رفتن به مطلب

چادر زوری؟؟؟!!!!!!!!!

ارسال های توصیه شده

نشون به اون نشون که شما یه تُکه پا برو همین کیش یا نه اصلا قسمتای بالاشهری مثل تهرون و تبریز و شیراز ویا نه اصلا رشت و رامسر و...

با بلیز شلوار بدون روسری هم بری هیشکی بهت تیکه نمیندازه ولی با مانتو و شال طوری که اصلا موهات بیرون نباشه برو یه جایی مثل مشهد یا اران بیدگل (نزدیک کاشان ) یا قم ببین درسته با نیگاه قورتت میدن

الان اگه اینو تو باشگاه می گفتی فیلم امریکن پای برات مثال می زدن که ببین جوون های اونا چجورین:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 175
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

الان اگه اینو تو باشگاه می گفتی فیلم امریکن پای برات مثال می زدن که ببین جوون های اونا چجورین:banel_smiley_4:

خب منم ازشون می پرسیدم این فیلم امریکن پای شون تو رده فیلمای مستند قرار میگیره یا فیلمای درام؟:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب منم ازشون می پرسیدم این فیلم امریکن پای شون تو رده فیلمای مستند قرار میگیره یا فیلمای درام؟:banel_smiley_4:

احتمالا جز فیلم های مستند از فساد اخلاقی جوانان آمریکا محسوب میشه:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
احتمالا جز فیلم های مستند از فساد اخلاقی جوانان آمریکا محسوب میشه:banel_smiley_4:

خب منم ازشون می پرسم اونا یه کشور ازادن که هیچ ادعایی هم ندارن محور واصل براشون انسانه

ولی تو کشور و مملکت اسلامی ما که هرسال هوار هوار ملت مکه وکربلا میرن و روزی 5 مرتبه خدا رو یاد می کنن و حکومتش اسلامیه (بحمداا) چرا اینجوریه؟

راسی سی دی فحشای اسلامی و فحشا در ایران که هر دوشون فیلمای مستنده تو اینترنت قرار داره با پست سفارشی هم برات می فرستن:Ghelyon:

• Like 4
لینک به دیدگاه

ولی تو کشور و مملکت اسلامی ما که هرسال هوار هوار ملت مکه وکربلا میرن و روزی 5 مرتبه خدا رو یاد می کنن و حکومتش اسلامیه (بحمداا) چرا اینجوریه؟

چون آمریکا و اسرائیل و مجاهدین و منافقین و خس و خاشاکا نمیزارن ما پیشرفت کنیم می خوان نزارن ما رئیس کل جهان بشیم....:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
چون آمریکا و اسرائیل و مجاهدین و منافقین و خس و خاشاکا نمیزارن ما پیشرفت کنیم می خوان نزارن ما رئیس کل جهان بشیم....:w16:

خب لابد اونا یه چیزایی دارن که شما ندارین ؟:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
جایی که امکانش هست کجاست؟

اگه تو جمعی که کسی دیدن مو براش مهم نیست،میره و بر میداره،بی حجابی نیست.

حجاب یعنی وسیله ای که شما را از گزند محافظت کند.

وقتی در یک جمعی گزندی از بابت دیده شدن مو به طرف نمیرسه،همون لباسش حجاب اوست.

نه...منظورم اين نبود

جايي كه كسي نيست واسه گير دادن!

يعني از گشت ارشاد و پليس و ... خبري نيست

فیدبک جامعه + آموزه های شخصی + شرایط اجتماعی خاص شما + محیط +...... همه در انتخاب نوع پوشش موثرند.

جامعه مسلمان ایران چون به خاطر پوشش های افراطی،آستانه تحریکش بسیار پایین آمده،به راحتی با عقب رفتن روسری تحریک میشه.

همین باعث شده،جوان ابله به یک خانمی که مویش پیداست بیشتر تیکه بندازه تا یک خانم چادری.

هرچی این پوشش های افراطی بیشتر باشه،آستانه تحریک در جامعه پایین تر و پایین تر میاد،تا روزی که چادری ها هم امنیت ندارند و مجبور میشوند روبنده بزنند !!!

خود شما...تو خيابون راه ميري به كسي تيكه ميندازي؟

به نظر من كه همچين آدمي نيستي

اوني كه راه ميره و متلك ميپرونه خودش يه چيزيش هست...ربطي به آستانه تحريك نداره

مثلا تو جامعه كوچيك دانشگاه نمونه هاش ديده ميشه

پسرا از اين نظر 2دسته ان

اونايي كه با دخترا رابطه سالم و صميمي دارن

اونايي كه به جاي اينكه مثل آدم برخورد كنن فقط تيكه ميندازن و نميتونن رابطه درستي برقرار كنن

من چادري با خيلي از پسراي دانشگاه رابطه صميمي دارم...مثل رابطه اي كه با بچه هاي انجمن دارم...ميگم و ميخندم و شيطنت مي كنم!

حالا اين چادر يا روسري من باشه يا نياشه تو آستانه تحريك تاثيري نداره...اينكه بخوام خودمو كنار بكشم و روابطمو محدود كنم و ... باعث ايجاد اون حس كنجكاوي ميشه!!

• Like 5
لینک به دیدگاه

خود شما...تو خيابون راه ميري به كسي تيكه ميندازي؟

به نظر من كه همچين آدمي نيستي

اوني كه راه ميره و متلك ميپرونه خودش يه چيزيش هست...ربطي به آستانه تحريك نداره

مثلا تو جامعه كوچيك دانشگاه نمونه هاش ديده ميشه

اگر بنده به کسی تیکه نمیندازم و دیدن مو و پوشش معمولی برام مسئله ای نیست،چون خودم را از آموزه های اجتماعی داخلی جدا کردم.

وگرنه مطمئنا من هم یکی از متلک اندازها بودم...

توجه کنید خیلی ها عاشق مزاحمت هم هستند،اما جراتش را ندارند،یعنی افکار تحریک آمیز را در ذهنشون انجام میدن،من با اینجور آدم ها هم برخورد زیادی داشته ام.

حالا چون از بحث منحرف نشیم ازت میپرسم:

یک روایتی برای حقانیت و برتری پوشش چادر در نزد شیعیان هست،میگویند فرد کوری آمد به خانه پیامبر،حضرت فاطمه رفت چادر بر سر کرد.

پیامبر گفت این کور که تو را نمیبیند،فاطمه گفت من که او را میبینم.

نظرت درباره این روایت تشیع برای حقانیت چادر چیه؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
اگر بنده به کسی تیکه نمیندازم و دیدن مو و پوشش معمولی برام مسئله ای نیست،چون خودم را از آموزه های اجتماعی داخلی جدا کردم.

وگرنه مطمئنا من هم یکی از متلک اندازها بودم...

توجه کنید خیلی ها عاشق مزاحمت هم هستند،اما جراتش را ندارند،یعنی افکار تحریک آمیز را در ذهنشون انجام میدن،من با اینجور آدم ها هم برخورد زیادی داشته ام.

حالا چون از بحث منحرف نشیم ازت میپرسم:

یک روایتی برای حقانیت و برتری پوشش چادر در نزد شیعیان هست،میگویند فرد کوری آمد به خانه پیامبر،حضرت فاطمه رفت چادر بر سر کرد.

پیامبر گفت این کور که تو را نمیبیند،فاطمه گفت من که او را میبینم.

نظرت درباره این روایت تشیع برای حقانیت چادر چیه؟

ولي خب منم زياد ديدم آدمي كه اصلا اهل تيكه انداختن و اذيت كردن نيست...در عوض روابطش با همه خيلي خوبه!

در رابطه با اين روايت

من خودم اينجوري نيستم...يعني اگه يكي باشه كه نابينا باشه من با حجاب جلوش نميرم

البته شايدم چون تو اون شرايط نبودم تاحالا نميدونم عكس العمل خودمو!!

اما راجع به حضرت فاطمه،

حجب و حياشون بسي زياد بوده گويا!

خب بالاخره فرزند پيامبره و تو خونه اي بزرگ شده كه همه قوانينش كاملا اسلاميه!

تربيتش اينجوري بوده

چون معصوم هم بوده خب بالطبع يه رفتارايي داره كه با آدم عادي جور در نمياد...

اين واسه حقانيت حجاب نيست...واسه نشون دادن اهميت حجابه...اينكه حجاب واسه خود آدمه...نه واسه بقيه!

يه خانم با حجاب خودش حس مي كنه كه كجا بايد حجاب داشته باشه و چقدر!

حالا فكر نمي كنم كسي در اون حد از ما انتظار داشته باشه

انتظارم داشته باشه، شرمنده :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ولي خب منم زياد ديدم آدمي كه اصلا اهل تيكه انداختن و اذيت كردن نيست...در عوض روابطش با همه خيلي خوبه!

در رابطه با اين روايت

من خودم اينجوري نيستم...يعني اگه يكي باشه كه نابينا باشه من با حجاب جلوش نميرم

البته شايدم چون تو اون شرايط نبودم تاحالا نميدونم عكس العمل خودمو!!

اما راجع به حضرت فاطمه،

حجب و حياشون بسي زياد بوده گويا!

خب بالاخره فرزند پيامبره و تو خونه اي بزرگ شده كه همه قوانينش كاملا اسلاميه!

تربيتش اينجوري بوده

چون معصوم هم بوده خب بالطبع يه رفتارايي داره كه با آدم عادي جور در نمياد...

اين واسه حقانيت حجاب نيست...واسه نشون دادن اهميت حجابه...اينكه حجاب واسه خود آدمه...نه واسه بقيه!

يه خانم با حجاب خودش حس مي كنه كه كجا بايد حجاب داشته باشه و چقدر!

حالا فكر نمي كنم كسي در اون حد از ما انتظار داشته باشه

انتظارم داشته باشه، شرمنده :ws3:

ی تعریف از آدم معصوم میشه بگی ؟‌ ب کی میگن معصوم ؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
ی تعریف از آدم معصوم میشه بگی ؟‌ ب کی میگن معصوم ؟

به كسي كه هيچ گناه و خطا و اشتباهي نداره و تمام كارهاي واجب و مستحب و ... رو به طور كامل انجام ميده

• Like 4
لینک به دیدگاه
به كسي كه هيچ گناه و خطا و اشتباهي نداره و تمام كارهاي واجب و مستحب و ... رو به طور كامل انجام ميده

خب این آدم معصوم میتونه هر کسی باشه چرا ی عده ی خاصو میگین معصوم و بالطبعم باید با آدمای عادی فرق داشته باشن ؟ منظورتون اینه ک ذاتشون با ماها فرق میکنه و عادی نیستن ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

در این مورد من همین الان یه تاپیک زدم. لطفا اگه ممکنه بیائید اونجا بحث کنیم.

مجهولات ذهن من اسمشه

• Like 4
لینک به دیدگاه

دوستان من

من وقتی این جور بحث ها رو میبینم یاد یک دوست عزیز اسی می افتم که جایش دیگر در بین ما خیلی خالی هستش و اون فرد کسی نیست جز بیتااااااااااا:ws54:روحش شاد یادش گرامی

• Like 7
لینک به دیدگاه
خب این آدم معصوم میتونه هر کسی باشه چرا ی عده ی خاصو میگین معصوم و بالطبعم باید با آدمای عادی فرق داشته باشن ؟ منظورتون اینه ک ذاتشون با ماها فرق میکنه و عادی نیستن ؟

آره ميتونه هر كسي باشه...

خب حضرت فاطمه هم يكي از اونا

ولي خب معصوم بودن اراده اي ميخواد كه هر كسي نداره!

در این مورد من همین الان یه تاپیک زدم. لطفا اگه ممکنه بیائید اونجا بحث کنیم.

مجهولات ذهن من اسمشه

آره خوندمش...ولي خب نميتونم بيام واسه بحث كردن

چون هيچ مطالعه اي تو اين زمينه ندارم

ترجيح ميدم بحث نكنم :flowerysmile:

• Like 1
لینک به دیدگاه
دوستان من

من وقتی این جور بحث ها رو میبینم یاد یک دوست عزیز اسی می افتم که جایش دیگر در بین ما خیلی خالی هستش و اون فرد کسی نیست جز بیتااااااااااا:ws54:روحش شاد یادش گرامی

هييييييي روزگار :hanghead:

اگه بود الان كلي بد و بيره بهم مي گفت كه چرا داري دينو تحريف مي كني

بعد كل قرآنو كپي ميكرد اينجا

يادش بخير...

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...