HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ تو جلو تر برو بوق بزن بابا این مال اینجا نبود ها اسپمر راستی بازی پپسی من هم خیلی باحال بود(پلی استیشن) 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ این مال اینجا نبود هااسپمر راستی بازی پپسی من هم خیلی باحال بود(پلی استیشن) باز در باز موند از این حمیدا اومد تو ایششششششششش 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ باز در باز موند از این حمیدا اومد تو ایششششششششش رو در رو خوندی؟ تو اصن میدونی آتاری چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ یه عکس بگیر از ماچ کردنش.... یه عکس هم از رد کردنش.... میخوام قیافه دختره و خرگوشه در هر دو حالت برام تداعی بشه !!!!! :w645: الان حوصله ماچیده شدن نداری؟ خسته و نا امیدی از پرش ها در سر موجودات؟ :JC_thinking: بیا برو تدعای کن واسه خودت یه کلمه دیگه حرف بزنی....:167: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ راستی من تو بازی minesweeper حریف ندارم... هرکس ادعاش میشه بیاد جلو... 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ راستی من تو بازی minesweeper حریف ندارم... هرکس ادعاش میشه بیاد جلو... مثلا چی کار میکنی که کسی نمیتونه بکنه؟ 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ مثلا چی کار میکنی که کسی نمیتونه بکنه؟ خب مین خنثی میکنم اونم با سرعت بالا... 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ خب مین خنثی میکنم اونم با سرعت بالا... خشته نباشی 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ من عاشق بازی flintstone تو سگا بودم.... اما هیچوقت بازیش رو گیر نمیاوردم. مجبور بودم برم شناسنامه گرو بذارم و کرایه کنم،سر یک روز هم باید پس میدادم و نتونستن تمومش کنم..... 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ من عاشق بازی flintstone تو سگا بودم.... اما هیچوقت بازیش رو گیر نمیاوردم. مجبور بودم برم شناسنامه گرو بذارم و کرایه کنم،سر یک روز هم باید پس میدادم و نتونستن تمومش کنم..... آره قشنگ بود اینم easy میرفتی 4 تا مرحله داشت hard میرفتی 6 تا میشد اون 2 تا رو هیچکی ندیده بود 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ اولیش آتاری بود هواپیما اینا داشت توش ...اونو یه بار بیشتر بازی نکردم بعدش توی کلوب سگا بازی میکردیم (کمبت و فوتبال ) بعد که میکرو خریدم قارچ خور و یه عالمه بازی دیگه (نوارای چند لبه اجاره میکردم!! ) بعد پی اس وان هم خریدم فوتبال چه حالی میداد باهاش با کامپیوتر هم فیفا 99 اولیش بود تا فیفا 2006 بازی کردم بعد دیگه کلا بیخیال دنیای بازی های کامپیوتری شدم 5 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ اولیش 20 سال پیش ری به رایت بود آخریشم دیروز PES 2011 Ps2 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ نوار های سگا خیلی گرون بود :icon_pf (34): اون موقع 10 هزار تومن 5 هزار و ... 5 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ آتاری میکرو سگا آخی خودمم نداشتم اینا رو جز آتاری همه رو خونه مامی بزرگ که داییم داشت بازی میکردم دیشب یه بازی دیدم dead space 2 کف کردم ! خیلی خفن بود ! 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ نوار های سگا خیلی گرون بود :icon_pf (34):اون موقع 10 هزار تومن 5 هزار و ... همین الانش هم گرونه.. من پارسال تابستان رفتم بخرم،دیدم طرف حاضره فیلم سگا تو ویترینش باد بخوره اما کمتر از 6 تومن نده !!!!!! 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ همین الانش هم گرونه.. من پارسال تابستان رفتم بخرم،دیدم طرف حاضره فیلم سگا تو ویترینش باد بخوره اما کمتر از 6 تومن نده !!!!!! مگه هنوزم دارن مغازه ها نوارایه سگارو؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ مگه هنوزم دارن مغازه ها نوارایه سگارو؟؟؟؟ آره دارند،ماله میکرو هم دارند.... بازی هاش برای بچه ها از لحاظ آرامشی خیلی بهتر از بازی های کامپیوتره،چون زیاد خشونت و سر در گمی نداره. 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ مگه هنوزم دارن مغازه ها نوارایه سگارو؟؟؟؟ توپخونه عزیزم توپخونه خوراک گیمر هاست و سیستم های صوتی تصویری تو تهران بیایی اونجا رو بهت پیشنهاد میدند همیشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده