Artaria 13629 مالک ارسال شده در 21 مهر، 2011 یه خاطره ازین بازیا : اون وقتا تازه بازی GTA مد شده بود، انقد اینو بازی میکردم که صدای مامان بابام در میومد. بعد که خواهرم دید بازیش جالبه اونم میومد که GTA بازی کنه، اینم بازیش جوری نبود که بشه دوتایی بازی کرد قرار گذاشتیم که هرکی سوخت نوبت اون یکی شه، و به زمان هم ربطی نداشت ، ممکن بود واس یکی تا یک ساعت هم طول بکشه و اون یکی منتظر بمونه بعد این بازی یه سری رمز داشت که مثلاً ماشیناش پرواز میکردن یا مثلاً رو آب راه میرفتن من که کلی بازی میکردم و میسوختم بعد نوبت خواهرم میشد، بهش الکی میگفتم رمز زدم که ماشینا رو آب برن، اونم میرفت بنده خدا تو دریا ، بعد میسوخت بازم من بازی میکردم همهش 5 دیقه هم بازی نمیکرد الان که فکرشو میکنم میبینم چقد ظلم کردم بهش 8
omid vakili 6395 ارسال شده در 21 مهر، 2011 من اولین بار اشی مشی بود خیلی حال میداد. بعد چکش انداز(یا همون اشی مشی میش میوه خوار) بود. بعدش کمباد و شورش در شهر و بعدها فوتبال 96 سگا. 7
کهربا 18089 ارسال شده در 21 مهر، 2011 یه آتاری پسر خالم داشت از اونا که دستش شبیه گوشت کوب بود دزد و پلیس بازی می کردیم فکر کنم این اولیش بود منم یه خاطره بگم بازی شورش تو سگا رو با خواهرم دوتایی بازی می کردیم اون زیاد بلد نبود وقتی شلوغ می شد تو در گیری به اشتباه جای دشمن منو می زد منم چون نمی خواستم گیم اور بشیم از بیرون می زدمش 8
morta 3323 ارسال شده در 21 مهر، 2011 یادش بخیر اولین بازی هایی که من کردم کامپیتری بود ، فکر کنم حدودا وقتی 4 سالم بوده ( یا یکم بیشتر یا کمتر ) اسمش که اصلا یادم نمیاد ، از این بازی های معروفم نبود ... 2 تا بازی از اون موقع خیلی تو ذهنم که همشونم دیسکتی بودن ... یکیشون یه آدمک ای بود مثل کپسول که قرمز بود و باید چیز میخوردی ... یکیشم یه ماشین سواری بود ... 5
میلاد 24047 ارسال شده در 22 مهر، 2011 من تو 6 ساعت پشت سر هم هویج خور را کلا تمام کردم. ریز میبینمت داداش..... :gnugghender: دیشب دانلودش کردم امروز تموم شد 6 ساعت هم نشد :4chsmu1: 7
Ehsan 112346 ارسال شده در 22 مهر، 2011 بله دیگه با کد تقلب !!! چه جوری 17 تا جون خرگوش تونستی کسب کنی؟؟!!! (پایین سمت راست) 5
میلاد 24047 ارسال شده در 22 مهر، 2011 بله دیگه با کد تقلب !!! چه جوری 17 تا جون خرگوش تونستی کسب کنی؟؟!!! (پایین سمت راست) اتفاقا این بازی فکر نکنم تقلب داشته باشه تازه بیشتر هم داشتم چند تاشو از دست دادم کلی راه مخفی و این جور چیزا بلدم :4chsmu1: عکسه زیرو نگا مثلا...اونجا یه جونه مخفیه..باید بپری رو سر خفاشه تا بتونی بگیریش امتیازا هم نوشته دیگه 240000 به ازای هر چند هزار تا یه جون میداد 3
Ehsan 112346 ارسال شده در 22 مهر، 2011 تازه بیشتر هم داشتم چند تاشو از دست دادم کلی راه مخفی و این جور چیزا بلدم :4chsmu1: عکسه زیرو نگا مثلا...اونجا یه جونه مخفیه..باید بپری رو سر خفاشه تا بتونی بگیریش امتیازا هم نوشته دیگه 240000 به ازای هر چند هزار تا یه جون میداد کد تقلب که داره،یه رمزی پس از پایان هر مرحله میده،اگه اون رمز را بزنی،مستقیم میری مرحله بعد... از دست اون دختره که دنبالت میکنه ماچت کنه تا جونت تموم بشه،چه جوری فرار کردی؟ :JC_thinking: 3
میلاد 24047 ارسال شده در 22 مهر، 2011 کد تقلب که داره،یه رمزی پس از پایان هر مرحله میده،اگه اون رمز را بزنی،مستقیم میری مرحله بعد... از دست اون دختره که دنبالت میکنه ماچت کنه تا جونت تموم بشه،چه جوری فرار کردی؟ :JC_thinking: اون که کد تقلب نیست اون زمانا چون حافظه داخلی یا خارجی نداشت دستگاه ها ...نمیشد بازی ها رو save کرد واسه همین آخر مرحله هل (تو بیشتر بازی ها) یه پسوردی میداد که بعدا خواستی بازی کنی پسوردو بزنی از ادامه اون موقع که بازی کردی بری دختره هم خیلی راحت بود....یکی 2 بار اوش گرفت منو..بعدش ردش کردم هی باید بپری از رو سرش برگردی عقب...اون جا میمونه :4chsmu1: عکسم ازش گرفتم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
Ehsan 112346 ارسال شده در 22 مهر، 2011 دختره هم خیلی راحت بود....یکی 2 بار اوش گرفت منو..بعدش ردش کردم هی باید بپری از رو سرش برگردی عقب...اون جا میمونه :4chsmu1: عکسم ازش گرفتم: آخه چه جوری 50 تا قلب داری،من هیچوقت نمیتونستم از 5 تا قلب بیشتر کسب کنم...... یه جای کار بدجور میلنگه...... :JC_thinking: 2
میلاد 24047 ارسال شده در 22 مهر، 2011 آخه چه جوری 50 تا قلب داری،من هیچوقت نمیتونستم از 5 تا قلب بیشتر کسب کنم...... یه جای کار بدجور میلنگه...... :JC_thinking: اون 50 تا قلب نیست که...قلبام 5 تاست اون 50 سرعت تصویره..نمیدونم اسم علمیش چیه 50 تصویر در ثانیه فکر کنم یا یه همچین چیزی مربوط به بازی نیست اصلا...واسه برنامهه هست میخوای الان این دختره رو رد کنم فیلم بگیرم واست؟ 3
Ehsan 112346 ارسال شده در 22 مهر، 2011 اون 50 تا قلب نیست که...قلبام 5 تاست اون 50 سرعت تصویره..نمیدونم اسم علمیش چیه 50 تصویر در ثانیه فکر کنم یا یه همچین چیزی مربوط به بازی نیست اصلا...واسه برنامهه هست میخوای الان این دختره رو رد کنم فیلم بگیرم واست؟ یه عکس بگیر از ماچ کردنش.... یه عکس هم از رد کردنش.... میخوام قیافه دختره و خرگوشه در هر دو حالت برام تداعی بشه !!!!! :w645: 3
hilda 13376 ارسال شده در 22 مهر، 2011 یه عکس بگیر از ماچ کردنش.... یه عکس هم از رد کردنش.... میخوام قیافه دختره و خرگوشه در هر دو حالت برام تداعی بشه !!!!! :w645: اسییییییییییییییییییی به مخاطب رحم کن :ws28: 3
میلاد 24047 ارسال شده در 22 مهر، 2011 یه عکس بگیر از ماچ کردنش.... یه عکس هم از رد کردنش.... میخوام قیافه دختره و خرگوشه در هر دو حالت برام تداعی بشه !!!!! :w645: شب میرم 3
Ehsan 112346 ارسال شده در 22 مهر، 2011 شب میرم الان حوصله ماچیده شدن نداری؟ خسته و نا امیدی از پرش ها در سر موجودات؟ :JC_thinking: 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 22 مهر، 2011 اسییییییییییییییییییی به مخاطب رحم کن :ws28: گوشاتو درویش کن بچه 2
hilda 13376 ارسال شده در 22 مهر، 2011 گوشاتو درویش کن بچه عههههههههههه .... شب بود سیبیلاتو ندیدم فسفری کن معلوم شه شبا 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 22 مهر، 2011 عههههههههههه .... شب بود سیبیلاتو ندیدم فسفری کن معلوم شه شبا چشات مشجل دارهالان که نباید درویش کنی چش و گوشتو،درویش میکنی 2
hilda 13376 ارسال شده در 22 مهر، 2011 چشات مشجل دارهالان که نباید درویش کنی چش و گوشتو،درویش میکنی تو جلو تر برو بوق بزن بابا 1
ارسال های توصیه شده