رفتن به مطلب

برنج سرخ شده


afa

ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

 

  • تخم‌مرغ زده شده: 2 عدد

 

  • سس سويا: يك قاشق مرباخوري

 

  • روغن كنجد: يك قاشق غذاخوري

 

  • سير له شده: يك حبه

 

  • روغن مايع: يك قاشق غذاخوري

 

  • كرفس حلقه شده: يك‌دوم فنجان

 

  • قارچ تازه خرد شده: يك فنجان

 

  • برنج پخته: 2 فنجان

 

  • هويج ريز خلال شده: يك عدد

 

  • سس سويا: 2 قاشق غذاخوري

 

  • كنسرو نخودفرنگي: يك‌دوم فنجان

 

  • پيازچه خرد شده: يك‌چهارم فنجان

 

 

روش تهیه :

 

تخم‌مرغ‌ها و يك قاشق مرباخوري سس را با هم مخلوط كنيد. روغن كنجد را در ماهيتابه‌اي داغ بريزيد و روي شعله بگذاريد. مخلوط تخم‌مرغ و سير را بريزيد، بهم بزنيد تا بپزند. املت را تكه تكه كنيد و كنار بگذاريد، روغن مايع را در ماهيتابه بريزيد و روي شعله متوسط تا زياد بگذاريد. سپس كرفس را به آن اضافه كرده و يك دقيقه سرخ كنيد. قارچ را هم اضافه كنيد و يك تا 2 دقيقه تفت دهيد تا نرم شوند. برنج پخته، هويج، پياز خردشده و نخود را مخلوط كنيد. 2 قاشق سس روي مخلوط بپاشيد و 4 تا 6 دقيقه روي حرارت بگذاريد. كمي بهم بزنيد و املت را هم اضافه كنيد. (به اين غذا مي‌توانيد 12 عدد ميگو اضافه كنيد.)

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...