شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ من واقعا برای پرسپلیس با این مربی بی تجربش متاسفم و ازن اون بیشتر برای مدیر عامل باشگاه متاسفم که پرسپلیس رو فدای جهالت و خریت خودش کرده مرتیکه و... 4 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ حق داری ، منم اگه جای تو بودم ، بهترین بازیکن ایران تو تیم مقابل بازی می کرد و تیمم روی برد ندیده بود ، نمیشناختم باو علی کریمی که دیگه پیر شده ، باید بره دنبال نوه نتیجه الان داری کل کل میکنی ک کریمیو حیدریو با هم مقایسه میکنی یا توهم زدی ؟:icon_pf (44): لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ الان داری کل کل میکنی ک کریمیو حیدریو با هم مقایسه میکنی یا توهم زدی ؟:icon_pf (44): بازی هفته پیش خسرو و کریمی رو بزار کنار هم مقایسه کن ، به نتیجه میرسی :ws2: لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ بازی هفته پیش خسرو و کریمی رو بزار کنار هم مقایسه کن ، به نتیجه میرسی :ws2: با ی بازی شما درباره ی بازیکن نتیجه گیری میکنی ؟ خداییش این مقایست در حده جوک بود جای دیگه نگو 2 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ با ی بازی شما درباره ی بازیکن نتیجه گیری میکنی ؟ خداییش این مقایست در حده جوک بود جای دیگه نگو به دور از هر تعصب ، الان خسرو حیدری بهترین بازکن ایرانه ، اینو تنها من نمیگم ، اکثر کارشناسا می گن ! 5 لینک به دیدگاه
hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ ما یه علی کریمی داریم قدر کل استقلال ارزش داره!!دیدید که چه نامردی اخراج شد یه فرهاد مجیدی می ارزه به کل تیمتون پرسپولیس خیلی به علی کریمی وابسته است که همین بزرگترین نقطه ضعفشه ببخشید کجاش نامردی بود؟ تکل از پشت اخراج مستقیم داره :there:ایشالله رنگ برد رو هم میبینین 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ برید بیرون از این تاپیک بابا!!!کثیف شد!!! فشار رسید به 23 bar 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ اس اسی حیا این تاپیکو رها کن 6 لینک به دیدگاه
hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ پرسپولیسیا حیا کنن لیگ ما رو رها کنن:ws17::ws17: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ اس اسی حیا این تاپیکو رها کن پرسپولیسی حیا کن... این کل کل رو رها کن. 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ استقلال حیا کن ... پرسپولیس و رها کن 1 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ stop!! . . علیییییییییییییییییییههههههههههه داییییییییییییییییییییی!!!!!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ بنده لازم دیدم جهت تجدید دیدار با عزیزان پرسپولیسی بعد از اختلاف 8 امتیازی یه اعلام حضوری اینجا بکنم 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ آی علی دایی برگرد به تیمت ، آی علی دایی برگرد به تیمت... حمید استیلی گند زد به تیمت ؛ حمید استیلی گند زد به تیمت :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): (سکوی مقابل دوربین،روبرو آماده باش) 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ بنده لازم دیدم جهت تجدید دیدار با عزیزان پرسپولیسی بعد از اختلاف 8 امتیازی یه اعلام حضوری اینجا بکنم همینه که این میگه. من هم اومدم به عنوان یک استقلالی سلام عرض کنم. 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ آی علی دایی برگرد به تیمت ، آی علی دایی برگرد به تیمت... حمید استیلی گند زد به تیمت ؛ حمید استیلی گند زد به تیمت :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): اسی لیدر خوبی میشی ها. فک کن با عبا عمامه پول میگیری از دایی این شعار هارو میدی؟ ولشون کن بابا فعلا که ما از روندشون راضی هستیم 4 لینک به دیدگاه
hosseinn-p 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ اگر استقلال و پرسپولیس به همین شکل به کار خودشون ادامه بدن ,با توجه به اینکه 30 هفته تا پایان لیگ مونده در پایان شاهد اختلاف 60 امتیازی بین این دو تا تیم خواهیم بود:ws17: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده