Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۸ خوب مثل اینکه علاقه زیادی به انتخاب کردن دارین تا داوطلب شدن. این تاپیک واسه اینه که بگین دوست دارین کی رو بفرستین به اتاق شیشه ای. اولین نفر انتخابی جمعه هفته بعد در اتاقش باز میشه. کسی که هر هفته بیشترین رای رو بیاره انتخاب میشه که بره تو اتاق شیشه ای. 14 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۸ یعنی میگید محمد اولین نفر باشه؟ 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۸ بابا چه گیری دادین به من این همه کاربر و مدیر تو این انجمن هست :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۸ نه من مخالفم که محمد اول باشه. به نظر من آرماندیس رو ببریم توی اتاق لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۸ نه من مخالفم که محمد اول باشه. به نظر من آرماندیس رو ببریم توی اتاق 4 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۸ با مونا موافقم محمد فعلا زوده .من هم به ارماندیس رای میدم که 2 تا رای بشه لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۸ با مونا موافقم محمد فعلا زوده .من هم به ارماندیس رای میدم که 2 تا رای بشه 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۸ هر کس که بشه جذاب میشه فک کنننننننننننن چه سوالایی بپرسیم!! لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۸ هر کس که بشه جذاب میشه فک کنننننننننننن چه سوالایی بپرسیم!! 3 لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۸ یوحنا نظرت رو هم بگو. با کی موافقی؟ لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۸ یوحنا نظرت رو هم بگو. با کی موافقی؟ 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۸ راستش نمیدونم برام فرقی نداره هر کی شد شد لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۸ راستش نمیدونم برام فرقی نداره هر کی شد شد 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۸ نفر اول باید خودش داوطلب بشه ها با انتخاب نیست. هرکی میخواد داوطلب بشه تو تاپیک زیر درخواست بده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۸ محمد رو باید با هماهنگی کامل برد تا کوبیدش به در و دیفال!!!! میخوای مارو بپیچونی!!!! دارم برات!! من آرماندیس رو نمیدونم ولی برا شروع چون بچه ها باش موافقن، منم موافقم. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۸ تا حالا انتخابا اینطوری بوده: آرماندیس: 3نفر architect (کامیار): 1 نفر :gnugghender: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۸ تا حالا انتخابا اینطوری بوده: آرماندیس: 3نفر architect (کامیار): 1 نفر :gnugghender: لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۸ من که میگم محمد:gnugghender: رای منو 10تا حساب کنید بی زحمت لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۸ من که میگم محمد:gnugghender: رای منو 10تا حساب کنید بی زحمت لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده