Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ اولین بازی سه بعدی که انجام دادم،سونیک سگا بود.... برای شادی روحش،طلب مغفرت کنیم.... 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ یادمه داداشم یه کومودور داشت اون موقع ها باهاش بازی میکردیم اسمش یادم نیست شبیه بازیای اتاری بود بعد از اونم همین قارچ خور و اون اردا که باید با تفگ میزدیشون بعدشم nfs2 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ اولین بازی سه بعدی که انجام دادم،سونیک سگا بود.... برای شادی روحش،طلب مغفرت کنیم.... تو کلوب بودیم یه پسره اومده بود میگفت میخوام النگوخوار بازی کنم همه اینجوری شدن گفتیم النگو خوار دیگه چیه؟ بعد هی توضیح میداد همون که النگو میخوره و آبیه و اینا بعد از یه ربع فهمیدیم سونیکو میگه 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ کل این تاپیک رو دوباره خوندم .... چه خاطره ای شد چقد خندیدیم .... کسایی بودن تو انجمن که دیگه نیستن .... خاطره خوبی بود 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ این همسایه جهنمی هم خیلی باحاله ها. تازه دانلودش کردم،خیلی یخه. 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ nfs 2 igi max peyn god father همسایه جهنمی carbon va... 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ این پروژه ها تموم نمیشه بشینیم یه دست فوتبال بزنیم لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ این بازی سیمز هم خیلی باهاش حال میکنم دخترونست ولی خوب 1 لینک به دیدگاه
Ne0 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ hitman commando red line (اگه کسی این بازی رو داره بهم بده دعاش میکنم) max peyne igi stronghold... لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ ماریو هم قارچ میخورد هم گل، چرا بهش میگفتن قارچ خور !!! اگر اندازه اش کوچک بود و گل میخورد صاحب تیر نمیشد، یعنی تا بچه ای حق شلیک نداری، بزرگ شدی بهت حق تیر میدن. 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ اولین بازی که انجام دادم بازی آتاری بود با جویستیک که با تانک هواپیما(یا هلیکوپتر) رو میزدیم بعدش میکرو بود و بازی های تانک و سوپرماریو بعد سگا: فوتبال، خرگوش، سونیک، شورش و اتومبیل سواری و .... ولی اولین بازی کامپیوتر فوتبال 2000 بود و IGI1 خیلی باحال بودند 2 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ من خیلی عاشق بازی سوپرماریو بودم هنوز هم بازی میکنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده