hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ یاد خاطرات افتادم رفتم الان دانلود کردم هویجخورو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بیاین مسابقه بدیم اخیییییییییییی مرسی میلینگ:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ یاد خاطرات افتادم رفتم الان دانلود کردم هویجخورو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بیاین مسابقه بدیم من تو 6 ساعت پشت سر هم هویج خور را کلا تمام کردم. ریز میبینمت داداش..... :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ به نظرم خیلی بازیه سختی بود،مخصوصا برای بچه بدبخت !! تا مرحله چندم هویج خور را رفتی،ببینم شخصیت هارو میشناسی تا بگم..... :JC_thinking: یه جایی بود که برفی بود و مرحله بعدشم فک کنم آدم آهنیا بودن اگه اشتباه نکنم 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ يادمه ما سگا داشتيم يه بازيه 4 لبه داشتيم شورش و كلانترش خيلي حال ميداد بعد از اون آتاري دستي داشتم اونم خيلي كيف ميداد:persiana__hahaha: :w58: من فقط کمبد بازی میکردم 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ یادم نیس! ولی قارچ خور رو بازی میکردم.الانم بازی میکنم:دی 1 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ آخ یادش بخیر من هیچ وقت این بازی رو برنده نمی شدم همیشه گیم اور می شدم.. 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ آخ یادش بخیر من هیچ وقت این بازی رو برنده نمی شدم همیشه گیم اور می شدم.. کلا این بازی برنده نداشت هرکاری میکردیم اخر میگفت game over :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ یه جایی بود که برفی بود و مرحله بعدشم فک کنم آدم آهنیا بودن اگه اشتباه نکنم آره تو نقشه خونه سرخپوستی و اینا داره.... تو مرحله آدم آهنی ها،4 تا بری جلو،میرسی بخشه آخر.... یک دختره چاق هست با سرعت دنبال خرگوشه میکنه،ماچش کنه و اینقدر محکم بغل میکنه که خرگوش میمیره.... خیلی سخته بتونی از دستش در بری،اونو رد کنی،اون پسره ابله را هم میکشی و خرگوش خانم را آزاد میکنی. :girl_yes2: 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ من که تام و جری سگا بازی می کردم 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ من که تام و جری سگا بازی می کردم اونم خیلی باحال بود.... من تمومش کردم. 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ آره تو نقشه خونه سرخپوستی و اینا داره.... تو مرحله آدم آهنی ها،4 تا بری جلو،میرسی بخشه آخر.... یک دختره چاق هست با سرعت دنبال خرگوشه میکنه،ماچش کنه و اینقدر محکم بغل میکنه که خرگوش میمیره.... خیلی سخته بتونی از دستش در بری،اونو رد کنی،اون پسره ابله را هم میکشی و خرگوش خانم را آزاد میکنی. :girl_yes2: چرا صحنه هاشو قرمز کردی؟؟!!! 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ چرا صحنه هاشو قرمز کردی؟؟!!! آخه ماچ کردن خرگوش میشه صحنه !!!!!! هرچند در بچگی از بس بدبخت بودیم،همون هم برامون صحنه محسوب میشد.. یادش بخیر،وقتی بازی میکردیم،میگفتیم: صحنه را دیدم. 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ کراش پپسی من بازی بچگیت play station بوده...... بچه مایه دار بودی؟ :JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ بازی بچگیت play station بوده...... بچه مایه دار بودی؟ :JC_thinking: بعد از میکرو وسیله بازی همین بود دیگه :JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ آخه ماچ کردن خرگوش میشه صحنه !!!!!! هرچند در بچگی از بس بدبخت بودیم،همون هم برامون صحنه محسوب میشد.. یادش بخیر،وقتی بازی میکردیم،میگفتیم: صحنه را دیدم. دقیقاً دلمون به چه چیزایی خوش بود، همه دغدغمون فقط تموم کردن این بازیا بود 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ بعد از میکرو وسیله بازی همین بود دیگه :JC_thinking: یعنی از میکرو به سگا تکامل پیدا نکردی؟ یک جهش ژنتیکی از میکرو به پلی استیشن داشتی !!!! 5 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ یعنی از میکرو به سگا تکامل پیدا نکردی؟ یک جهش ژنتیکی از میکرو به پلی استیشن داشتی !!!! نه سگا نداشتیم :pichak29: 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ بعد از میکرو وسیله بازی همین بود دیگه :JC_thinking: نه بعدش سگا بود، بعد پلی استیشن 3 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ منم بگم ؟ پسوند نام کاربریم کافی نیست ؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده