partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ سلام سلام به همه دوستان گل نواندیش عرضم به حضورتون ، مسابقه تشخیص هویت شماره بیست و هفت رو شروع میکنیم ... قوانین مسابقه: 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود. 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk: 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید 4- جايزه مسابقه20 امتياز خواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! و اما عکس شرکت کننده این دور: راهنمایی: 1- خیلی دختر نازی بودش ... 2- خودشیفته هم هستن ... 3- بیشتر تاپیکای تخصصی میزنه ... البته پست های اسپمشم سر جاشه ... 4- حضور فعالی در سایت دارن ... 5- از دانشجویان آینده دار مملکت هستن ... 6- به شعر و البته طراحی علاقه زیادی داره ... 7- دوستان زیادی در سایت داره و اکثرتون میشناسیدش ... 8- دیگه همینا کافیه ... :persiana__hahaha: کسانی که عکس رو دیدن یا می شناسن خواهش می کنم لو ندن وگرنه تنبیه می شن بقیه هم عکساتونو بدین برا مسابقه بعدی راهنمایی های بعدی رو بعداً می دم تمامي راهنمايي ها و عكسها در طي مسابقه به پست اول (همين پست) اضافه خواهد شد... پس هر بار به پست اول دقت كنيد. ...صاحب عکس نیاد این ورا بچرخه، که من میدونمو اون ... تاریخ پایان مسابقه 3 روز دیگه ... صاحب عکس: Artiiist # 123 خوش شانس این دور: sefid barfi #144 24 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ خیلی بچه نازی بودش بچه ؟ جنسیتش معلوم نیس یعنی ؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ بچه ؟جنسیتش معلوم نیس یعنی ؟:JC_thinking: یعنی از چهرش معلوم نیست؟ پس، برداشت آزاد است ... لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ یعنی از چهرش معلوم نیست؟ پس، برداشت آزاد است ... همیشه مینوشتی همون جا .... لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ یعنی از چهرش معلوم نیست؟ بچه تا بزرگ بشه... هفت رنگ و جنس عوض می کنه... زمینه تخصص را مشخص کن.... لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ بچه تا بزرگ بشه... هفت رنگ و جنس عوض می کنه... زمینه تخصص را مشخص کن.... یعنی به ترتیب یکی در میون میشه دختر و پسر ... هفت بار بشمریم یعنی ؟:JC_thinking: خب اول چی بوده پرتو:JC_thinking: من 7 تا بشمرم بگم چی شده الان لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ سریعا 2تا از بچه هارو بفرستین به عکاسی مجید و همه فایلهای دهه 60 و قبل رو واسم بیارین 3 نفر هم بزارین پرتو رو تحت نظر داشته باشن. هیچ کاری بدونه اجازه من انجام نمیدید لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ ینی کی میتونه باشه؟ جیمی هم میتونه باشه! لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ @S!Nخوده خودش! کشف کردم! خیر....مگه اینجا را نخوندی... .[/url]..صاحب عکس نیاد این ورا بچرخه، که من میدونمو اون ... یکی از حدسات پرید... لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ یعنی [/url]به ترتیب یکی در میون میشه دختر و پسر ...هفت بار بشمریم یعنی ؟:JC_thinking: خب اول چی بوده پرتو:JC_thinking: من 7 تا بشمرم بگم چی شده الان شما مشغول باش... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ من میشناسمش زهرا؟ بچه چه قدم بی اعصابه اخمو باش... لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ خیر....مگه اینجا را نخوندی... یکی از حدسات پرید... شما مشغول باش... سینا چقد حرص درار شدی لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ بچه تا بزرگ بشه... هفت رنگ و جنس عوض می کنه... زمینه تخصص را مشخص کن.... یعنی اینقدر سخته؟ :jawdrop: خوبی؟ @S!Nخوده خودش! کشف کردم! سینا؟ سینا پست تخصصی می فرسته آخه؟ همش که اسپم می کنه ... یه طرحم نزده تا حالا... یعنی به ترتیب یکی در میون میشه دختر و پسر ... هفت بار بشمریم یعنی ؟:JC_thinking:خب اول چی بوده پرتو:JC_thinking: من 7 تا بشمرم بگم چی شده الان هان؟ الآن 7 تا شمردی؟ بگو ببینم کیا بودن اون هفتا ... سریعا 2تا از بچه هارو بفرستین به عکاسی مجید و همه فایلهای دهه 60 و قبل رو واسم بیارین 3 نفر هم بزارین پرتو رو تحت نظر داشته باشن. هیچ کاری بدونه اجازه من انجام نمیدید کاراگاه پوآرو ... نتیجه رو به منم بگید ... :persiana__hahaha: ینی کی میتونه باشه؟جیمی هم میتونه باشه! جیمی هم می تونه باشه ... :icon_pf (34): من میشناسمش زهرا؟بچه چه قدم بی اعصابه اخمو باش... آره ... فکر کنم می شناسیش ... راهنمایی! راهنمایی کردم ... به شماره 3 توجه کن ... ممد رضا mohammadreza یاسی جان حدس بعدی رو بزن ... :icon_pf (34): سیتی نیست نچ ... :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ ستیا چی مگه سیتی همون ستیا نیست؟ :JC_thinking: نه ستیا نیست ... آتروس نیست ؟ نه ... آتروس نیست ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده