Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۰ خندی تلخ تو از گریه غم انگیزتره تکبیـــــــر اللللااااف کردی مارا 1 لینک به دیدگاه
b-d 2058 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ تسلیت ویژه برای پس پس ها شاهین 2 پس پس یک لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ میبینم که تا الان پرسپولیس با 2 گل از شهرداری تبریز تو تهران عقبه !!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ میبینم که تا الان پرسپولیس با 2 گل از شهرداری تبریز تو تهران عقبه !!!!!!! نوش جون کاشانیو استیلی ! 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ میبینم که تا الان پرسپولیس با 2 گل از شهرداری تبریز تو تهران عقبه !!!!!!! فوتبال 90 دقیقست حاجاقا 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ فوتبال 90 دقیقست حاجاقا منظورت اینه که گل سوم شهرداری هم در راهه؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ نوش جون کاشانیو استیلی ! هی وای من..... تو هم مگه فوتبالیستی شیما؟ :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ فوتبال 90 دقیقست حاجاقا 90 دقیقه ی چی ؟ اینا هیچ برنامه ای واسه جلو رفتن و گل زدن ندارن چ 90 دقیقه چ 190 دقیقه کریمی هی دریبل میزنه هیشکی اون جلو نیست ک توپو بگیره هی میان ضد حمله میزنن ی بازیکن سرعتی نیست توپو بگیره بره جلو نوبرشو آوردن تو 3 بازی 1 امتیاز ب زور گرفتن گند زدن ب تیم رفت 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ هی وای من..... تو هم مگه فوتبالیستی شیما؟ :icon_pf (34): نه ولی فوتبالیستارو دوس دارم 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ نه ولی فوتبالیستارو دوس دارم کسی که خودش فوتبال بلد نیست،نباید فوتبال نگاه کنه. :zadan: من اتفاقا چند وقت پیش ها با یکسری از خانم های فامیل فوتبال بازی میکردم،تند تند دریبلشون میکردم و لایی میزدم. خیلی باحال بود..... :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ منظورت اینه که گل سوم شهرداری هم در راهه؟ حاجاقا من الان نصفم طرف شهرداریه نصفم طرف پرسپولیس وگرنه نمیذاشتم سالم از اینجا بری بیرون 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ حاجاقا من الان نصفم طرف شهرداریه نصفم طرف پرسپولیس وگرنه نمیذاشتم سالم از اینجا بری بیرون عزیزم میخواهی منشوریت کنم و بگم ارزش های مارو زیر سوال بردی.... سوراخ شهر تهران ، پرسپولیس. :w589: 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ 90 دقیقه ی چی ؟ اینا هیچ برنامه ای واسه جلو رفتن و گل زدن ندارن چ 90 دقیقه چ 190 دقیقه کریمی هی دریبل میزنه هیشکی اون جلو نیست ک توپو بگیره هی میان ضد حمله میزنن ی بازیکن سرعتی نیست توپو بگیره بره جلو نوبرشو آوردن تو 3 بازی 1 امتیاز ب زور گرفتن گند زدن ب تیم رفت شیما اروم باش چشمها را باید شست جور دیگر باید دید موافقم تیم مشکل فنی زیاد داره ولی هنو اول لیگه تا زمانی که این فوتبال به دسته سیاسیون اداره بشه تیما هم اوضاشون همینه:4chsmu1: لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ کسی که خودش فوتبال بلد نیست،نباید فوتبال نگاه کنه. :zadan: من اتفاقا چند وقت پیش ها با یکسری از خانم های فامیل فوتبال بازی میکردم،تند تند دریبلشون میکردم و لایی میزدم. خیلی باحال بود..... :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v من کی گفتم بلد نیستم لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ من کی گفتم بلد نیستم تابلو است بلد نیستی..... ما خودمان فوتبالیست قهاری هستیم. لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ عزیزم میخواهی منشوریت کنم و بگم ارزش های مارو زیر سوال بردی.... سوراخ شهر تهران ، پرسپولیس. :w589: بوگو به قول یه بنده خدایی منشور یعنی منو بشور اسی اصلا شوما تا حالا توپ فوتبال واز نزدیک دیدی پیسرم اصلا هویتت رو مشخص کن بببینم طرف کدوم تیمی:Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ عزیزم میخواهی منشوریت کنم و بگم ارزش های مارو زیر سوال بردی.... سوراخ شهر تهران ، پرسپولیس. :w589: حاج آقا حرمت نگه دار شیما اروم باش چشمها را باید شست جور دیگر باید دید موافقم تیم مشکل فنی زیاد داره ولی هنو اول لیگه تا زمانی که این فوتبال به دسته سیاسیون اداره بشه تیما هم اوضاشون همینه:4chsmu1: اعصاب نمیزارن ک آروم باشه آدم با احساسات اینهمه هودار بازی میکنن ک چی بشه ؟ ما ک تو خونه نشستیم لم دادیم داریم میبینیم این 60 هزار تایی ک رفتن تا 2-3 شبم اونجان چی ؟ انگار دست ب دست هم دادن تیمو بفرستن آخر جدول وقتی اولش اینه خدا آخرشو ب خیر بگذرونه نه مهاجم داره تیم نه مدافع ! من نمیدونم کاظمیانو خریده ک باهاش چیکار کنه ! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ اصلا هویتت رو مشخص کن بببینم طرف کدوم تیمی:Ghelyon: سایپای البرز، سرور پرسپولیسه 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ تابلو است بلد نیستی..... ما خودمان فوتبالیست قهاری هستیم. خوش ب حال شما ک تابلو نیست بلد نستی ما نیز لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده