sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ :girlhi: بچه ها من یه سوال برم پیش اومده که چرا بعضی از ادما به پوشیدم چادر اصرار دارن و فک می کنن که مانتویی ها خلافن؟؟؟؟ و بچه هاشونو مجبور می کنن چادر بپوشن در حالی که اون بچه علاقه ای به چادر نداره؟؟؟؟؟ :w00: واقعا آدمای این جوری وجود دارن ها حالا آدم باید با این جور آدما چه جوری برخورد کنه؟؟؟؟ :w74: :w74: 26 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ لطفا تو بخش ویژه تاپیکی استارت نشه. خیلی ممنون. 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ درسته هر کاری که به اجبار باشه تنفر ازش بیشتر میشه ولی بنظر من اگر پای خانواده در میون باشه یکم باید لطافت بخرج داد و لج نکرد با خانواده چون خانواده همیشه صلاح و خوشبختی و آرامش فرزندانشون رو میخوان مجرد که بودم نمیشه گفت اجباری میکردن به چادر منم دوست داشتم چادر بپوشم ولی داداش بزرگم انگار بیشتر دلش میخواست که ما چادری باشیم ما هم قبول کردیم خیلی راحت بزرگتر که شدیم و نامزدیدیم چادر رفت کنار و حتی الان همسر داداشمم چادری نیست بعضی چیزها نیاز به زمان داره تا عادی بشه سخت نگیر 18 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ منم مانتوییم ولی همیشه بابام میگه که چادر حجاب برتره 8 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ چادر زوری اصلا قابل تحمل نیست!! آخه مگه اعتقادم زوری میشه؟؟؟ 12 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ برای اینکه در جامعه اسلامی مزین بر ارزش های اسلام عزیز، اساس مرد است. الله تبارک و تعالی از 124000 پیامبر مورد باور پیروانش،حتی یک پیامبر زن هم مبعوث نفرموده است. یعنی طبق آیه شریفه قرآن کریم: (سوره نساء آیه 34) الرِّجَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاء بِمَا فَضَّلَ اللّهُ بَعْضَهُمْ عَلَى بَعْضٍ وَبِمَا أَنفَقُواْ مِنْ أَمْوَالِهِمْ فَالصَّالِحَاتُ قَانِتَاتٌ مردان سرپرست زنانند به دليل آنكه خدا برخى از ايشان را بر برخى برترى داده و [نيز] به دليل آنكه از اموالشان خرج مىكنند پس زنان درستكار فرمانبردارند . مردان حق دارند،پوشش و احکام شرعی مربوط به زنان را وضع کنند و چون آستانه تحریک مومنین پایین است،جز پوشش چادر و روبنده و... چیزی نمیتواند مومنین واقعی را از گناه باز دارد. پس خانمی که سعادت دنیا و کنیزی علمای بزرگ دین را در آخرت میخواهد باید چادر بر سر کند. 15 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ مردان حق دارند،پوشش و احکام شرعی مربوط به زنان را وضع کنند و چون آستانه تحریک مومنین پایین است،جز پوشش چادر و روبنده و... چیزی نمیتواند مومنین واقعی را از گناه باز دارد. پس خانمی که سعادت دنیا و کنیزی علمای بزرگ دین را در آخرت میخواهد باید چادر بر سر کند. بابا به ما چه که آستانه تحریک شما آقایون پایینه . آخه این که دلیل نشد. من نه سعادت دنیا رو می خوام نه کنیزی علمای دین. اگه اینا فقط به پوشیدن چادر باشه می خوام هیچ وقت نباشه.:w13: 14 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ چادر زوری اصلا قابل تحمل نیست!!آخه مگه اعتقادم زوری میشه؟؟؟ اصلا قابل تحمل نیست الهام جووون. من که نمی تونم زیر بار حرف زور برم . واسه همین مدام با مامی و بابام ددر حال کل کلم.:w00: 11 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ بابا به ما چه که آستانه تحریک شما آقایون پایینه . آخه این که دلیل نشد. من نه سعادت دنیا رو می خوام نه کنیزی علمای دین. اگه اینا فقط به پوشیدن چادر باشه می خوام هیچ وقت نباشه.:w13: همینی که هست،اعتراض داری، ون گشت ارشاد آماده سر خیابان ایستاده..... در کنیزی علمای صدر اسلام که باید آرزویت باشد که خاک در خانه آنها را هم بدهند جارو کنی. :zadan: ملت تو این دنیا سینه خیز تا ضریحشون میروند،در آخرت کنیز و غلامشان نشوند !!!! 9 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ بابا به ما چه که آستانه تحریک شما آقایون پایینه . آخه این که دلیل نشد. من نه سعادت دنیا رو می خوام نه کنیزی علمای دین. اگه اینا فقط به پوشیدن چادر باشه می خوام هیچ وقت نباشه.:w13: برو به بابات بگو سارا-افشار گفت : اقای محترم ادم باید تو کله دخترش عقل بکاره والا چه باچادر چه بی چادر دختر بی عقل رو سه سوته .............:Ghelyon: 16 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ برو به بابات بگو سارا-افشار گفت :اقای محترم ادم باید تو کله دخترش عقل بکاره والا چه باچادر چه بی چادر دختر بی عقل رو سه سوته .............:Ghelyon: آخه می دونی این مامان و بابای من دهن بینن. اولا گیر نمی داد و می ذاشت خودمون تصمیم بگیریم . حالا شانسمون یه بار من رفتم اداره پیشش مانتویی یکی از همکاراش گفته اقای .... از شما بعیده که دختراتون چادری نباشن حالا از اون موقع بابام گیر داده مخصوصا به من چون اصلا زیر بار حرف زور نمی رم. :w74: گاهی اوقات احساس می کنم این مامان و بابا از نظر عقلی یکم ..... آخه آدم چی بگه بهشون فقط می گن آبرو من بهشون گفتم آبرویی که به چادر باشه بذار هیچ وقت نباشه :w74::w74::w74: 11 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ آخه می دونی این مامان و بابای من دهن بینن. اولا گیر نمی داد و می ذاشت خودمون تصمیم بگیریم . حالا شانسمون یه بار من رفتم اداره پیشش مانتویی یکی از همکاراش گفته اقای .... از شما بعیده که دختراتون چادری نباشن حالا از اون موقع بابام گیر داده مخصوصا به من چون اصلا زیر بار حرف زور نمی رم. :w74:گاهی اوقات احساس می کنم این مامان و بابا از نظر عقلی یکم ..... آخه آدم چی بگه بهشون فقط می گن آبرو من بهشون گفتم آبرویی که به چادر باشه بذار هیچ وقت نباشه :w74::w74::w74: خب برو به بابات بگو باشه چشم بابا جون , من چادری میشم و لی بعدش هرکاری دلم خواست میکنمااااااااااااااااااااااااااااااااا شوخی کردم باهاش صحبت کن اگه به اینترنت و کامپیوتر اشنایی داره بنشونش پای نت اگه کتابخونه بعضی کتابارو بهش بده بخونه اول خودت برا مانتویی شدن توجیه شو بعدش اروم باهاش منطقی وارد بحث شوو همین مسئله ابرو و عقل شروع خوبیه شاید خود توام طوری لباس می پوشی که واقعا به عنوان یه مرد والبته پدر تعصبش نمی کشه یکمی باید مراعات کنی و اروم اروم 10 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ اگه چادر یا هر پوششی زوری باشه بعد از مدتی پس زده میشه و آدم رو از اون پوشش زده میکنه... به نظر من باعث میشه بعدها طرف چادر رو که میزاره کنار هیچ شاید پوششی بدتر رو انتخاب کنه . 5 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ خب برو به بابات بگو باشه چشم بابا جون , من چادری میشم و لی بعدش هرکاری دلم خواست میکنمااااااااااااااااااااااااااااااااا شوخی کردم باهاش صحبت کن اگه به اینترنت و کامپیوتر اشنایی داره بنشونش پای نت اگه کتابخونه بعضی کتابارو بهش بده بخونه اول خودت برا مانتویی شدن توجیه شو بعدش اروم باهاش منطقی وارد بحث شوو همین مسئله ابرو و عقل شروع خوبیه شاید خود توام طوری لباس می پوشی که واقعا به عنوان یه مرد والبته پدر تعصبش نمی کشه یکمی باید مراعات کنی و اروم اروم من خودم واسه چادری نبودن توجیهم. حالا اتفاقا من جوری لباس می پوشم که هیچ نیازی به چادر نباشه . اصلا بد لباس نمی پوشم که به غیرتش بر بخوره .و تنها جایی که می رم دانشگاست اصلا اهل این طرف و اون طرف نیستم. بابام یه سری تعصبات خاص داره که با هیچی نمی شه قانعش کرد. می دونی بابام حرف حرف خودشه. البته الان دیگه بابام گیر نمی ده . الان مامانم گیر داده مخصوصا از پریروز که من با یکی از رفیقاش کل کل کردم سر همین چادر . رفیقش می گفت به نظر من آدمای مانتویی ادمای درستی نیستن. منم گفتم من بر عکس فک می کنم .از اون روز شده دشمن من.:w74: 10 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ اگه چادر یا هر پوششی زوری باشه بعد از مدتی پس زده میشه و آدم رو از اون پوشش زده میکنه...به نظر من باعث میشه بعدها طرف چادر رو که میزاره کنار هیچ شاید پوششی بدتر رو انتخاب کنه . کاملا با حرفت موافقم 7 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ کلا مساله حجاب حتی اگه از طرف خونواده زوری باشه، بازم تحملش سخته.خوشبختانه من مشکلی از این جهت با خونوادم نداشتم و ندارم. دختری رو می شناختم که به خواست خونوادش چادر می زاشت و میومد مدرسه.اما به محض اینکه سوار سرویس می شد چادرشو برم یداشت و موهاشو سیخ سیخ می کرد دوباره موقع پیاده شدن از سرویس چادر می زاشت!!! دختر خیلی خوبی بودا...اما خب نتیجه اجبار (چه از طرف خونواده و چه جامعه) همین می شه می شه دیگه. 6 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ منم این مشکل با خونوادم سر روسری دارم 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ خوانواده من اصلا بهم اصرار نمیکنن چادر بپوشم یا نپوشم 9 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ منم این مشکل با خونوادم سر روسری دارم خیلی مشکلت ریشه داره ها.... چه جوری این مشکل را تحمل میکنی...... 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ خوانواده من اصلا بهم اصرار نمیکنن چادر بپوشم یا نپوشم برای اینکه تربیت تو دیگه از دست خانواده در رفته،میگن بذار فراری شه پیش هر کسی بره... 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده