afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ مواد لازم : تخممرغ زده شده: 2 عدد سس سويا: يك قاشق مرباخوري روغن كنجد: يك قاشق غذاخوري سير له شده: يك حبه روغن مايع: يك قاشق غذاخوري كرفس حلقه شده: يكدوم فنجان قارچ تازه خرد شده: يك فنجان برنج پخته: 2 فنجان هويج ريز خلال شده: يك عدد سس سويا: 2 قاشق غذاخوري كنسرو نخودفرنگي: يكدوم فنجان پيازچه خرد شده: يكچهارم فنجان روش تهیه : تخممرغها و يك قاشق مرباخوري سس را با هم مخلوط كنيد. روغن كنجد را در ماهيتابهاي داغ بريزيد و روي شعله بگذاريد. مخلوط تخممرغ و سير را بريزيد، بهم بزنيد تا بپزند. املت را تكه تكه كنيد و كنار بگذاريد، روغن مايع را در ماهيتابه بريزيد و روي شعله متوسط تا زياد بگذاريد. سپس كرفس را به آن اضافه كرده و يك دقيقه سرخ كنيد. قارچ را هم اضافه كنيد و يك تا 2 دقيقه تفت دهيد تا نرم شوند. برنج پخته، هويج، پياز خردشده و نخود را مخلوط كنيد. 2 قاشق سس روي مخلوط بپاشيد و 4 تا 6 دقيقه روي حرارت بگذاريد. كمي بهم بزنيد و املت را هم اضافه كنيد. (به اين غذا ميتوانيد 12 عدد ميگو اضافه كنيد.) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده