::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ من جدی گفتما..... مسابقه فوتبال قطعیه. ی جوری میگی ، شوخیو جدیت معلوم نیست لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ ی جوری میگی ، شوخیو جدیت معلوم نیست به هر حال تیمت را زودتر آماده کن. 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ پرسپولیس بازم باخت. (شکلک گریه شدید) لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ پرسپولیس بازم باخت. (شکلک گریه شدید) اگه میخوای گریت شدید تر دربیاد بیا اینجاحیف که بچه هاتون عصبانی بودن نشد بیشتر اذیتشون کنی لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ پرسپولیس بازم باخت. (شکلک گریه شدید) مهم اخر فصل هستش اولش رو بی خیال لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ آخي , بي صبرانه منتظر دربيم ! :ws2: لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ karimi ba gheyrat. Persepolis bi gheyrat لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ کریمی عجب بازکنیه.اا بر عکس کل تیم بد بازی کرد... امیدوار به هفته های آتی لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ همون طور که پیش بینی کرده بودم پرسپولیس 2-1 برد به همه پرسپولیسیا تبریک میگم. اینجا تا یه هفته قراره جشن بگیریم تا حال این استقلالیا رو هم بگیریم پرسپولیس :w70::Laie_28::1238::TAEL_147::w330::w31::w330::TAEL_147::1238::Laie_28::w70: اینی هم که میندازن بالا پایین علی دائیه :w155: همونطور که پیش بینی کردم .. پرسپولیس 2-1 باخت 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ پرسپولیس سوراخ شهر تهران ، تا این لحظه با نتیجه 2 بر 1 از مس سرچشمه عقب است !!!!!! آیا هیچ میدانستید،پرسپولیس الان آخرین تیم لیگ برتر است !!!!!! 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ پرسپولیس حیا کن ، لیگ برترو رها کن....... 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ هی وای من !!!!! پرسپولیس گل تساوی را زد !!!!!!! از رتبه 18 اومد 16 ............ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ هی وای من !!!!! پرسپولیس گل تساوی را زد !!!!!!! از رتبه 18 اومد 16 ............ رقابت شدیدی با مس سرچشمه داره به قول یکی از بچه ها یک بازی 6 امتیازیه 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ رقابت شدیدی با مس سرچشمه دارهبه قول یکی از بچه ها یک بازی 6 امتیازیه بازی حساس برای عدم سقوط به لیگ دسته 1 !!!! خاک بر سر این مملکت که چنین بلایی سر پرسپولیس آوردند....... 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ بازی حساس برای عدم سقوط به لیگ دسته 1 !!!! خاک بر سر این مملکت که چنین بلایی سر پرسپولیس آوردند....... خاااااااااااااااااااک 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ تیراختور کوجایی ، پرسپولیسو ........ لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ تیراختور کوجایی ، پرسپولیسو ........ تیراختور حمله له .... جیریخ یرین تاپمیسان! حالا چه ربطی به تیراختور داره؟! :JC_thinking: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ تیراختور حمله له .... جیریخ یرین تاپمیسان! حالا چه ربطی به تیراختور داره؟! :JC_thinking: هیچی،دیدم شعارش برای کوبیدن پرسپولیس خیلی خشن و کوبنده است...... :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ علی کریمی چرا اخراج شد !!!!!!!! این چه وضعیه بابا ........ جمع کنین برین 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ علی کریمی چرا اخراج شد !!!!!!!! این چه وضعیه بابا ........ جمع کنین برین اسی خودتو کنترل کن..از یه مرجع تقلید بده اینجور حرکت ها! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده