partow 25305 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ خب دوستان ، از امضاهاتون عکس بگیرید و به رسم یادگاری تو این تاپیک بزارید ... قراره امید به تک تکتون امتیاز بده ... دوستانی که در امضاشون از اسم و فامیلیشون استفاده شده و مایل نیستن دیگران بدونن، از اسم کاربریشون استفاده کنن ... فقط لطفاً سایز عکستون رو کوچیک کنین تا صفحه به راحتی لود شه ... 89 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ مرسی از دوستانی که امضا گذاشتن ... اینم امضای من... البته موقتی: 35 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ این شما و این امضای بنده....:4chsmu1: 36 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ زهرا یادته 2 سال بود میگفتی دست خططت و بذار ؟ الان 2 تا ارزوتو با هم براوردن کردم:girl_blush2: این خط:icon_pf (34): اینم امضا:icon_pf (34): البته یه کمی زشت شد ...گرد تر باید باشه !:smiley (18): وقت کردم دوباره میگیرم میذارم ... انقدم ایراد نگیرید به تاریخشم توجه نکنین ... من از اینده اومدم :smiley (18): 31 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ خب اینم امضاء من. سالهاست همه جا همین امضاء رو میزنم. 35 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ اینم از امضای گیگیلیه من.......:dancegirl2: تقدیم به یادگاری های نو اندیشان..........:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 38 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 20 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ چه امضاهای قشنگی دارین شماها!!!خوشا به حالتون!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یکی به منم امضاء کردن بیاده!!! اینم امضای من! مسخره نکن 26 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ دوربین باید حالت ماکرو داشته باشه؛ اگه سونی اریکسون میخریدی این مشکل رو نداشتی چه کنیم دیگه تو فقر امکانات آدم مرد میشه! رفتم رو تابلو وایت برد کثثییییییییف امضا زدم 26 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده