afa 18,504 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ مواد لازم : تخممرغ زده شده: 2 عدد سس سويا: يك قاشق مرباخوري روغن كنجد: يك قاشق غذاخوري سير له شده: يك حبه روغن مايع: يك قاشق غذاخوري كرفس حلقه شده: يكدوم فنجان قارچ تازه خرد شده: يك فنجان برنج پخته: 2 فنجان هويج ريز خلال شده: يك عدد سس سويا: 2 قاشق غذاخوري كنسرو نخودفرنگي: يكدوم فنجان پيازچه خرد شده: يكچهارم فنجان روش تهیه : تخممرغها و يك قاشق مرباخوري سس را با هم مخلوط كنيد. روغن كنجد را در ماهيتابهاي داغ بريزيد و روي شعله بگذاريد. مخلوط تخممرغ و سير را بريزيد، بهم بزنيد تا بپزند. املت را تكه تكه كنيد و كنار بگذاريد، روغن مايع را در ماهيتابه بريزيد و روي شعله متوسط تا زياد بگذاريد. سپس كرفس را به آن اضافه كرده و يك دقيقه سرخ كنيد. قارچ را هم اضافه كنيد و يك تا 2 دقيقه تفت دهيد تا نرم شوند. برنج پخته، هويج، پياز خردشده و نخود را مخلوط كنيد. 2 قاشق سس روي مخلوط بپاشيد و 4 تا 6 دقيقه روي حرارت بگذاريد. كمي بهم بزنيد و املت را هم اضافه كنيد. (به اين غذا ميتوانيد 12 عدد ميگو اضافه كنيد.) نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .