Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ منم امین رو پیشنهاد میدم محمد میگم بهتر نیست هر هفته دو نفر داشته باشیم یه کاربر و یه مدیر؟ لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ برا من فرقی نمیکنه ولی چون رای ارماندیس بیشتره منم به ارماندیس رای میدم البته بدمم نمیاد محمدم بشینه لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ برا من فرقی نمیکنه ولی چون رای ارماندیس بیشتره منم به ارماندیس رای میدم البته بدمم نمیاد محمدم بشینه :4chsmu1:پس بگو محمد آرماندیس دخمل به این گلی بذارین یکم از تعطیلات بین دو ترمش استفاده کنه اگه خودش خواست بعد محمد بیاد من به محمد رای میدم:mrsbeasley: لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ محمد میگم بهتر نیست هر هفته دو نفر داشته باشیم یه کاربر و یه مدیر؟ نظر خوبیه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ آرماندیس:4 نفر architect (کامیار): 1نفر 3shahrsaz (محمد): 2نفر شیطان سیاه: 1نفر faryade_sokoot (امین): 2 نفر soheil (سهیل): 1 نفر خوب کامیار اینطوری قاطی میشه. هرکسی میخواد سوال کنه. هر سوالی که از یکی میپرسه همونا رو کپی پیست میکنه واسه اون یکی. اونوقت اون جذابیتش رو از دست میده به نظرم. لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ آرماندیس:4 نفرarchitect (کامیار): 1نفر 3shahrsaz (محمد): 2نفر شیطان سیاه: 1نفر faryade_sokoot (امین): 2 نفر soheil (سهیل): 1 نفر خوب کامیار اینطوری قاطی میشه. هرکسی میخواد سوال کنه. هر سوالی که از یکی میپرسه همونا رو کپی پیست میکنه واسه اون یکی. اونوقت اون جذابیتش رو از دست میده به نظرم. نمیدونم شما مدیر کلی عزیز اما به نظر من اینطوری بهتر بود فقط من شفاف کنم که چرا به امین رای دادم شنیدم تو صندلی داغ سپیده رو اذیت کرده بود گفتم بزار تلافی کنم که بدونه معمارها پشت همو گرفتن :d لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۸ من با نظر کامیار موافقم... جوابای اون فردی که اونجاس جذابه!! همیشه هم نمیشه کپی کرد فکر کنم، چون فازها با هم تقیبا فرق داره! نمیدونم!! لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۸ حالا كه اين طوره منم به كاميار راي ميدم كه بياد رو صندلي داغ لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۸ آرماندیس:4 نفر architect (کامیار): 2نفر 3shahrsaz (محمد): 1نفر شیطان سیاه: 1نفر faryade_sokoot (امین): 2 نفر soheil (سهیل): 1 نفر لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۸ :4chsmu1:پس بگو محمدآرماندیس دخمل به این گلی بذارین یکم از تعطیلات بین دو ترمش استفاده کنه اگه خودش خواست بعد محمد بیاد من به محمد رای میدم:mrsbeasley: انوشه جان شرمنده دیر گفتی من نمیتونم حرفمو عوض کنم حرف من عوض نمیشه سری بعد به محمد رای میدم لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۸ 1 راي خودم به محمد داده بودم كه رايمو عوض كردم به كاميار دادم. پيشنهاد ميدم شما هم به كاميار راي بديد 1 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۸ شرمنده اقا ابوذر گفتم حرفمو عوض نمیکنم وگرنه خودمم بدم نمیاد حالا شما بیاید به ارماندیس رای بدید تعداد رایش از همه بالاتره دفعه بعدی بین محمد و کامیار یکی رو انتخاب میکنیم همه به اون ریای میدیم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۸ کامیار جان موضوعی که گفتی رو با مدیرا در میون میذارم و نتیجه رو میگم. نمیدونی حالا چه گرد و خاکی تو صندلی داغ انوشه کرده. فکر کنم حالا با قاطعیت 200% بگی امین لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۸ خوب کاربر انتخابی این هفته انتخاب شد. حالا همه چیز صفر میشه دوباره از اول نفر بعدی رو انتخاب میکنیم. نفر بعدی به کی رای میدین که بره تو اتاق شیشه ای؟ لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۸ به من رای ندهید. ستاد انتخاباتی برادر ابوذر اکبری نیا لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۸ خوب تا اینجای کار: ابوذر: 2نفر میلاد: 1نفر لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده