Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نبوووووووووووووود ؟ پس این مسئول ستاد تبلیغات کوووووووش :w74: 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ يوحي تو چی میگی شوبر دار:w00: بنظر منم يوحنا مناسب تره خدمت شوما خواهم رسید:icon_razz: من هم میگم آبجی یوحنا............. از قدیم گفتند که چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور......... آبجی یوحنایی چون توی اتاق شیشه ای من به اندازه 1 ده میلیاردم اتاق شیشه ای های دیگه ازم سوال نپرسیدی به خاطر همین هم خودت باید بیای توی اتاق شیشه ای بعدی. من هم به یوحنا رای میدم. اونهم چند مرتبه. یوحنا یوحنا............یوحنا یوحنا............یوحنا............یوحنا :icon_gol: یوحنا............یوحنا............یوحنا............یوحنا :icon_gol: :icon_gol: یوحنا............یوحنا............یوحنا............یوحنا............یوحنا :icon_gol: :icon_gol: یوحنا............یوحنا............یوحنا............یوحنا............یوحنا............یوحنا :icon_gol: :icon_gol: :icon_gol: یوحنا............یوحنا............یوحنا............یوحنا............یوحنا............یوحنا............یوحنا :icon_gol: :icon_gol: :icon_gol: رضا جان تو هم؟؟؟؟؟ من اگه میخواستم اونهمه سوال بپرسم بیهوش میشدی پشت کام بازم مثل همیشه فقط .... :ws2:یوحنا یوحنا............یوحنا یوحنا............یوحنا............یوح نا :icon_gol: یوحنا............یوحنا............یوح نا............یوحنا :icon_gol: :icon_gol: یوحنا............یوحنا............یوح نا............یوحنا............یوحنا :icon_gol: :icon_gol: یوحنا............یوحنا............یوح نا............یوحنا............یوحنا.. ..........یوحنا :icon_gol: :icon_gol: :icon_gol: یوحنا............یوحنا............یوح نا............یوحنا............یوحنا.. ..........یوحنا............یوحنا :icon_gol: :icon_gol: :icon_gol: داداش مهدی شما دیگه چیرا آخه؟! 4 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ رضا جان تو هم؟؟؟؟؟ ببخشید آبجی از دستم ناراحت شدی؟؟؟!!!! :icon_pf (34): من اگه میخواستم اونهمه سوال بپرسم بیهوش میشدی پشت کام کی من....... عمران و شهرسازی اگه من بیهوش بشم........... باید میپرسیدی آبجی عزیز......... چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور................ 2 حالت داره: 1- چون آبجی یوحنایی ناراحت شده :ws44: آقا رای منو پس بدینننننننننننننننننننن :w00::w00::w00: من قبول ندارم................ :w00: تقلب شده................. :167: :w00: دیکتاتوریه................. :167::167::w00::w00: الان میرم تمام سطل آشغال های انجمن رو آتیش میزنم................ :w00: Were is my vote:w00: :ws28: آیییییییییییی نفسسسسسسسس کشششششششش....... :w00: :ws28: یک یا شلوخ دیگه تا رئیس شلوخ ها ................... :ws28::ws28: 2- خوب شتری است که در خونه هر کسی میخوابه دیگه آبجی عزیز...... سعی میکنم به اندازه ای که لطف کردی به من و اومدی و ازم سوال های خوف خوف پرسیدی من هم بهتر از اون برات جبران کنم........... :icon_gol: نترس آسون میپرسم........... *********************** حالا آبجی یوحنا کدوم یکی رو دوست داری؟؟؟؟؟!!!!! 4 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ داداش مهدی شما دیگه چیرا آخه؟! آخی حال اکشال نداره ... ولی همش تقصیر فهیم بید که منو اغفال کرد رای بدمممممممم .... 5 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من هم اغفال شدم................. شبکه های ماهواره ای و VOA و BBC Persian و Fox News و..... :w00: اینها منو اغفال کردند که بریم و یوحنا رو ببریم تو اتاق شیشه ای............. 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ 2 حالت داره: 1- چون آبجی یوحنایی ناراحت شده :ws44: آقا رای منو پس بدینننننننننننننننننننن :w00::w00::w00: من قبول ندارم................ :w00: تقلب شده................. :167: :w00: دیکتاتوریه................. :167::167::w00::w00: الان میرم تمام سطل آشغال های انجمن رو آتیش میزنم................ :w00: Were is my vote:w00: :ws28: آیییییییییییی نفسسسسسسسس کشششششششش....... :w00: :ws28: یک یا شلوخ دیگه تا رئیس شلوخ ها ................... :ws28::ws28: 2- خوب شتری است که در خونه هر کسی میخوابه دیگه آبجی عزیز...... سعی میکنم به اندازه ای که لطف کردی به من و اومدی و ازم سوال های خوف خوف پرسیدی من هم بهتر از اون برات جبران کنم........... :icon_gol: نترس آسون میپرسم........... *********************** حالا آبجی یوحنا کدوم یکی رو دوست داری؟؟؟؟؟!!!!! با 200 تا رای دیگه من چی میتونم بگم:w00: کاره خودتونو کردین:w00::w00: :w74:باشه باشه آخی حال اکشال نداره ... ولی همش تقصیر فهیم بید که منو اغفال کرد رای بدمممممممم .... شما چرا گولشو خوردین آخه:w74: جریان اتاق شیشه ای چیه هیچی نیست یه چی شبیه سونا خشک من هم اغفال شدم................. شبکه های ماهواره ای و VOA و BBC Persian و Fox News و..... :w00: اینها منو اغفال کردند که بریم و یوحنا رو ببریم تو اتاق شیشه ای............. :w00:تو که کاره خودتو کردی نه یکبار نه دوبار 100 بار اسم منو نوشتی و بهم رای دادی:w00: 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یوحیییییییی یوحی هی هی یوحیییییییی یوحی هی هی 3 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام فهیم اومد تو پروفایلم و گفت که برم به یوحنا رای بدم ، منم گفتم که یه رای دادن که کاری نداره ، میریم رای میدیم و میاییم ..... ولی با اومدن به اینجا و خوندن پست های یوحنا جونم نظرم عوض شد ..... خوب وقتی که دوست نداره چرا مجبورش میکنین :w00: من به هرکی بگین رای میدم ، به جزء یوحنا ولی میدونم تاثیری نداره موفق باشین :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام فهیم اومد تو پروفایلم و گفت که برم به یوحنا رای بدم ، منم گفتم که یه رای دادن که کاری نداره ، میریم رای میدیم و میاییم ..... ولی با اومدن به اینجا و خوندن پست های یوحنا جونم نظرم عوض شد ..... خوب وقتی که دوست نداره چرا مجبورش میکنین :w00: من به هرکی بگین رای میدم ، به جزء یوحنا ولی میدونم تاثیری نداره موفق باشین :icon_gol: نوشدارو بعد از مرگ یوحنّاااااااااااااااااااا:w00: 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ همونطور که یوحنا رکورد تعداد سوالای پرسیده شده تو یه اتاق شیشه ای ( اتاق شیشه ای پیمان) رو شکست و اسمش تو کتاب رکوردهای گینس ثبت شد، الان اینجا هم یه رکورد دیگه زده شد و 21 نفر از 22 نفر به یوحنا رای دادن و رای نفر آخر هم ممتنع بود از الان واسه دو هفته دیگه خودتو آماده کن. چون هفته بعد هم شانس آوردی که یکی از داوطلبا میاد. 9 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آخی حال اکشال نداره ... ولی همش تقصیر فهیم بید که منو اغفال کرد رای بدمممممممم .... سلام فهیم اومد تو پروفایلم و گفت که برم به یوحنا رای بدم ، منم گفتم که یه رای دادن که کاری نداره ، میریم رای میدیم و میاییم ..... ولی با اومدن به اینجا و خوندن پست های یوحنا جونم نظرم عوض شد ..... خوب وقتی که دوست نداره چرا مجبورش میکنین :w00: من به هرکی بگین رای میدم ، به جزء یوحنا ولی میدونم تاثیری نداره موفق باشین :icon_gol: :whistle: 5 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نوشدارو بعد از مرگ یوحنّاااااااااااااااااااا:w00: :ws17: 6 لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من میخواستم به یوحنا رای بدم تو رو خدا رای منم حساب کنین:w00: 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ جریان اتاق شیشه ای چیه نمی خواد زیاد نگران جریانش باشی فقط به یوحنا رای بده بقیش با من 3 لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فهیم جان من میخوام به یوحنا رای بدم نمیزارن:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ فهیم جان من میخوام به یوحنا رای بدم نمیزارن:icon_pf (34): کی ؟ چی؟ کی نمیزاره ؟ هان ؟:guntootsmiley2: خودم رایت رو می شمارم عزیزم یوحنا 22 رای رسمی 1 رای سفید 3 لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ همش محمده میگه تو رایت حساب نیست با تفنگ بزن فرق سرش البته با قنداقش گلوله هاتو حرامش نکن 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده