Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ من لوس هستم.... نمیدونم چرا !!!!!! امیدوارم از میزان لوسیم کم شود ! 10 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ من لوس هستم.... نمیدونم چرا !!!!!! امیدوارم از میزان لوسیم کم شود ! چرا نمیدونی؟؟خب بگرد دنبال دلیل! 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ چرا نمیدونی؟؟خب بگرد دنبال دلیل! ریشه لوس بودن را خیلی سخت میشه پیدا کرد.... نمیدانم از کجا باید شروع کنم؟ 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ ریشه لوس بودن را خیلی سخت میشه پیدا کرد.... نمیدانم از کجا باید شروع کنم؟ نه به نظر من سخت نیست وقتی با خودت صادق و رک باشی 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ ولی جالبه تو همین فضای مجازی هم بعضیا خیلی زود رنج هستن. تا یکی با حرفشون مخالفت میکنه و یا با انتقادی مواجه میشن زود ناز و قهر میکنن... این از چی ناشی میشه؟؟ 7 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ سارا من نمیخوام بگم بزرگ شدم ولی باورت نمیشه وقتی یکم بزرگتر میشی و کم کم به سی سال نزدیک میشی تمام این لوس بازیها بی معنی میشه شاید مسایلی که 7 -8 سال پیش برام مهم بود و ارزش داشت الان پشیزی ارزش نداره و یادش میفتم بخاطر مسایلی که خاطرم مکدر کردم خندم میگیره کلا هر چی ادم بزرگتر میشهه خیلی راحت تر به مشکلات نگاه میکنه و راحت تر از کنارش عبور میکنه :rose:من که اینجوری هستم الان دقیقا همینطوره که شقی گفت وقتی یه بازه سنی رو رد می کنی دیگه خیلی از کارا برات جلف میشه، کارایی که قبلا با افتخار انجام می دادی و حرکاتی که میکردی در سن بالاتر برات خجالت آور میشه حتی اگر دوستانت اون کارها رو بکنند سعی میکنی ازشون فاصله بگیری انگار که میخوای بگی من با اینا نیستم وقتی به گذشته ات نگاه می کنی، سعی میکنی تو گفتن خاطراتت قسمت هایی که مربوط به لوس بازی هاتو و لج بازیات بوده رو حذف کنی و طوری بیان کنی که انگار در اون سن هم دارای فکر بزرگی بودی. در حالیکه در دوران قبلش لوس بازیا و لج بازیاتو با افتخار واسه دوستات تعریف می کردی و در سن بالاتر از بیانش فرار میکنی تا دوستان و اطرافیانت تو رو لوس و ننر نخونن 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ ولی جالبه تو همین فضای مجازی هم بعضیا خیلی زود رنج هستن. تا یکی با حرفشون مخالفت میکنه و یا با انتقادی مواجه میشن زود ناز و قهر میکنن... این از چی ناشی میشه؟؟ از همون لوس بودن واقعی 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ از همون لوس بودن واقعی آره والا اینا دیگه خیلی لوسن! ولی اسی انصافا تو این زمینه لوس نیست... 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ ولی اسی انصافا تو این زمینه لوس نیست... مطمئنی؟؟ لوس ها در مواقع لازم خشن شده و موی طرف را هم میکشند..... :zadan: 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ لوس ها در مواقع لازم خشن شده و موی طرف را هم میکشند..... :zadan: کودک درونت بد موقعی فعال میشه اسی جون!! فکر کنم تو زن بگیری زندگیت میشه مثل فیلم آتش بس!! 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ من لوس هستم.... نمیدونم چرا !!!!!! امیدوارم از میزان لوسیم کم شود ! تورو که من یکی خوب روانشناسی کردم هم حساس هستی هم لوس هم زود رنج هم خیلی احساساتی راسی حجة الاسلام لوس هم نوبره والاه 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ هم حساس هستی :girl_yes2: منم حساس..... هم لوس :w589: سوء استفاده نکنین.... هم زود رنج رنج ها کشیده ام از دست این خفته چند.... هم خیلی احساساتی اشکم دم مشکم است باور کن..... راسی حجة الاسلام لوس هم نوبره والاه :zadan: دیگه با این روی ما کسی جرات شوخی نداشته باشد،چون این لباس حرمت دارد. 8 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ بله؟ از اون سوال منظورم این بود که اینجوری نیست هر ادمی شرائطی داره تو زندگیش که باید نسبت به اون شرائط سنجیدش و هیچوقت نباید برای همه ملت ی نسخه پیچید که چون زود بش برمیخوره پس حتما لوسه 4 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ پست من پاک شده چرا ؟ اسی تو پاکش کردی ؟ 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ پست من پاک شده چرا ؟اسی تو پاکش کردی ؟ من تو گفتگوی آزاد میتونم پست کسیو پاک کنم آخه؟ :zadan: 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ پست من پاک شده چرا ؟اسی تو پاکش کردی ؟ جدیدا طوفان اسپم تاپیکا رو برداشته :w00: من پاک کردم انشالله تا شب خیلی از تاپیکها پاک سازی میشه 6 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ جدیدا طوفان اسپم تاپیکا رو برداشته :w00: من پاک کردم انشالله تا شب خیلی از تاپیکها پاک سازی میشه بله لطف عالی متعالی .... حیف اون زحمتی که من کشیدم و انرژی مصرف کردم بر روی صفحات کیبرد تا اون پست رو بزنم پست من اسپم نبود ... صحبت لوس بودن اسی بود و منم تایید کردم که لوسه ، کجاش اسپمه 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ بله لطف عالی متعالی ....حیف اون زحمتی که من کشیدم و انرژی مصرف کردم بر روی صفحات کیبرد تا اون پست رو بزنم پست من اسپم نبود ... صحبت لوس بودن اسی بود و منم تایید کردم که لوسه ، کجاش اسپمه فکر کنم شقی یواشکی از دست اسی ساندیس گرفته و...... شقی ساندیس خور به پستهای تاپیک من دست نزن:w00: 6 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ من حساس هستم اما فکر نکنم لوس باشم!!! اگه مامان و بابام یه انتقاد ازم بکنن بهم برمی خور !!!:دی ( حتی اگه درست بگن البته بعد هم اصلاحش می کنم) اما خوب اگه از طرف دوستام باشه روش فکر می کنم ولی جوابشون رو هم می دم! 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ آرههههههههههه شمام اینجوری هستین؟ بستگی داره کی بهم چه حرفی رو بزنه...از دست یه سری ادما زود میرنجم از دست بعضی ها اصلا... زودی به تون برمی خوره؟ گفتم در بالا... چقدر لج باز هستین ؟ لج باز نیستم به هیچ وجه...حرف منطقی رو قبول می کنم... لوس چطور؟ لوس کردن ادما رو دوست دارم...تا حالا کسی بهم نگفته لوس ولی... تا حالا شده حتی با خودتون هم لج کنید سر انتخاب رشته ام این کارو کردم... لوس بازیها تون رو چطوری نشون میدین لوس بازی نداریممممممم.... حالا اونا به کنار به نظر تون بابا مامان ها چقدر تو لوسی و ننری بچه ها شون نقش دارن؟ خیلی زیاد البته بعضی ها خوشونم پتانسیل لوس بودن رو دارن... تک فرزند بودن یا تک دختر یا تک پسر بودن چطور؟ ربطی نداره اینا همش فرهنگ غلطیه که تو جامعه ی ماست... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده