Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ نه سگا نداشتیم :pichak29: پس نصف عمرت در کودکی به فنا رفته.... چون بازی های سگا خیلی با رویاهای بچگی ما تناسب داشت،همش به صورت قصه های قشنگ بود..... از علاء الدین گرفته تا شورش در شهر و میگ میگ و sonic و flintstone ,....... 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ نه بعدش سگا بود، بعد پلی استیشن ینی تو اون دوره ما با چی بازی میکردیم 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ پس نصف عمرت در کودکی به فنا رفته.... چون بازی های سگا خیلی با رویاهای بچگی ما تناسب داشت،همش به صورت قصه های قشنگ بود..... از علاء الدین گرفته تا شورش در شهر و میگ میگ و sonic و flintstone ,....... سرمون کلاه گذاشتن :pichak29: سونیکو علاء دین ک بازی کردم ولی سگارو یادم نمیاد 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ ینی تو اون دوره ما با چی بازی میکردیم خب معمولاً خانما تو این دوره خاله بازی میکنن دیگه 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ اولیش بازی هواپیمای آتاری دستی بود با چه ذوق و شوقی بنزین میزدیم به هواپیما. هنوز سهمیه بندی نشده بود 7 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ خب معمولاً خانما تو این دوره خاله بازی میکنن دیگه هم بازیام پسر بودن تو کوچه گل کوچیک میزدیم 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ پس نصف عمرت در کودکی به فنا رفته.... چون بازی های سگا خیلی با رویاهای بچگی ما تناسب داشت،همش به صورت قصه های قشنگ بود..... از علاء الدین گرفته تا شورش در شهر و میگ میگ و sonic و flintstone ,....... علاء الدین بازی نکردم :icon_pf (34): شورش در شهر 10 بار تا آخرش رفتممممم چ حالی میداد sonic بازیش فوق العاده بوود :ws3: فک کنم تا آخرش رفتم .. ی بازی خرگوش بود تو سگا .. کسی اونو رفته 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ .. ی بازی خرگوش بود تو سگا .. کسی اونو رفته دیر رسیدی حاجی.... پرونده هویج خور را در صفخات قبلی بستیم رفت...... 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ هم بازیام پسر بودن تو کوچه گل کوچیک میزدیم معلومه خیلی آقایی داداش 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ بهترین بازی پلی استیشن به نظر من کراش بود، هیچوقت سیر نمیشدم ازش، الانم خیلی دلم میخواد بازی کنم، مسابقه هم میدم واااااااای کمبات تو سگا، عاشقشم و رقیب هم ندارم 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ بهترین بازی پلی استیشن به نظر من کراش بود، هیچوقت سیر نمیشدم ازش، الانم خیلی دلم میخواد بازی کنم، مسابقه هم میدم من ب جز کراش 5 بقیشو تا ته رفتم :pichak29: کراش چندو مسابقه میدی 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ بهترین بازی پلی استیشن به نظر من کراش بود، هیچوقت سیر نمیشدم ازش، الانم خیلی دلم میخواد بازی کنم، مسابقه هم میدم واااااااای کمبات تو سگا، عاشقشم و رقیب هم ندارم رقیب میطلبم :banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ من ب جز کراش 5 بقیشو تا ته رفتم :pichak29: کراش چندو مسابقه میدی مگه ورژن داره؟ ببین اونو میگم که سوار ماشین بودناااااااا، غول یخی بود، روباهه بووووود 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ مگه ورژن داره؟ ببین اونو میگم که سوار ماشین بودناااااااا، غول یخی بود، روباهه بووووود تو همشون روباههه بود .. :ws3: اصن روباهه اصلی کاری بوود 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ رقیب میطلبم :banel_smiley_4: کمبات فقط با سگا مسابقه میدم، کراش هم هستم در خدمتتوتن 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ مگه ورژن داره؟ ببین اونو میگم که سوار ماشین بودناااااااا، غول یخی بود، روباهه بووووود آره باو از جزیره شروع شد تکامل پیدا کرد تا مصرو چینم رفت بعدشم ک تو ی فضای تخیلی بود کراش ماشینم ورژنای وسطیشه حریف میطلبیم همه ورژناشو :smiley (18): 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ تیکن پلی استیشن رقیب میطلبم تو این بازی خیلی حرفه ای هسمم 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ آره باو از جزیره شروع شد تکامل پیدا کرد تا مصرو چینم رفت بعدشم ک تو ی فضای تخیلی بود کراش ماشینم ورژنای وسطیشه حریف میطلبیم همه ورژناشو :smiley (18): ای بابا چن بار بگم هستم تو نت نمیشه بازی کرد؟ 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ کمبات فقط با سگا مسابقه میدم، کراش هم هستم در خدمتتوتن کمباتو هسمم ولی کراش نههه همیشه میبازم :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ تیکن پلی استیشن رقیب میطلبم تو این بازی خیلی حرفه ای هسمم شاخ نشو دااااااااش، در خدمت شوما هم هستیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده