MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ :eyepopping::167::w821::aghosh::brodkavelarg: :ws28::ws28::ws28: آخ آخ اینو از کجا پیدا کردی اسی؟ بابا اینا رو اینجا نذار. مثلا تاپیک طرفداری پرسپولیسه ها 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ 6 تاییاش دست دست :ws48::ws48::ws48::ws48: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ :ws28::ws28::ws28:آخ آخ اینو از کجا پیدا کردی اسی؟ بابا اینا رو اینجا نذار. مثلا تاپیک طرفداری پرسپولیسه ها از پیج طرفداران استقلال توی فیسبوک 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ آخه پرسپولیس سوراخ ، تو اصلا اینقدر ارزش داری که شیما و ممد به خاطرت سکته بزنن !!!!! ما که رفتیم بخوابیم فردا کلی کار داریم. ما که رفتیم آسیا..... 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ آخه پرسپولیس سوراخ ، تو اصلا اینقدر ارزش داری که شیما و ممد به خاطرت سکته بزنن !!!!! ما که رفتیم بخوابیم فردا کلی کار داریم. ما که رفتیم آسیا..... والا بخدا مرد خودتی فقط 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ 6 تاییاش دست دست :ws48::ws48::ws48: ما هم میزنیم اگه مرحمیه بر دل شماها 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): گفتم الان حمید با این شکلکه میاد! چی شد شکلکتو عوض کردی بعد 4 هفته؟ میترسم آخر فصل به این :w821: برسی 1 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ بابا پرسپولیس خودش رو هم بکشه ، نمی تونه به پای اس اس برسه ! حالا می بینید ! 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ اندک اندک جمع مستان میرسد .... 1 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ اگه تونستید تو پرسپولیس یک مثل خسرو جونم پیدا کنید ، من میام پرسپولیسی میشم ! 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ برید بیرون از این تاپیک بابا!!! کثیف شد!!! لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ برید بیرون از این تاپیک بابا!!!کثیف شد!!! اس اس 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ اگه تونستید تو پرسپولیس یک مثل خسرو جونم پیدا کنید ، من میام پرسپولیسی میشم ! هوادارای پرسپولیس همینجوریش از اس اس بیشتر هستن شما بشین همونوره میدون:smiley (18): 3 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ هوادارای پرسپولیس همینجوریش از اس اس بیشتر هستن شما بشین همونوره میدون:smiley (18): یکی مثل خسرو پیدا کردید ؟ لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ یکی مثل خسرو پیدا کردید ؟ خسرو ؟ نمیشناسیمش 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ ما یه علی کریمی داریم قدر کل استقلال ارزش داره!! دیدید که چه نامردی اخراج شد 3 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ خسرو ؟ نمیشناسیمش حق داری ، منم اگه جای تو بودم ، بهترین بازیکن ایران تو تیم مقابل بازی می کرد و تیمم روی برد ندیده بود ، نمیشناختم ما یه علی کریمی داریم قدر کل استقلال ارزش داره!!دیدید که چه نامردی اخراج شد باو علی کریمی که دیگه پیر شده ، باید بره دنبال نوه نتیجه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده