Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ با سلام خدمت شما دوستان گل نواندیش همون طور که میدونید خیلی از جوونای ما در معنی تفاهم داشتن دچار اشتباه میشن ! من این تاپیک رو استارت زدم تا با جمع بندی نظرات دوستان به یه مطلی مفید در مورد تفاهم بین زن و شوهر برسیم ! از نظر شما تفاهم یعنی چه ؟ چرا زن و شوهر باید تفاهم داشته باشن ؟ 8 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ ب نظر من تفاهم یعنی نظراتشون مثل هم باشه یا اگرم نیست بتونن همدیگرو درک کنن و بتونه چیزی ک طرفش دوست داره و اون دوست نداره رو تحمل کنه 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ پس بیاین نظر بذارین دیگه ! 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ پس بیاین نظر بذارین دیگه ! چرا ميزني خو!!!!!:persiana__hahaha: تفاهم يعني توي خيلي چيزا باهم مشترك باشن هم فكر باشن... 6 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ تفاهم در لغت به این معنی فهمیدن و درک کردن مقصود همدیگه است به نظر من برای شروع یه زندگی یا حتی یه دوستی باید این تفاهم وجود داشته باشه ؛ در اصل به نظر من تفاهم لازمه یه رابطه خوب و پایداره و نبود یا کمبودش با هیچ چیزی هم جبران پذیر نیست هیچ دو آدمی آفریده نشدن که از همه جهات با هم همسان باشن اما یه سری از مسائل رو دو طرف باید با هم هم عقیده باشن، درکش کنن و بتونن در موردش مثل همدیگه فکر کنن و دیدگاهشون نسبت به اون مسائل مثل هم باشه 7 لینک به دیدگاه
محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ شر ط اول زندگی مشترک تفاهم است و بدین معنی است که در مسایل زندگی مرد و زن به اشترکاتی که دارند نظر داشته باشند وبر سر مسائل که نظر متفاوتی دارند به تفاهم برسند چیزی که در حال حاضر زندگی های امروزی به ان نیاز دارد 5 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ تفاهم درنظرکمی متفاوت است. به نظرمن تفاهم یعنی درک تفاوتهای طرف مقابل.تفاهم یعنی اینکه همسرخودرابا تمام ایرادات ونواقصش قبول کنم.تفاهم یعنی اینکه به نظرات طرف مقابل احترام بگذارم اگرچه خلاف میل من باشد.تفاهم یعنی فهم اینکه او یک انسان است مثل من.گاهی اشتباه میکندگاهی عصبانی میشود گاهی ناراحت است وبایدتنهاباشد.گاهی بایدفقط به حرفهایش گوش داد.گاهی هم فقط بایدبرایش حرف زد.تفاهم یعنی بعضی مواقع نیازداردبه همدردی.............................. خلاصه اینکه تفاهم یعنی اینکه طرف مقابل راهمانگونه که هست قبول کنم باتمام نواقص وایراداتش دوستش داشته باشم وبخاطرخودش به اوعشق بورزم وبرای جبران اشتباهاتش به اوفرصت بدهم. 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ .تفاهم یعنی اینکه همسرخودرابا تمام ایرادات ونواقصش قبول کنم پیمان من این جمله رو قبول ندارم این میشه اجبار یا تحمل کردن تفاهم تو زندگی مشترک به مرور زمان به وجود می یاد ولی هیچ وقت مطلق نیست حتی بعد از چندین سال زندگی هم اختلاف نظر هستش اما به طور کلی یعنی در بعضی از مسایل هم فکری داشتن و نظر همدیگرو قبول داشتن 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ .تفاهم یعنی اینکه همسرخودرابا تمام ایرادات ونواقصش قبول کنمپیمان من این جمله رو قبول ندارم این میشه اجبار یا تحمل کردن تفاهم تو زندگی مشترک به مرور زمان به وجود می یاد ولی هیچ وقت مطلق نیست حتی بعد از چندین سال زندگی هم اختلاف نظر هستش اما به طور کلی یعنی در بعضی از مسایل هم فکری داشتن و نظر همدیگرو قبول داشتن بایدتوجه داشت هیچ انسانی کامل نیست.بهترینهاهم معایبی دارند اگرچه تعریف عیب وحسن نسبی ست یعنی رفتاری ممکنه واسه من عیب طرف محسوب بشه اماشخص دیگه همون رفتارروبه عنوان حسن تلقی کنه.شمابالاخره بادیدن محاسن طرف مقابل عاشق او میشوید اماوقتی قراراست بااوزیر یک سقف زندگی کنیدیعنی بایدمعایب طرف مقابل راقبول کرده باشیدودراصل شمابامعایب طرف مقابل زندگی میکنید محاسن که تحمل کردن نداردهرشخصی میتواندتا وقتی شمابه نظرش خوب هستید با شمازندگی کند.اماشخصی همسرواقعی شماست که شماراموقع بدی هاوخصوصیتهای بدرفتاری(درنظراو،باتوجه به اینکه حسن وعیب نسبی ست.)بپذیردوباعلم به تمام این نقاط ضعف بازهم شمارادوست داشته باشدودرکنارتان زندگی کند. 4 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ خيلي وقتها تفاهم به اشتراك علايق و سليقه ها معني ميشه بنظر من تفاهم وقتي بوجود مياد كه طرفين در شرايط متفاوت زندگي از همديگه درك متقابل داشته باشن 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ عامیانه بگم تفاهم یعنی مثلا اگه من یا شوهرم حوصله فامیلای همو نداشتیم غر نزیم درک کنیم تفاهم اینه وقتی داری چیزی میخری از همسرت نظر بخوای و به نظرش اهمیت بدی تفاهم اینه تو تربیت بچه هم فکر و هم نظر باشی تفاهم اینه وقتی قصد سفر میکنی هر طرف ساز خودشه نزنه یکی بگه بریم شمال اون یکی بگه میریم جنوب تفاهم اینه به خاطر طرف مقابلت از چیزی که دوست داری بگذری وهمه اینا یعنی عشق به زندگی 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ چرا ميزني خو!!!!!:persiana__hahaha:تفاهم يعني توي خيلي چيزا باهم مشترك باشن هم فكر باشن... منظورتون رو واضح تر بگید ! منظورت از خیلی چیزع چیه ؟ تفاهم درنظرکمی متفاوت است.به نظرمن تفاهم یعنی درک تفاوتهای طرف مقابل.تفاهم یعنی اینکه همسرخودرابا تمام ایرادات ونواقصش قبول کنم.تفاهم یعنی اینکه به نظرات طرف مقابل احترام بگذارم اگرچه خلاف میل من باشد.تفاهم یعنی فهم اینکه او یک انسان است مثل من.گاهی اشتباه میکندگاهی عصبانی میشود گاهی ناراحت است وبایدتنهاباشد.گاهی بایدفقط به حرفهایش گوش داد.گاهی هم فقط بایدبرایش حرف زد.تفاهم یعنی بعضی مواقع نیازداردبه همدردی.............................. خلاصه اینکه تفاهم یعنی اینکه طرف مقابل راهمانگونه که هست قبول کنم باتمام نواقص وایراداتش دوستش داشته باشم وبخاطرخودش به اوعشق بورزم وبرای جبران اشتباهاتش به اوفرصت بدهم. دقیقا منظور من هم همینه ! هیچ دو انسانی شبیه هم دیگه نیستن ! ما برای ازدواج باید دنبال آدمی بگردیم که بتونیم با نداشته هاش کنار بیایم .تفاهم یعنی اینکه همسرخودرابا تمام ایرادات ونواقصش قبول کنمپیمان من این جمله رو قبول ندارم این میشه اجبار یا تحمل کردن تفاهم تو زندگی مشترک به مرور زمان به وجود می یاد ولی هیچ وقت مطلق نیست حتی بعد از چندین سال زندگی هم اختلاف نظر هستش اما به طور کلی یعنی در بعضی از مسایل هم فکری داشتن و نظر همدیگرو قبول داشتن به نظر من این اجبار نمیشه ! درسته ! تو زندگی مشترک وجود تفاهم مطلق نیست اما نمیتونیم بگیم به مرور زمان به وجود میاد ! اگر در ابتدای زندگی تفاهم نباشه حتی اختلافات جزیی هم به مسایل پیچیده تبدیل میشه! خيلي وقتها تفاهم به اشتراك علايق و سليقه ها معني ميشه بنظر من تفاهم وقتي بوجود مياد كه طرفين در شرايط متفاوت زندگي از همديگه درك متقابل داشته باشن ممنون آفا جان نظر کاملا درست و کاملی بود ! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده