارم نمیشه.. الانم زحمت کشیدی ولی باز نمیخونه.. ملسی حنانه جون. همه اینارو انجام دادم. نمیدونم چرا نمیشه.. درست شد... از شادمهرباز عزیز و راضیه جون ممنونم.. 2
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 5 مهر، 2014 چرا رفتی...همایون شجریان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
ارسال های توصیه شده