RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ درود:flowerysmile: شما هم حتما از تقل مهسا دختر دانشجو توسط پسری که بهش علاقه مند بود اطلاع دارید یا قتل قهرمان کشورمون یا ماجرای قتل در میدان کاج... میخوام چند تا مبحث مطرح کنم از تقل دختر دانشجوی 24 ساله مهسا شروع میکنم شاهدان میگن پسری موتور سوار با استتار صورت خود طی حمله خود دختر مورد علاقه اش به نام مهسا را سر پل به قتل رساند (با ضربات پشت سر هم چاقو) و دوستش را مورد ضربات چاقو قرار داد و این در حالی بود که جمعیت زیادی آنجا حضور داشتند و متوجه متواری شدن پسر با دستهای خونین شدند و هیچ واکنشی نشان ندادند تا اینکه دختر مرد و پلیس بعد از 20 دقیقه سر رسید و پسر را که در میان انبوه جمعیت با حرکات وحشت آور در حال متواری شدن بود دستگیر کرد.... این فقط یکی ازین ماجراها بود دو ماجرای دیگر هم بودند که این چند روز ذهن منو مشغول کرده بودن چند روز پیش یه هفته نامه علمی به نام سلامت رو میخوندم که تو بخش روانشناسیش مطلب جالبی توسط یک جامعه شناس نوشته شده بود (آفای دکترامان ا...قرایی مقدم) در تحلیل روانشناسانه و جامعه شناسانه قتل مهسا و رفتار بی تفاوتی که مردم شاهد قتل مهسا انجام دادن گفتند: چنین رفتاری در گوسفندان شایع است...:persiana__hahaha: امروز داشتم صفحه روزنامه اطلاعات رو ورق میزدم که در قسمت یاد داشتش شخصی به نام آملی احتمالا از مقاله نویسان با بصیرت اطلاعات بودن نوشته بودن این سه ماجرای قتل دلیل بر کم کاری نیروی انتظامی نیست چیز طبیعی هست و در کشورهای غربی هم اتفاق میفته همه ی ما مقصریم ... من در جواب به ایشون میخوام بگم شما که اینقد ناراحت امنیت مردم جامعتی پوستت چروک نشه یه وقت...:w74: طرفو زدن کشتن و برادران همیشه در صحنه نیروی انتظامی تشریفشونو بعد از 20 دقیقه و درگیری و داد و فقان آوردن راس میگه دیگه مامانبزرگ من تقصیر داره؟!!! هواپیما 5 تا 5تا سقوط میکنه هیچکی مقصر نیست یه چیز طبیعیه!! راس میگه دیگه یه حادثه است تجاوز گروهی میکنن به ناموس مردم مسئولین تقصیر ندارن !!راس میگه دیگه اگه خواهران حجاب رعایت میکردن این اتفاق نمیافتاد ولی سوال من::w963:لطفا به سوالام پاسخ بدید... 1-آیا واقعا ما تقصیر نداریم؟ ملت ایران همون ملتی هستند که 32 سال پیش جلوی تانک شاه 25 سال پیش جلوی توپ و تانک دشمن از جان و مال و ناموسشون دفاع میکردن...راس میگه ما مقصریم چون هر بلایی سرمون میان سکوت میکنیم و یقه مسئولین رو نمیگیریم 2-چه بلایی در طول این مدت سرمردم اومد که اینجوری شدن؟ پول بهشون بدی کار میکنن ،جلوی چشمشون قتل رخ میده و هیچ نمیکنن... یه زمانی بود یه دعوا میشد 6 نفر میرفت سوا کنن الان به دوستشون میگن فلانی بدو بیا دعوا... 3-برادران همیشه در صحنه رعایت نکردن حجاب خواهران و گشت ارشاد چرا در صحنه قتل حضور نداشتید؟:w589: به راستی که آقای آملی یه مراجعه به آقای دکتر قرایی مقدم بکن.... 19 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ 2-چه بلایی در طول این مدت سرمردم اومد که اینجوری شدن؟ پول بهشون بدی کار میکنن ،جلوی چشمشون قتل رخ میده و هیچ نمیکنن... شما تا حالا تو همچین موقعیتی قرار داشتی؟ ( حین قتل و دعوا منظورمه) 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ شما تا حالا تو همچین موقعیتی قرار داشتی؟( حین قتل و دعوا منظورمه) قتل که نه!!! ولی دعوا چرا اتفاقا همین چند وقت پیش روبروی وزرشگاه دعوا شده بود دو نفر داشتن تا سر حد مرگ هم میزدن یه عالمه مرد بلانسبت نره غول وایساده بودن 50 نفری میشدن نگاه میکردن من که نمیتونم جدا کنم چون یه خانمم انگشتشون بهم میخورد با اینهمه قلدریم ناکار میشدم خیلی ناجور داشتن همدیگرو میزدن عین دو تا خرس وحشی... ولی سه چهار تا مرد اگه جلو میرفتن حریف بودن تو دانشگامون یه بار گیس و گیس کشی شد رفتم جدا کردم ولی بر فرض این درگیری قهرمان کشورمون با قاتلاش اول به مقصود قتل نبوده دعوا بود جدا نکردن کار به جای باریک کشید اگه ممکنه نظرتونو درباره سوالهایی که کردم بگید...:flowerysmile: 8 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ ملت ایران همون ملتی هستند که 32 سال پیش جلوی تانک شاه 25 سال پیش جلوی توپ و تانک دشمن از جان و مال و ناموسشون دفاع میکردن... اولا که شاه هیچ موقع مردم رو به تانک نبست..... نه معلومه که همون ملت نیستن الان نسل انقلاب رو داریم 2-چه بلایی در طول این مدت سرمردم اومد که اینجوری شدن؟ یعنی نمی دونین چه بلایی سرشون اومده؟یعنی هنوز براتون سواله؟ پول بهشون بدی کار میکنن ،جلوی چشمشون قتل رخ میده و هیچ نمیکنن... یه زمانی بود یه دعوا میشد 6 نفر میرفت سوا کنن الان به دوستشون میگن فلانی بدو بیا دعوا... 3-برادران همیشه در صحنه رعایت نکردن حجاب خواهران و گشت ارشاد چرا در صحنه قتل حضور نداشتید؟ این برادران یا خواهران هنوز نفهمیدن امر به معروف و نهی از منکر معنیش چیه.برادر بسیجی میره ی گوشه قایم میشه و منتظر میمونه یا یه نفر ی خطایی بکنه که سریع بیاد بگیردشو ببردش..... در ضمن هدفشون هم به جون هم انداختن مردمه چطور توقع داری که بیاد و جدا کنه؟ 9 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ 1-اولا که شاه هیچ موقع مردم رو به تانک نبست..... نه معلومه که همون ملت نیستن الان نسل انقلاب رو داریم 2-یعنی نمی دونین چه بلایی سرشون اومده؟یعنی هنوز براتون سواله؟ 3-این برادران یا خواهران هنوز نفهمیدن امر به معروف و نهی از منکر معنیش چیه.برادر بسیجی میره ی گوشه قایم میشه و منتظر میمونه یا یه نفر ی خطایی بکنه که سریع بیاد بگیردشو ببردش..... در ضمن هدفشون هم به جون هم انداختن مردمه چطور توقع داری که بیاد و جدا کنه؟ 1- این چیزیه که از دهن اینا دارم میگم ولی اینو بدون که شاه هم با بقیه فرقی نداشت... 2-من که میدونم مثلا میخواستم نظر شمارو بدونم گویا نظری ندارید... 3-:flowerysmile: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ قتل که نه!!!ولی دعوا چرا اتفاقا همین چند وقت پیش روبروی وزرشگاه دعوا شده بود دو نفر داشتن تا سر حد مرگ هم میزدن یه عالمه مرد بلانسبت نره غول وایساده بودن 50 نفری میشدن نگاه میکردن من که نمیتونم جدا کنم چون یه خانمم انگشتشون بهم میخورد با اینهمه قلدریم ناکار میشدم خیلی ناجور داشتن همدیگرو میزدن عین دو تا خرس وحشی... ولی سه چهار تا مرد اگه جلو میرفتن حریف بودن تو دانشگامون یه بار گیس و گیس کشی شد رفتم جدا کردم ولی بر فرض این درگیری قهرمان کشورمون با قاتلاش اول به مقصود قتل نبوده دعوا بود جدا نکردن کار به جای باریک کشید اگه ممکنه نظرتونو درباره سوالهایی که کردم بگید... میخواستم خوت به جواب برسی دعوا که هیچی...معلومه آخرش چیز خاصی نمیشه...یکم کتک میخورند فقط منظورم چاقو کشیو قتل بود تو اون شرایط تو فاطه 50 متری هم باشی ... وقتی میبینی یکی داره با چاقو یکی دیگه رو میزنه و ترسی نداره اینقدر میترسی که .... چه برسه به اینکه بخوای بری جلو دفاع کنی از اون یکی. چرا باید بری اصلا؟ فکر مثلا یکی که اونجا وایساده یه کارمنده که 2 تا بچه داره...هشتش گرو نهشه...چرا باید بره برای خودش مشکل درست کنه بچه اشو بد بخت کنه؟:JC_thinking: 1-آیا واقعا ما تقصیر نداریم؟ ملت ایران همون ملتی هستند که 32 سال پیش جلوی تانک شاه 25 سال پیش جلوی توپ و تانک دشمن از جان و مال و ناموسشون دفاع میکردن اینکه ربطی نداره جو انقلاب بوده اون موقع...همه داشتند میجنگیدند برای یه هدف همونی که رفته زیر تانک الان بود هیچ کاری نمیکرد. 2-چه بلایی در طول این مدت سرمردم اومد که اینجوری شدن؟ پول بهشون بدی کار میکنن ،جلوی چشمشون قتل رخ میده و هیچ نمیکنن... یه زمانی بود یه دعوا میشد 6 نفر میرفت سوا کنن الان به دوستشون میگن فلانی بدو بیا دعوا... مردم جوری نشدند...فقط اینقدر مشکلات دارند که فکر کمک به حل مشکلات دیگران نیماد تو ذهنشون...مقصر هم نیستند..حق دارند. 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ 1- این چیزیه که از دهن اینا دارم میگمولی اینو بدون که شاه هم با بقیه فرقی نداشت... 2-من که میدونم مثلا میخواستم نظر شمارو بدونم گویا نظری ندارید... 3-:flowerysmile: شاه آدم کش نبود...... 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ شاه آدم کش نبود...... من این جمله رو زیاد از اطرافیانم مخصوصا پدرم شنیدم....پس مردم میدان ژاله چجوری کشته شدن؟یا افرادی که بعنوان شهدای انقلاب محسوب میشن؟آخرش هم من جوابمو نگرفتم اما پاسخ سوالات دوست عزیزمون: ملت الان اینقدر گرفتاری دارن که ترجیح میدن سرشون بکار خودشون گرم باشه و در مسائل دیگران غرق نشن. قدیما افراد ساکن در یک منطقه بیشتر اشنا بودن و همدیگه رو میشناختن و تا حدودی روی هم تعصب داشتن. 5 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ میخواستم خوت به جواب برسیدعوا که هیچی...معلومه آخرش چیز خاصی نمیشه...یکم کتک میخورند فقط منظورم چاقو کشیو قتل بود تو اون شرایط تو فاطه 50 متری هم باشی ... وقتی میبینی یکی داره با چاقو یکی دیگه رو میزنه و ترسی نداره اینقدر میترسی که .... چه برسه به اینکه بخوای بری جلو دفاع کنی از اون یکی. چرا باید بری اصلا؟ فکر مثلا یکی که اونجا وایساده یه کارمنده که 2 تا بچه داره...هشتش گرو نهشه...چرا باید بره برای خودش مشکل درست کنه بچه اشو بد بخت کنه؟:jc_thinking: اینکه ربطی نداره جو انقلاب بوده اون موقع...همه داشتند میجنگیدند برای یه هدف همونی که رفته زیر تانک الان بود هیچ کاری نمیکرد. مردم جوری نشدند...فقط اینقدر مشکلات دارند که فکر کمک به حل مشکلات دیگران نیماد تو ذهنشون...مقصر هم نیستند..حق دارند. درست ولی همونطور که گفتم اول خیلی از اینها از یه دعوای ساده شروع میشه که شاید اگر جدا میشده کار به جای باریک نمیکشیده اگه اون همه ملت شاهد ماجرا با هم دست به یکی میکردن قاتل که اون همه آدم رو نمیتونست بکشه موضوع این نیست دوست من مردم ایران ترسو شدن خود خواه شدن من که گفتم میخوام چند بحث رو مطرح کنم اما،...تمام بخشهای نوشته من یه پیام رو میرسونه اونا شاید به خاطر حس همنوع دوستیشون بود که با هم وهماهنگ کار کردن تا به هدفشون برسن خوب چرا اون آدم اونقدر عوض شده؟ این مشکلات از کجا سرچشمه میگیره؟ آیا علت همه این موضوع ها یک چیز نیست؟ سکوت و عدم همبستگی ما و انتظار نداشتن از مسئولین لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ شاه آدم کش نبود...... این بحث آدم کش بودن یا نبودن شاه یه بحث جدا ازین تاپیک هست و اون شاید یه مثال از مبارزه و همبستگی مردم بود ولی میتونم اینو بگم که نه من میتونم راجع به آدم کش بودن شاه نظر بدم نه شما اینا همه یک سری مطالب بی سند و مدرک هست که ما از گذشتگانمون میشنویم شخص من هرگز به چیزی که با چشم ندیدم اعتقاد کامل نخواهم داشت کسی آمار زندانهای شاه رو داره؟ من کاری با آدم کش بودن و نبودنش ندارم ولی اینو میتونم بگم که اون هم آدم خوبی نبود اگه بود ملتش در فقر مطلق به سر نمیبردن 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ من این جمله رو زیاد از اطرافیانم مخصوصا پدرم شنیدم....پس مردم میدان ژاله چجوری کشته شدن؟یا افرادی که بعنوان شهدای انقلاب محسوب میشن؟آخرش هم من جوابمو نگرفتم مردم ژاله رو کسایی که توی هواپیما امام بودن و از فرانسه به ایران اومدن کشتن کسایی که شانه به شانه امام از هواپیما پیاده شدن کشتن 5 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ پس مواظب خودمون باشیم چقدر کشتن آسون شده مثل آب خوردن 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ این بحث آدم کش بودن یا نبودن شاه یه بحث جدا ازین تاپیک هست و اون شاید یه مثال از مبارزه و همبستگی مردم بودولی میتونم اینو بگم که نه من میتونم راجع به آدم کش بودن شاه نظر بدم نه شما اینا همه یک سری مطالب بی سند و مدرک هست که ما از گذشتگانمون میشنویم شخص من هرگز به چیزی که با چشم ندیدم اعتقاد کامل نخواهم داشت کسی آمار زندانهای شاه رو داره؟ من کاری با آدم کش بودن و نبودنش ندارم ولی اینو میتونم بگم که اون هم آدم خوبی نبود اگه بود ملتش در فقر مطلق به سر نمیبردن هنوز هم کسایی هستن که با چشمشون دیدن و تعریف می کنن پس نیازی به گذشتگان نیست زندان که همیشه بوده و هست دلیل نمیشه که زندانی نباشه توی ی جامعه حتی در زمان کوروش هم زندان بوده این دلیل میشه که کوروش آدم بدی بوده؟ کوروش هم آدم کشته،دشمناشو میکشته میتونیم بگیم آدم کش بوده؟البته نه به معنی تحت الفظیش ملتش در فقر مطلق بودن؟؟؟شما مطمئنی؟اینا رو هم از گذشتگان شنیدین؟ اگر مردم ایران تو فقر بوذدن که انقلاب نمیکردن.... 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ از وقتی چشامونو باز کردیم الکی جو دادن که ایرانیا شجاع هستن ، دلیرن ، فداکارن ، مودبن ، با فرهنگن ، مومنن ، شهید پرورن! ، هنر نزدشون است و بس و ... الان شکل جامعه طوری شده که تناقض بین واقعیت و افسانه ها خیلی تابلو شده و همه فکر میکنیم چرا ما اینجوری شدیم؟ واقعیت اینه که ما اینجوری بودیم ؛ اونا فقط افسانه بودند ، واقعیت اینه که ایران کشوری است در آسیای غربی دارای ذخایر عظیم نفت و گاز با مردمانی جهان سومی و اندکی متمدن تر از افغانستان ، همیشه هم همین بوده 6 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ هنوز هم کسایی هستن که با چشمشون دیدن و تعریف می کنن پس نیازی به گذشتگان نیست زندان که همیشه بوده و هست دلیل نمیشه که زندانی نباشه توی ی جامعه حتی در زمان کوروش هم زندان بوده این دلیل میشه که کوروش آدم بدی بوده؟ کوروش هم آدم کشته،دشمناشو میکشته میتونیم بگیم آدم کش بوده؟البته نه به معنی تحت الفظیش ملتش در فقر مطلق بودن؟؟؟شما مطمئنی؟اینا رو هم از گذشتگان شنیدین؟ اگر مردم ایران تو فقر بوذدن که انقلاب نمیکردن.... میگم که...تمامی دانسته هامون بی سند و مدرکه ولی اونم مدینه فاضله نبود هیچ کدوم نبودن حتی اون کوروش که الان به یه مقصود دیگه ای قدیس شده ... 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ دلم میخواد منطقی و قشنگ حرف بزنم ولی این ملت ,خودمم داخلشون کارمون از کار گذشته باید یه دیکتاتور به شدت وطن پرست بی دین بیاد سرکار تا به زور عاداتی رو که این 32 سال یواش یواش تو خورد ملت رفته رو پاک کنه تا بعد ببینیم کدوم نوکر ارباب دیگری رو علم کنن واسمون کاش مام مثل ژاپن هیچ سرمایه زمینی نداشتیم 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ دلم میخواد منطقی و قشنگ حرف بزنم ولی این ملت ,خودمم داخلشون کارمون از کار گذشتهباید یه دیکتاتور به شدت وطن پرست بی دین بیاد سرکار تا به زور عاداتی رو که این 32 سال یواش یواش تو خورد ملت رفته رو پاک کنه تا بعد ببینیم کدوم نوکر ارباب دیگری رو علم کنن واسمون کاش مام مثل ژاپن هیچ سرمایه زمینی نداشتیم سارا جان خوی و خصلت ملت محدود به 32 سال نیست.بحث عمیق تره:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ سارا جان خوی و خصلت ملت محدود به 32 سال نیست.بحث عمیق تره:icon_pf (34): قبول دارم عزیزم ولی باور کن هیچ سیستمی اینقدر یکدست با این چنین افکار ضد انسانی تو تاریخ این مملکت رو افکار و صفات انسانی ماها خیلی ببخشید اینو میگم گند نزده بود که اینا زدن کاملا تبدیل شدیم به یه ملت مسخ شده بی اراده که هرجا میخوان می کشنمون انگار رگ خواب تک تک ماها رو پیدا کردن 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ قبول دارم عزیزم ولی باور کن هیچ سیستمی اینقدر یکدست با این چنین افکار ضد انسانی تو تاریخ این مملکت رو افکار و صفات انسانی ماها خیلی ببخشید اینو میگم گند نزده بود که اینا زدنکاملا تبدیل شدیم به یه ملت مسخ شده بی اراده که هرجا میخوان می کشنمون انگار رگ خواب تک تک ماها رو پیدا کردن با اینکه ریشه این مطلب رو شما شاید در مذهب بدونید و من ندونم ،ولی با اصل جملتون کاملا موافقم.یکجوری روحیه چرا جویی از ما گرفته شده تا هر کسی هر کاری میخواد انجام بده.و پوشش خوبی بنام دین بر این کارها نهاده شده.که خیلی ببخشید هم گند به مملکت زده شده و هم به اعتقادات... شما ژاپن رو مثال زدید....روحیه مردم ژاپن با ما کاملا متفاوته....متاسفانه غرور کاذبی جامعه ما رو فرا گرفته...بعنوان مثال همیشه در جامعه بگونه ای رواج یافته بود که ما ایرانیها باهوش ترینیم.ولی آماری که سال گذشته ارائه شد کاملا متفاوت بود.و صدها نمونه دیگه این غرور کاذب روز به روز داره بیشتر هم میشه...کارهای ساختمانی و خدماتی رو چه کسانی انجام میدن؟گدایی میکنن ولی حاضر نیستن کار کنن.فخر فروشی و رفاه طلبی بشدت داره رواج پیدا مکنه...ما لیاقت این رو داریم که شایسته زندگی کنیم..ولی به چه بهایی؟زیر آب زنی...واسه یه لقمه نون چه خیانت ها و امانت نداری هایی صورت میگیره.... شاید یکی از دلایلی که گوسفندی زندگی میکنیم اینه که دیگه هم دیگه رو دوست نداریم...فقط خودمون رو مهم میدونیم و دیگر هیچ.گذشته ها چقدر دل ها صمیمی تر و یک رنگ تر بود 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ خب نمیشه اینطور قضاوت کرد بنظرم یکی از دوستان تعریف میکرد که یه جایی بین دونفر دعوا میشه یه بنده خدایی میره اونها رو جدا بکنه یه ضربه چاقو میزنن تو شکمش و کشته میشه حتی نمیتونن کسی رو که بهش ضربه چاقو زده پیدا کنن و بیچاره بخاطر اینکه میخواسته یه کار خیر و مثبت انجام بده جون خودش رو از دست میده. حالا آیا این راه حله؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده