Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ نام آفت: آبدزدک نام علمی: Gryllotalpa gryllotalpa طرز خسارت: ایجاد دالان زیر خاک و قطع ریشه گیاهان . نحوه مبارزه: گذاشتن قوطی های خالی کنسرو حاوی روغن یا نفت همسطح خاک- گذاشتن توده کود کنار باغچه و سوزاندن آن پس از پایان زمستان گذرانی - استفاده از طعمه مسموم. 25 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ چقدر زشته ! برای چی بهش می گن آب دزدک ؟!! کاری که می کنه هیچ ربطی به آب و دزدی نداره که! اینم عطا ممده 15 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ تولید بافت ماهیچه ای تازه از ریش آبدزدک دریایی محققان دانشگاه منچستر به روشی جالب و جدید برای تولید بافت های تازه عضلانی انسان از ریش های بسیار ظریف آبدزدک های دریایی دست یافته اند. به گزارش سرویس «بهداشت و درمان» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این محققان دریافته اند که ریش های بسیار ظریف این موجودات آبزی برای تولید ماهیچه های انسانی قابل استفاده هستند. به گزارش مجله اینترنتی ساینس دیلی، بررسی ها نشان داده است که سلولز حاصل از این آبدزدک های دریایی می تواند روی رفتار سلول های ماهیچه ای ـ اسکلتی در آزمایشگاه تاثیر بگذارد. منبع و توضیحات بیشتر: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 14 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ این اسمش آسیابانک است... بیشتر تو جاهایی است که خاک نرم داره. من بچه بودم خیلی از این ها را شکار میکردم. یک سوراخ مخروطی در خاک میکنه،مورچه و.... میوفتن تو و نمیتوانند بیرون بیایند،سپس آنها را داخل میکشه و میخوره.... 16 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ آره من همش خونشونو خراب میکردم بهشون میگیم خرخاکی 10 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ این اسمش آسیابانک است... بیشتر تو جاهایی است که خاک نرم داره. من بچه بودم خیلی از این ها را شکار میکردم. یک سوراخ مخروطی در خاک میکنه،مورچه و.... میوفتن تو و نمیتوانند بیرون بیایند،سپس آنها را داخل میکشه و میخوره.... خب ما بهش می گیم عطا ممد :persiana__hahaha: آره من خودم دیدم دست خودمه که عطا ممد جون توشه انقد حس بامزه ایه می خواد سوراخ کنه بره تو نمی تونه قلقلکت میاد 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ آره من همش خونشونو خراب میکردم بهشون میگیم خرخاکی کلا همه اسم ها را تو این تاپیک قاطی کردینا....... خرخاکی اینه: 11 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ کلا همه اسم ها را تو این تاپیک قاطی کردینا....... خرخاکی اینه: این ی خر دیگست اسی به جان خودم اینا بوی بد میدن 9 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ یک توضیح مختصر در مورد عکس (پست دوم) بدین معلوم نیست کدوم دستشه؟ کدوم پاشه؟ کدوم شاخشه؟؟ 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ یک توضیح مختصر در مورد عکس (پست دوم) بدین معلوم نیست کدوم دستشه؟ کدوم پاشه؟ کدوم شاخشه؟؟ از بالا به پایین میشه شاخ و دست و پا..... شاعر میگفت چه سری چه دُمی عجب پاهایی..... 5 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ چقدر زشته ! برای چی بهش می گن آب دزدک ؟!! کاری که می کنه هیچ ربطی به آب و دزدی نداره که! حفاری هایی که درون خاک انجام میده باعث میشه آب از دسترس گیاه خارج بشه! اصطلاحا آب رو میدزده! میتونه خسارت زیادی به زراعت گیاه بزنه! تولید بافت ماهیچه ای تازه از ریش آبدزدک دریایی محققان دانشگاه منچستر به روشی جالب و جدید برای تولید بافت های تازه عضلانی انسان از ریش های بسیار ظریف آبدزدک های دریایی دست یافته اند. به گزارش سرویس «بهداشت و درمان» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این محققان دریافته اند که ریش های بسیار ظریف این موجودات آبزی برای تولید ماهیچه های انسانی قابل استفاده هستند. به گزارش مجله اینترنتی ساینس دیلی، بررسی ها نشان داده است که سلولز حاصل از این آبدزدک های دریایی می تواند روی رفتار سلول های ماهیچه ای ـ اسکلتی در آزمایشگاه تاثیر بگذارد. منبع و توضیحات بیشتر: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این ربطی به آبدزدک فوق نداشت! این اسمش آسیابانک است... بیشتر تو جاهایی است که خاک نرم داره. من بچه بودم خیلی از این ها را شکار میکردم. یک سوراخ مخروطی در خاک میکنه،مورچه و.... میوفتن تو و نمیتوانند بیرون بیایند،سپس آنها را داخل میکشه و میخوره.... آفرین ... واقعا نحوه شکار کردنش جالبه ... آسیابانک ها یا شیرمورها که از راسته بالتوری ها هستند ...این راسته خانواده ای تحت عنوان Myrmeleontidae داره که این قبیل حشرات (Myrmeleon sp) تو این خانواده هستن. گرچه این تصویر لارو حشره است که دوران لاروی شکارگره ... وقتی کامل بشه ... میشه یه چیزی تو این مایه ها: اینی که شما میگی خرچسونه است که بوی بد میده ، خر خاکی اصلا بو نداره !!!!! من نمیدونم این اسم از کجا اومده! سن بدبو ... و بوی بد یک آلارم فرومونه برای اینکه هشدار بده دشمن در کمینه ... همین! [/color]چه اسم نا مناسبی داره:icon_pf (34): من بچه که بودم باغچه داشتیم و کلی از این آب دزکا نمیدونی با چه مهارتی سوراخ حفر میکنند. وقتی باغچه را آب میدادیم اینا خفه میشدن میومدن بیرون من هم میکشتمشون. خدا از سر تقصیراتت بگذره ... یک توضیح مختصر در مورد عکس (پست دوم) بدین معلوم نیست کدوم دستشه؟ کدوم پاشه؟ کدوم شاخشه؟؟ خب حشرات شاخ ندارن! شاخک دارن! دست هم ندارن چون شش پایان اند! 3 جفت پا داره! این موجودات خیلی زشتم اصلا قابل تحمل نیستن :icon_pf (34):خیلی آسوده میشی وقتی میمیرناینا سرشون با بدنشون دوقسمت کاملا مشخصه . من دقیقا با بیل یا بیلچه میزدم این وسط سرش جدا میشد. پخخخخخخخخخ:icon_pf (44): بعد هم فرار میکردم. آخه چهره زشتی دارن آدم نمیتونه نگاه کنه:icon_pf (34): خدا از سر تقصیرات شما هم بگذره ... برو خدا رو شکر کن حشرات جثه ای کوچیک دارن :banel_smiley_52: 10 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ آب دزدک آبدزدکه دیگه، یکی آب چاه میدزده یکی آب معدنی ، یکی هم آب دریا..... ولی جدا از شوخی اون آبدزدکی که تو دریا هست،اینهمه آب کنارشه،دیگه چرا میدزده آبو !!! آدم حریص دیده بودیم،آب دزدک حریص ندیده بودیم !!! :zadan: راستش من تا بحال آب دزدک دریایی نشنیدم ... به اون منبع هم یه سرز کوچولو زدم ... فکر کنم زیاد قابل اعتماد نبود. حشرات آبزی و خشکی زی هستند ... یحتمل اون آبدزدک دریایی شبیه آبدزدک قصه ماست! و بخاطر شباهتش بهش آبدزدک دریایی میگن! (که البته این نام گذاری های فارسی اشتباست) ... مثلا سگ خودمون با سگ دریایی! اسب خودمون با اسب دریایی! عروس خودمون با عروس دریایی! اقدامات لازم جهت دستگیری آبدزدک از باغچه زیست شناسی و انتقال آن به باغچه کشاورزی،انجام شود. خودت میتونی آبدزدک را سالم بگیری،بگیر بندازش تو تالار کشاورزی،من تا همینجا هم زیادی اومدم... نه مهم نیست! من ترجیح میدم همین جا باشه چون استقبال بچه ها بیشتر بوده ... اما همین بچه ها گذرشون به کشاورزی نمیوفته متاسفانه! و خیلی خرسندم که بچه ها استقبال کردن تا حدودی ... واقعا لذت میبرم. 7 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ آقای استنلی ممنون تاپیک جالبی بود من راجع بهش شنیده بودم ولی اطلاعات کامل نداشتم و بالعکس راجع به دریاییش یه چیزایی میدونستم ...:flowerysmile: تولید بافت ماهیچه ای تازه از ریش آبدزدک دریایی محققان دانشگاه منچستر به روشی جالب و جدید برای تولید بافت های تازه عضلانی انسان از ریش های بسیار ظریف آبدزدک های دریایی دست یافته اند. به گزارش سرویس «بهداشت و درمان» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این محققان دریافته اند که ریش های بسیار ظریف این موجودات آبزی برای تولید ماهیچه های انسانی قابل استفاده هستند. به گزارش مجله اینترنتی ساینس دیلی، بررسی ها نشان داده است که سلولز حاصل از این آبدزدک های دریایی می تواند روی رفتار سلول های ماهیچه ای ـ اسکلتی در آزمایشگاه تاثیر بگذارد. منبع و توضیحات بیشتر: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آره آقا حمید راست میگه اون آبدزدک با این فرق داره... حفاری هایی که درون خاک انجام میده باعث میشه آب از دسترس گیاه خارج بشه! اصطلاحا آب رو میدزده! میتونه خسارت زیادی به زراعت گیاه بزنه! این ربطی به آبدزدک فوق نداشت! آفرین ... واقعا نحوه شکار کردنش جالبه ... آسیابانک ها یا شیرمورها که از راسته بالتوری ها هستند ...این راسته خانواده ای تحت عنوان Myrmeleontidae داره که این قبیل حشرات (Myrmeleon sp) تو این خانواده هستن. گرچه این تصویر لارو حشره است که دوران لاروی شکارگره ... وقتی کامل بشه ... میشه یه چیزی تو این مایه ها: من نمیدونم این اسم از کجا اومده! سن بدبو ... و بوی بد یک آلارم فرومونه برای اینکه هشدار بده دشمن در کمینه ... همین! خدا از سر تقصیراتت بگذره ... خب حشرات شاخ ندارن! شاخک دارن! دست هم ندارن چون شش پایان اند! 3 جفت پا داره! خدا از سر تقصیرات شما هم بگذره ... برو خدا رو شکر کن حشرات جثه ای کوچیک دارن :banel_smiley_52: آقا حمید مرسی بابت اطلاعاتت:flowerysmile: در ضمن این تاپیک مربوط به کشاورزی میشه ... نه دیگه:w963: چه اون موجود باشه چه آبدزدک دریایی هر دو مال تالار زیستن اصلا نمیخوام برفستمش کشاورزی:viannen_38:تاپیک خودمه:w589: اسی زحمت کشیده واسه ما حالا چی میگی اقدامات لازم جهت دستگیری آبدزدک از باغچه زیست شناسی و انتقال آن به باغچه کشاورزی،انجام شود. خودت میتونی آبدزدک را سالم بگیری،بگیر بندازش تو تالار کشاورزی،من تا همینجا هم زیادی اومدم... عمرناتِ پتاسیم انتقال بدم... راستش من تا بحال آب دزدک دریایی نشنیدم ... به اون منبع هم یه سرز کوچولو زدم ... فکر کنم زیاد قابل اعتماد نبود. حشرات آبزی و خشکی زی هستند ... یحتمل اون آبدزدک دریایی شبیه آبدزدک قصه ماست! و بخاطر شباهتش بهش آبدزدک دریایی میگن! (که البته این نام گذاری های فارسی اشتباست) ... مثلا سگ خودمون با سگ دریایی! اسب خودمون با اسب دریایی! عروس خودمون با عروس دریایی! آقا حمید آبدزدک دریایی یه موجود فوق چندشه مثل یه تیکه گوشت میمونه رو آب نه سر داره نه ته فک کن یه چی تو مایه های ازین سیب زمینی ها هست شاخه شاخه شدن اونجوریه تو ژنتیکم خیلی مهمه من فقط دیدمش تو تلوزیون و تنها اطلاعاتی که ازش یادمه همین بود اسی جان گفتم به مازندرانی بهش میگن پیشول مازندرانی ها به گربه میگن بامشی چه جالب بامشی:persiana__hahaha: گیلانیا بهش میگن پیچا:persiana__hahaha: 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ آقا حمید آبدزدک دریایی یه موجود فوق چندشه مثل یه تیکه گوشت میمونه رو آب نه سر داره نه ته فک کن یه چی تو مایه های ازین سیب زمینی ها هست شاخه شاخه شدن اونجوریه تو ژنتیکم خیلی مهمه من فقط دیدمش تو تلوزیون و تنها اطلاعاتی که ازش یادمه همین بود هیچ عکسی از این آبدزدک دریایی ندارید بذارین ببینم چه شکلیه؟ 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ ممنون بابت اطلاعات آبدزدک دریایی ... نفرستش حالا که اینطور شد دعا میکنم سوسکام بیان تو خوابت! اااا راستی اون سوسکه که اونروز عکسشو برامون تو گفتگوی مدیران گذاشتی شاخ داشت رو اتفاقی راجع بهش یه جا نوشته بود خوندم اسمش سوسک کردنی بود نوشته بود 850 برار وزن خودش میتونه بار حمل کنه هیچ عکسی از این آبدزدک دریایی ندارید بذارین ببینم چه شکلیه؟ متاسفانه الان ندارم ولی سعیم رو میکنم میگردم براتون پیدا کنم تا چن روز آینده 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ فکر کنم این آبدزدک دریایی (Urochordata) را یافتم: هیچ شباهتی به این آبدزدک مد نظر ما ندارد !!!!!!!!!!!!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ فکر کنم این آبدزدک دریایی (urochordata) را یافتم: هیچ شباهتی به این آبدزدک مد نظر ما ندارد !!!!!!!!!!!!!!!!! نه متاسفانه این نبود... روی سطح آب شناور هست این عکسی که شما دادی احتمالا باید یک نوع کیسه تن زیر دریا باشه این بد بخت سر و ته داره شایدم این باشه و من اشتباه میکنم شکل اصلیش ینی اونیکه من تو تلوزیون دیدم مثل یه تیکه گوشت بی سر و ته میمونه رنگ گوشت هست حالا پیدا میکنم براتون حتما میذارم نگران نباشید... 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ نه متاسفانه این نبود...روی سطح آب شناور هست این عکسی که شما دادی احتمالا باید یک نوع کیسه تن زیر دریا باشه این بد بخت سر و ته داره شایدم این باشه و من اشتباه میکنم شکل اصلیش ینی اونیکه من تو تلوزیون دیدم مثل یه تیکه گوشت بی سر و ته میمونه رنگ گوشت هست حالا پیدا میکنم براتون حتما میذارم نگران نباشید... نمیدونم،توی ویکی پدیا نوشته بود.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حالا ببین بررسی کن،بریم آبدزدک دریایی ها را بگیریم،بفروشیم شاید پولدار شدیم. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده