Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ عوضش قلعه نوعی بی انظباط ترین بازیکن لیگ را توره را میگم که به خاطر بی انظباطی از پرسپولیس بیرونش کردن را مهارش کرده و چه استفاده ای داره ازش میکنه... سپاهان هم که الان یک گل عقب افتاد !!!!! اینهم از امیرخان قلعه نوعی...... :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ بابا ایران هیچ وقت تو فوتبال به هیچ جا نمیرسه ...:smiley (18): واس چی حرص یخورین ... میدونین که اخرش حذف میشه و تموم دیگه .... نه ابی نه قرمز نه زرد نه اصن تیم ملی ... به همین راحتی 4 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ بابا ایران هیچ وقت تو فوتبال به هیچ جا نمیرسه ...:smiley (18):واس چی حرص یخورین ... میدونین که اخرش حذف میشه و تموم دیگه .... نه ابی نه قرمز نه زرد نه اصن تیم ملی ... به همین راحتی بههه بابا اینقدم بی تفاوتی خوب نیست بخدا... تازه تو این سه چهار سال تو اسیا 2 بار فینالیست داشتیما .... اینجوریم نیست که همش اخرش حذف شیم. 2 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ سپاهان هم که الان یک گل عقب افتاد !!!!! اینهم از امیرخان قلعه نوعی...... :icon_pf (34): من کلا همه چیزا تکذیب می کنم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ بههه بابا اینقدم بی تفاوتی خوب نیست بخدا... تازه تو این سه چهار سال تو اسیا 2 بار فینالیست داشتیما .... اینجوریم نیست که همش اخرش حذف شیم. اره سپاهان خسته بود از تبریز اومده بودن اونجا.......... خداییش هم بازی دست سپاهان بود.......... اخه این عنایتیه 35 ساله باید 90 دقیقه بازی کنه ......... حالا کاری نداریم بدم بازی نکرد اما باید زودتر با پاپی تعویض میشد.........:w00:. ایشالا قهرمان میشه ............ 1 لینک به دیدگاه
شب ستیز 660 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ فقط ذوب اهن من چند ساله ب اين نتيجه رسيدم بخدا از روز اول ك شرو شد گفتم تيما تهراني ول معطلن . واقعا تيم هست و با برنامه بازي ميكنه و ساير حريفاشم ازش حساب ميبرن 2 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دیروز به یقین رسیدم که دایی کاملا به روح اعتقاد داره!! 3 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پرسپولیسی پرسپولیسیه چه با دایی چه بی دایی چه بره دسته 3 لیگ بازهم طرفدارش هستیمممممممممممممممممممممم:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ صعود تیم پیروزی به جام نیمه نهایی هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ سعود تیم پیروزی به جام نیمه نهایی هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v صعود 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ اه .. برد مگه ... من تهشو ندیدم .. لینک به دیدگاه
پارسیاتیدا 415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ حيف اون همه صلوات كه نذر كردم ببازين! لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ حيف اون همه صلوات كه نذر كردم ببازين! :there: اخی عزیزممممممم:there: 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ اه .. برد مگه ... من تهشو ندیدم .. داداش شیخت کوجاست ؟ اسیا ما اومدیم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ حيف اون همه صلوات كه نذر كردم ببازين! اه .. برد مگه ... من تهشو ندیدم .. 1 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ فولاد داریم میاییم!:167: پرسپولیس لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ فولاد داریم میاییم!:167: پرسپولیس :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vاین که اهنش بود ذوبش کردیم چه برسه به فولاد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده