Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۸ همون طور که پیش بینی کرده بودم پرسپولیس 2-1 برد به همه پرسپولیسیا تبریک میگم. اینجا تا یه هفته قراره جشن بگیریم تا حال این استقلالیا رو هم بگیریم پرسپولیس :w70::Laie_28::1238::TAEL_147::w330::w31::w330::TAEL_147::1238::Laie_28::w70: اینی هم که میندازن بالا پایین علی دائیه :w155: 28 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۸ آقا تبریک خیلی حال کردم .... تا یه سال این برد می کوبیم تو سره استقلالیها لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۸ من که اصلا تیمی نیستم اما به شما و علیرضا و حبیب کاشانی دوستمون تبریک میگم 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۸ ایول ایول چه انرژی گرفتم این گل دوم رو زدیم تبریکککککککککککککککککککککک 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۸ ایول ایول چه انرژی گرفتم این گل دوم رو زدیم تبریکککککککککککککککککککککک لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۸ من هم به همه تبریک میگم . دم قرمزها گرم لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۸ من هم به همه تبریک میگم . دم قرمزها گرم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۸ آدم به این دو رویی :jawdrop: امین بدجوری حزب بادی لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۸ آدم به این دو رویی :jawdrop: امین بدجوری حزب بادی 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۸ كريم باقري سرور طالب لوله ! :icon_pf (34): پرسپوليس سرور است000000قلاله:icon_pf (34): به همه پرسپوليسياي گل تبريك ميگم لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۸ كريم باقري سرور طالب لوله ! :icon_pf (34): پرسپوليس سرور است000000قلاله:icon_pf (34): به همه پرسپوليسياي گل تبريك ميگم 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۸ چه حای میده ادمین طرفدار تیمی باشه که تو طرفدارشی!!!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۸ چه حای میده ادمین طرفدار تیمی باشه که تو طرفدارشی!!!!!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۸ محمد من هنوز ابی هستم اما از اینکه میبینم دوستان خوشحال هستن من هم خوشحال میشم :w155: مهم اینه که در همه حال لبخند از لبان ادم جدا نشه لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۸ محمد من هنوز ابی هستم اما از اینکه میبینم دوستان خوشحال هستن من هم خوشحال میشم :w155: مهم اینه که در همه حال لبخند از لبان ادم جدا نشه 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۸ ولی خداییش خیلی بازیه پر خشونتی بود! تیراختور اگه یه بازیش اونجوری بشه،ما دیگه نمی ریم ورزشگاه.یعنی میریما،ولی به اونایی که دفعه پیش کارت گرفته بودن،اُسُز!! به نفع ما بود که مساوی بشن.ولی از اینکه طرفدارای یکی از تیما خوشحال شد،منم خوشحالم! :4chsmu1: اینشا ا... تیراختور از جفت داربیا جلو میزنه (با این که هیچ بازیکن درست حسابی نداره!!....داورارم قُربونشون برم.خیلی عادلن!:icon_pf (34):)! لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۸ به به دوستان عزیز من شرمنده ام دیر متوجه شدم نمیدونستم این تاپیک هم هست به همه قرمزهای انجمن تبریک میگم امضامو بخونید و حال کنید 5 لینک به دیدگاه
Turtoise 876 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۸ محبوب هر چی دله ....... پرسپولیس زلزله 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۸ ایشالا با لغزش های بعدی سپاهان و ذوب آهن، پرسپولیس میتونه به قهرمانی برسه. من که هنوز امیدوارم 1 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۸ ای بابا فک کنم اینجا رو اشتباهی اومدم فک کردم نوشته شده شیاطین سرخ (منچستر یونایتد) نه پیر-ورزی!!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده