Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ این زیپ ورودی دیگه خیلی باحال بود. :icon_pf (34): خوشم اومد از طراحش. 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ نمی دونستم ایشون دخترن دختر یا پسر بودنش مهم نیست. عاشقی جنسیت نمیشناسه. 1 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ رخت ِ زیبای آسمانی را خواهرم با غروربر سر کن نه خجالت بکش نه غمگین باش چادرت ارزش است باور کن بوی ِ زهرا و مریم و هاجر از پر ِ چادرت سرازیر است بشکند آن قلم که بنویسد: "دِمُدِه گشت و دست و پا گیر" است توی بال ِ فرشته ها انگار حفظ وقت ِ عبور می آیی کوری ِ چشمهای بی عفت مثل یک کوه نور می آیی حفظ و پوشیده در صدف انگار ارزش و شان خویش میدانی با وقاری و مثل یک خورشید پشت ِ یک ابر ِ تیره میمانی خسته ای از تمام مردم شهر از چه رو این قدر تو غم داری؟ نکند فکر این کنی شاید چیزی از دیگران تو کم داری !! قدمت روی شهپر جبریل هر زمانی که راه می آیی در شب ِ چادرت تو می تابی مثل یک قرص ِ ماه می آیی سمت ِ جریان ِ آبها رفتن هنر ِ هر شناگری باشد تو ولی باز استقامت کن پیش ِ رو جای بهتری باشد پر بکش سمت اوج میدانم که خدا با تو است در همه جا پر بزن چادرت تو را بال است و بدان می برد تو را بالا در زمانی که شان و ارزش جز به دماغ و لباس و ماشین نیست توی چادر بمان و ثابت کن ارزش واقعی زن این نیست ...!!! لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ شعر از مرحوم آغاسی : در خیابان چهره آرایش مکن از جوانان سلب آسایش مکن زلف خود از روسری بیرون مریز در مسیر چشم ها افسون مریز یاد کن از آتش روز معاد طره گیسو مده در دست باد خواهرم دیگر تو کودک نیستی فاش تر گویم ، عروسک نیستی خواهرم ! ای دختر ایران زمین یک نظر ، عکس شهیدان را ببین خواهر من این لباس تنگ چیست؟ پوشش چسبان رنگارنگ چیست؟ خواهرم این قدر طنازی نکن با اصول شرع لجبازی مکن در امور خویش سرگردان مشو نو عروس چشم نامردان مشو 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ چقدر این چند پست آخر شبیه پست های بیتاب 2 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ چقدر این چند پست آخر شبیه پست های بیتاب به گوینده منگر کیست ............به آنچه میگوید بنگر چیست 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ به گوینده منگر کیست ............به آنچه میگوید بنگر چیست :ws28: لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ نوار شب نما چادر منو کشته چقدر جالب پوشیه وهابی هم تبلیغ می کنن یادمون نبود اینجا یه کشور وهابیه 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ زن ومرد مکمل یکدیگرند وهر کدام به دیگری نیاز دارند ......................یک جمالم را خصوصی است وجامعه به آن نیاز ندارد .........دو زن با حجاب بازبان بی زبانی میگوید : من کمالم را در اختیار جامعه می گذارم ...............چون بدون کمال زن ؛ کمال مرد نیز به جایی نمی رسد زیرا پشت سر هیچ مرد توانا نیست مگر زن همطراز وهم پایی او وجود دارد من هنوز متوجه نشدم بیرون انداختن موی یک زن چه منافاتی با کمال اون داره؟؟ این کمال که با روسری و حبس در خانه و راضی نگه داشتن شوهر به دست میاد واقعا چه باارزشه!! شنیدین که میگن کمال انسان در انتخاب ازادانه راه و روش زندگیش به دست میاد نه با تو سری خوردن 6 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ زن با حجاب بازبان بی زبانی میگوید : من کمالم را در اختیار جامعه می گذارم ...............چون بدون کمال زن ؛ کمال مرد نیز به جایی نمی رسد اگه حرف بیتا درست باشه یعنی زنای کشور عربستان(خودتون که می دونید دیگه چه جورین) با کمال ترین زنان دنیا هستند. چون دارن کمالشونو به صورت گسترده در اختیار جامعه قرار می دن. من هنوز متوجه نشدم بیرون انداختن موی یک زن چه منافاتی با کمال اون داره؟؟این کمال که با روسری و حبس در خانه و راضی نگه داشتن شوهر به دست میاد واقعا چه باارزشه!! شنیدین که میگن کمال انسان در انتخاب ازادانه راه و روش زندگیش به دست میاد نه با تو سری خوردن کاملا موافقم با حرفات. هر کسی باید خودش راهشو انتخاب کنه نه با اجبار .:w00: من هنوز تو کف قضیه کمال موندم. 6 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ حجاب اگه میتونست شخصیت زن رو حفظ کنه که این همه فاحشه چادری تو خیابانها نبودند. عاملی که میتونه یه زن و مرد رو از گناه دور کنه نه حجابست نه قوه قهریه فقط و فقط ذات ، شخصیت ، اراده و تربیت اون فرد است 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ سیبیل بیشتر از چادر واسه خانم ها مصونیت داره 1 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ من خودم چادری بودم ولی الآن نیستم. هیچ کس مجبورمنکرد ولی وقتی میخواستم چادری نباشم یه کم فشار روم بود که چرا؟ خوب حجاب برتره واقعا ولی من دوسش نداشتم ولی خیلی خوبه اگه کسی بتونه که چادری باشه عالیه. از خیلی از انحرافات دور میمونه. منظورم این نیست که همه ی چادری ها خوبن و همه ی مانتویی ها بدن. مانتویی دیدم که از صدتای چادری بهتره ولی کلا با چادر راحت تر میشه خودتو حفظ کنی تا با مانتو. و اینو دارم تجربه میکنم. ولی نظرات مختلفن. ولی به نظرم اصلا نباید زوری باشه چون یه جایی که اجبار تموم بشه چادرو راحت میذاره کنار و تو بی حجابیم افراط میکنه. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده