afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ دعوت به همكاري ( مجله خانواده ) با سلام !!! از دوستان علاقمند به همكاري در زمينه مجله خانواده خواهشمندم در اين تايپيك امادگي خود را اعلام نمايند .... و اينكه در چه زمينه اي حاضر به همكاري هستن !!!! معرفی: مجله خانواده شما چی میتونی آموزش بدی؟ نظرات پیسشنهادات وانقادات شما ارسال مقالات در موضوعات خانوادگي ، ويرايش ، آموزش و .... باتشكر 25 لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ ممنون ............ منتظر حضورت هستيم توجه : از كپي كردن مقالات خودداري نماييد 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ ممنون ............ منتظر حضورت هستيم توجه : از كپي كردن مقالات خودداري نماييد و این یعنی ختم کلام 4 لینک به دیدگاه
asemoon_abi57 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ سلام من ميتونم مقاله ارائه بدم و داستانهاي كوتاه اما عبرت اموز:dancegirl2: 4 لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ سلام من ميتونم مقاله ارائه بدم و داستانهاي كوتاه اما عبرت اموز:dancegirl2: ممنون دوست عزيز نمونه از مقالات ( حتي المكان كپي نباشه ) رو براي من يا پيمان بصورت پيام خصوصي ارسال كنيد 4 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ عافا جان منم میتونم برای میوه آرایی کمک ناچیزی کنم 5 لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ عافا جان منم میتونم برای میوه آرایی کمک ناچیزی کنم خيلي خوبه عزيزم ......... اگه ميتوني نمونه كار و دستور تهيه اش رو برام ارسال كن تا در اولين شماره مجله درج بشه ممنون 5 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ با سلام دوستان برای شماره سوم مجله خانواده نیاز به همکاری شما داریم خوشحال میشویم اگه از هنر شما در زمینه های مختلف مثل آموزشها ومقالات که ویرایش خود شما باشه در این شماره استفاده کنیم کلیه مطالب به نام خود شما در مجله انتشار میابد 10 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ مجله های قبلی رو میشه دید؟ البته هادی جان شما میتوانید شماره اول مجله و شماره دوم مجله را دانلود کنید 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ تو مجله اولی چرا نوشتین طرز استفاده از ریمیل؟ 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ منم مقاله در مورد ریزش مو میتونم ترجمه کنم و بهتون بدم فقط بگید تا کی وقت دارم؟ 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ منم مقاله در مورد ریزش مو میتونم ترجمه کنم و بهتون بدم فقط بگید تا کی وقت دارم؟ مورد اول از سوتی هایی بوده که داده شده اما درمورد زمان تا آخرماه آینده منتظر مطالب مفید شما هستیم ######################### درضمن فراموش کردم بگم به ازای هر مقاله ارائه شده مبلغ 100 امتیاز به حساب شما واریز میشه 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ مورد اول از سوتی هایی بوده که داده شده:icon_pf (34): اما درمورد زمان تا آخرماه آینده منتظر مطالب مفید شما هستیم ######################### درضمن فراموش کردم بگم به ازای هر مقاله ارائه شده مبلغ 100 امتیاز به حساب شما واریز میشه :mrsbeasley:مدال!مدال نمیدین؟ ========================= اوکی چند تا مقاله واست می فرستم 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ :mrsbeasley:مدال!مدال نمیدین؟ ========================= اوکی چند تا مقاله واست می فرستم نه مدال داده نمیشه فقط به صورت اضافه شدن امتیاز از اشخاص تقدیر به عمل میاد.... تنها مدالی که میشه داد مدال دانش پژوه برتر هست که به ازای فعالیت مستمر ومفید به کاربران تالار داده میشه 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ مورد مهمی که فراموش کردم بگم باز اینه که مطالب خودتون رو با عنوان مجله خانواده واسم به صورت پیام خصوصی ارسال کنید هرگونه ارسال دیگه ای مثمرثمر واقع نمیشه 6 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ یه سوال؛ یعنی چی مطالب کپی نباشه؟؟ مثلا برا قسمت آشپزی از کتاب آشپزی که دارم؛ واسه قسمت دکوراسیون منزل هم مطالبی رو که از نت گرفته بودم دارم ؛ خب اینا میشه مطالب کپی!؟ یا بازم یه تعداد Pdf دارم که سی دیشو خریدمو میشه از مطالبش برا مجله استفاده کرد؛اونا هم کپیه دیگه لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ هر مقاله ی که پیمان بنویسه من حتما می خونم 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۰ یه سوال؛ یعنی چی مطالب کپی نباشه؟؟ مثلا برا قسمت آشپزی از کتاب آشپزی که دارم؛ واسه قسمت دکوراسیون منزل هم مطالبی رو که از نت گرفته بودم دارم ؛ خب اینا میشه مطالب کپی!؟ یا بازم یه تعداد Pdf دارم که سی دیشو خریدمو میشه از مطالبش برا مجله استفاده کرد؛اونا هم کپیه دیگه تا اونجا که بشه سعی در کپی نشدن مطالب باشه نه اینکه الاولابد کپی نباشه مطالبی که حتی شاید تو یه کتاب خونده باشید که تو نت گیر نیاد یا مطالبی که تو نت نیست بیشتر مد نظر هست البته محتوای مطالب بیشتر از این موارد مد نظر گرفته میشهواسه هر مقاله هم که ارسال بشه 100 امتیاز به فرستنده تعلق میگیره:gnugghender: هر مقاله ی که پیمان بنویسه من حتما می خونم شما لطف داری عزیز...ممنونم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده