سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ با اینکه ریشه این مطلب رو شما شاید در مذهب بدونید و من ندونم ،ولی با اصل جملتون کاملا موافقم.یکجوری روحیه چرا جویی از ما گرفته شده تا هر کسی هر کاری میخواد انجام بده.و پوشش خوبی بنام دین بر این کارها نهاده شده.که خیلی ببخشید هم گند به مملکت زده شده و هم به اعتقادات...شما ژاپن رو مثال زدید....روحیه مردم ژاپن با ما کاملا متفاوته....متاسفانه غرور کاذبی جامعه ما رو فرا گرفته...بعنوان مثال همیشه در جامعه بگونه ای رواج یافته بود که ما ایرانیها باهوش ترینیم.ولی آماری که سال گذشته ارائه شد کاملا متفاوت بود.و صدها نمونه دیگه این غرور کاذب روز به روز داره بیشتر هم میشه...کارهای ساختمانی و خدماتی رو چه کسانی انجام میدن؟گدایی میکنن ولی حاضر نیستن کار کنن.فخر فروشی و رفاه طلبی بشدت داره رواج پیدا مکنه...ما لیاقت این رو داریم که شایسته زندگی کنیم..ولی به چه بهایی؟زیر آب زنی...واسه یه لقمه نون چه خیانت ها و امانت نداری هایی صورت میگیره.... شاید یکی از دلایلی که گوسفندی زندگی میکنیم اینه که دیگه هم دیگه رو دوست نداریم...فقط خودمون رو مهم میدونیم و دیگر هیچ.گذشته ها چقدر دل ها صمیمی تر و یک رنگ تر بود از لحاظ دینی شاید دید من و تو یکی نباشه چون من معتقدم ملت ما با اومدن اینا دین دار نشدن ولی با اومدنش حتما بی دین بشدت بی اخلاق شدن و بشدت یاد گرفتن که چطور تو این کشور میشه با ابزار دین به قیمت نابودی زندگی دیگرون (همون چیزی که خودت هم بهش اشاره کردی زیر اب زنی و...) زندگی خود را ساخت یه جورایی امیخته شدن دین با سیاست باعث شد هویت اخلاقی دین بشدت محو بشه و ملت از دینی که می تونست باعث حرکتشون بشه فقط خرافه ها و به قول مولوی پوستش رو نصیب بردند والا نیگا کن تو سوريه همین نماز جمعه و جمع شدن مردم برای نماز خود ابزاری شده برای اتحاد و ایستادن در برابر ظلم و ظالم درحالی که تو کشور ما نماز جمعه یعنی اب باریکه ای که هر ماه به حساب بعضیا میریزه و یا مکان مناسبی برای زنای کوچه بازاری جهت غیبت های خاله زنکی امام حسین و ایام محرم فرصتی شده برای چشم چرونی و دوست دختر و دوست پسر پیدا کردن رمضان فرصتی شده برای مهمونی دادن و پز دادن دکوراسیون تغییر یافته خونه و یه ماه خوابیدن چرخه های اقتصاد یک کشور می بینی ازهمون دینی که تو بهش علاقه داری درعمل هیچی نمونده مگه دین نباید انسان تربیت کنه ؟ مگه نباید امام حسین دوستی و حب علی شما باعث تقویت روحیه ظلم ستیزی و .. بشه ایا الان ملت ما اونجورین؟ الان دین شده شبیه یه داروی مسکن که ملت رو به خواب می بره و باعث میشه دردهای واقعی و بدبختی که پیش روشه از یاد ببره تو سوریه ملت بعد نماز سر ظالم داد میزن تو کشور ما تو ایام رجب تو مسجد یه گوشه کز می کنن و قران سر میگیرن و عاجزانه از خداشون و از شخص ثالث درخواست معجزه می کنن چه میدونم شاید برا وا شدن بخت دخترشون دعا می کنن یا ... 6 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ همین داستان چند تا جا فاجعه رو نشون میده 1-وضع جوونا طوری شده که به خودشون اجازه هر کاری رو میدن 2- انقدر بی قانونی و بی توجهی هست که پلیس بعد از 20 دقیقه سر صحنه میرسه 3-مردم وجدانشون رو از دست دادن همون طور که دکتر قرایی مقدم گفت رفتاری از خودشون بروز میدن که با رفتار گوسفنها یکیه یه گله گوسفند وقتی گرگ به یکیشون حمله میکنه بقیه بی توجه به اونیکی فرار میکنن 5-مردم نسبت به این بی قانونی و عدم وظیفه شناسی مسئولین سکوت اختیار کردن... اینا کیا هستن واقعا؟ چرا اینجوری شدن ؟ من نمیگم ایرانیا به ذات همه وطن پرست و شوالیه و قوی هستند ولی میخوام بگم توی ایران حداقل ارزشها هم نابود شده عجیب نیست که این بی ارزش شدن در طول 32 سال دقیقا زمانی اتفاق افتاده که یه سری اعتقاد داشتن میخوان مردم رو به اوج ارزشهای انسانی برسونن چه بر سر مردم اومد که عوض رسیده به انسانیت بالاتر و پیشرفت خسته و بی خیال شدند... شاید تنها کسی که مقصودمو فهمید سارا افشار عزیز بود شاید اون آدم خود فروخته(آملی نام روزنامه اطلاعات) به یه مقصود دیگه این جمله رو گفت که ما مقصریم ولی من بهش حق میدم آره ما مقصریم که در مقابل بی کفایتی ها سکوت میکنیم... 4 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ در گذشته کسی که چاقو تو جیبش میزاشت ، چاقو کش بود ، بلد بود چه جوری باهش کار کنه . 10 تا ضربه چاقو بهت میزد ، میدونستی فقط زخمیت میکنه ، به قصد کشت نمیزنه.با چاقو به قول معروف خط خطی می کرد. الان دست هر ننه قمری به قول معروف چاقو هست، از چاقو کشی هم فقط فرو کردنشو بلدن که در اون صورت هم معلومه چی میشه دیگه اینکه الان مردم وبه خصوص جوونا عقده ای هستند عقده پول ، عقده کار ، عقده زن و زندگی ، عقده ماشین و گردش و تفریح کلی عقده تو گلشونو... شاید بیشترش هم غلط باشه ولی کی باید بهشون راه درست رو نشون بده وقتی همین جوونو مثلا به جرم مزاحمت واسه نوامیس می گیرن ، کجا میندازن ؟ زندان میره اون تو 10 تا کار دیگه هم که بلد نبود رو یاد میگیره میاد بیرون معتاد رو میبرن بازپروری ... ولی آدمی رو که عقده های روانی داره رو میندازن زندان این آدم هم مشکل داره ... راه درست برای اصلاحشون رو اجرا نمی کنند عوض اینکه این همه هزینه بشه تو زندان ها واسه اینا ، باید اینا رو از نظر روانی اصلاح کرد رو مغزشون کار کرد. سیستم جالب تو کشورهای اروپایی و آمریکایی هست که کسانی که جرم های اجتماعی دارند رو مجبور می کنند در عین حال که زیر نظر روان پزشک باشه در کارهای عام المنفعه نیز شرکت کنه اینطوری طرف تو جامعه وارد میشه و با افراد بالاتری از نظر فرهنگی نسبت به خودش در تماس قرار میگیره و از اونا تاثیر میگیره به نظر من که خیلی میتونه از زندان واسه جرم های کوچک مفید باشه و نتیجه اش این میشه که این افراد وارد محیط زندان نمیشن تا با مجرمان بالاتر از خودشون برخورد داشته باشند و در نتیجه در آینده زمینه جرم خیزیشون کمتر میشه 5 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ حکم حمل چاقو مگه محاربه نیست؟؟؟ باید یه طومار ازین قانونها تصویب بشه خوب شد اسلحه نداشتیم...هر روز قتل عامی میشد... توی باشگاه یکی تاپیک جدا زده بود واسه اثبات ادعای خودش و پاسخ به شبهات منکران که نه کی میگه امار جنایت در ایران بالاست و اینا همه سیاه نماییه...دو تا لینکم گذاشته بود از امار جرایم در همه کشورها.امریکا هم طبق معمول اول بود ایران هم رتبه 82 داشت. بعد گفته بود توی منطقه هم ایران ازین نظر اصلا در 10 جایگاه اول هم قرار نداره ترکیه خیلی وضعیتش بدتره و... 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ میگم که...تمامی دانسته هامون بی سند و مدرکهولی اونم مدینه فاضله نبود هیچ کدوم نبودن حتی اون کوروش که الان به یه مقصود دیگه ای قدیس شده ... حاظرم همه زندگیمو بدم در زمان کوروش زندگی کنم..... کوروش به چه مقصود قدیس شده؟ 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ قانون و سنگین هم بکنن فایده نداره هر چند تا قانون تصویب بشه فایده نداره هرچی بیشتر سخت بگیرن نتیجه عکس میده باید خودمونو درست کنیم 5 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ حاظرم همه زندگیمو بدم در زمان کوروش زندگی کنم..... کوروش به چه مقصود قدیس شده؟ میشه گفت کوروش عالی نبود ولی تا حالا بهترین بود گفتم عالی نبود چون اونموقع هم مثل الان همه چیز دست یک نفر بود من با هرگونه پادشاهی و اینکه همه چیز دست یک نفر باشه کاملا مخالفم حتی همین شیوه نوین پادشاهی با نام جمهوری وارد شده... منظورم از اون جمله این بود که چند سال اخیر که هی کوروش کوروش میکنن به خاطر خود شخص کوروش و افکارش در اداره مملکت نیست ملت هدف دیگری دارن از این قدیس کردن کوروش... 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ میشه گفت کوروش عالی نبود ولی تا حالا بهترین بودگفتم عالی نبود چون اونموقع هم مثل الان همه چیز دست یک نفر بود من با هرگونه پادشاهی و اینکه همه چیز دست یک نفر باشه کاملا مخالفم حتی همین شیوه نوین پادشاهی با نام جمهوری وارد شده... منظورم از اون جمله این بود که چند سال اخیر که هی کوروش کوروش میکنن به خاطر خود شخص کوروش و افکارش در اداره مملکت نیست ملت هدف دیگری دارن از این قدیس کردن کوروش... خوب فکر نمی کنی چون عالی بوده استحقاقشو داشته که همه امور در دستش باشه؟ خوب چرا هدف رو نمیگی ما هم بدونیم؟ 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ خوب فکر نمی کنی چون عالی بوده استحقاقشو داشته که همه امور در دستش باشه؟ خوب چرا هدف رو نمیگی ما هم بدونیم؟ باباژون گیر نده دیگه نیمیتونم بگم :w589: 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ باباژون گیر نده دیگه نیمیتونم بگم :w589: :zadan: 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ این بحث آدم کش بودن یا نبودن شاه یه بحث جدا ازین تاپیک هست و اون شاید یه مثال از مبارزه و همبستگی مردم بودولی میتونم اینو بگم که نه من میتونم راجع به آدم کش بودن شاه نظر بدم نه شما اینا همه یک سری مطالب بی سند و مدرک هست که ما از گذشتگانمون میشنویم شخص من هرگز به چیزی که با چشم ندیدم اعتقاد کامل نخواهم داشت کسی آمار زندانهای شاه رو داره؟ من کاری با آدم کش بودن و نبودنش ندارم ولی اینو میتونم بگم که اون هم آدم خوبی نبود اگه بود ملتش در فقر مطلق به سر نمیبردن :jawdrop::jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ :jawdrop::jawdrop: اون همه تعجبببببببببببببببببببببببب ولی هر چی باشه فقر مطلق بهتر از فلاکت هست که ملت کنونی ایران دارن توش دست و پا میزنن... شماها شاید نمیدونید ولی از وقتی خواهرم معلم شده تو یه روستا یه چیزایی میگه از بچه های اونجا جیگرآدم خون میشه بعضی وقتا وقتی واسم تعریف میکنه دوس داشتم میمردم نمیشنیدم اینارو 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ از لحاظ دینی شاید دید من و تو یکی نباشه چون من معتقدم ملت ما با اومدن اینا دین دار نشدن ولی با اومدنش حتما بی دین بشدت بی اخلاق شدن و بشدت یاد گرفتن که چطور تو این کشور میشه با ابزار دین به قیمت نابودی زندگی دیگرون (همون چیزی که خودت هم بهش اشاره کردی زیر اب زنی و...) زندگی خود را ساخت یه جورایی امیخته شدن دین با سیاست باعث شد هویت اخلاقی دین بشدت محو بشه و ملت از دینی که می تونست باعث حرکتشون بشه فقط خرافه ها و به قول مولوی پوستش رو نصیب بردند والا نیگا کن تو سوريه همین نماز جمعه و جمع شدن مردم برای نماز خود ابزاری شده برای اتحاد و ایستادن در برابر ظلم و ظالم درحالی که تو کشور ما نماز جمعه یعنی اب باریکه ای که هر ماه به حساب بعضیا میریزه و یا مکان مناسبی برای زنای کوچه بازاری جهت غیبت های خاله زنکی امام حسین و ایام محرم فرصتی شده برای چشم چرونی و دوست دختر و دوست پسر پیدا کردن رمضان فرصتی شده برای مهمونی دادن و پز دادن دکوراسیون تغییر یافته خونه و یه ماه خوابیدن چرخه های اقتصاد یک کشور می بینی ازهمون دینی که تو بهش علاقه داری درعمل هیچی نمونده مگه دین نباید انسان تربیت کنه ؟ مگه نباید امام حسین دوستی و حب علی شما باعث تقویت روحیه ظلم ستیزی و .. بشه ایا الان ملت ما اونجورین؟ الان دین شده شبیه یه داروی مسکن که ملت رو به خواب می بره و باعث میشه دردهای واقعی و بدبختی که پیش روشه از یاد ببره تو سوریه ملت بعد نماز سر ظالم داد میزن تو کشور ما تو ایام رجب تو مسجد یه گوشه کز می کنن و قران سر میگیرن و عاجزانه از خداشون و از شخص ثالث درخواست معجزه می کنن چه میدونم شاید برا وا شدن بخت دخترشون دعا می کنن یا ... خب تمام چیزایی که گفتی من هم قبول دارم... منظور من اصل دین بود نه استفاده های ظاهری که از اون میشه. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده