partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ [/url] با سلام در ادامه تاپیک ها و اطلاع رسانی ها در مورد شروع مسابقات "مهم : طراح برتر هفته"سری دوازدهم رو شروع میکنیم . دوستانی که مایلند در مسابقه شرکت کنند باید با توجه به آموزشی که در تاپیک آموزش: ساخت پازل تصویر گذاشته شده طرحی خلاقانه بزنند، تاکید بر این است که دقیقا مثل آموزش نشه بلکه از آن الهام گرفته ودر واقع به عنوان ایده اولیه ازش استفاده بشه. بعد طرح هاتون رو به صورت خصوصی به من ارسال کنید تا در پایان مهلت مسابقه که یک هفته در نظر گرفته شده طرح ها به صورت نظر سنجی برای انتخاب طراح برترهفته به نمایش گذاشته بشه... لطفا قوانین رو که در تاپیک اطلاع رسانی گفته شده رعایت کنید.لطفا از اسم و یا نام کاربریتون برای شرکت درمسابقه و ایجاد طرح استفاده نکنید. نفر اول: 100 امتیاز+ مدال طراح برتر نفر دوم: 50 امتیاز . . تاریخ شروع: سه شنبه 28 تیر 90 تاریخ پایان: سه شنبه 4 مرداد 90 . . 19 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ فقط به خاطر طراحان تازه وارد ، یک آموزش گذاشتم و ادغامی نذاشتم ... زمان به اندازه کافی هست ... تنبل نباشید ... تنبلی نکنید ...:167: طرح خلاقانه بزنید، لازم نیست مثل آموزش باشه ... سوالی داشتید بپرسید ... منتظر طرح های زیباتون هستم ... 13 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ یکی واسه من فوتوشاپ بنصبه منم میام 5 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ هرکی با آواتار من پازل بساره میرم براش رای جمع میکنم:4chsmu1: نذارین مدال به حمید برگرده:gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ منم سعی میکنم شرکت کنم . 2 تا عکس با فتوشاب درست کردم جو گرفتتم 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ ببخشید با چه برنامه ای باید این کار رو بکنیم 5 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ یکی واسه من فوتوشاپ بنصبه منم میام بیا خونمون لب تاپتم بیار برات نصب کنم هرکی با آواتار من پازل بساره میرم براش رای جمع میکنم:4chsmu1: نذارین مدال به حمید برگرده:gnugghender: یعنی تو میخوای قوانینو زیر پا بذاری ؟ :icon_razz: عکس بزرگ آواتارتو بده خودم برات درست میکنم :6404: منم سعی میکنم شرکت کنم . 2 تا عکس با فتوشاب درست کردم جو گرفتتم بیا بیا برنده بشووووووووووووووووو 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ یکی واسه من فوتوشاپ بنصبه منم میام فتوشاپ نداری؟؟؟؟:icon_pf (34): از سحر بگیر ... سحررررررررررررر هرکی با آواتار من پازل بساره میرم براش رای جمع میکنم:4chsmu1: نذارین مدال به حمید برگرده:gnugghender: بله ... خودتم طرح بزن ... ولی توی طرح نباید از نام کاربری یا آواتاره یک نفر استفاده شه ... منم سعی میکنم شرکت کنم . 2 تا عکس با فتوشاب درست کردم جو گرفتتم خیلی هم خوب ... :icon_pf (19): 6 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ ببخشید با چه برنامه ای باید این کار رو بکنیم فتوشاپ 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ ببخشید با چه برنامه ای باید این کار رو بکنیم فتوشاپ دیگه... آموزش در قسمت فتوشاپ هستش ... 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ اجازه خانم ؟ کی باید مقشامونو بدیم؟؟ 4 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ بیا خونمون لب تاپتم بیار برات نصب کنم دو تا فوتوشاپ دارم یکیش واسه وین 62 بیتیه ک مال من 32 یکیم واسه مکینتاش خودت سیدی داری ؟ :pichak29: 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ اجازه خانم ؟کی باید مقشامونو بدیم؟؟ تا سه شنبه هفته دیگه وقت هست ... 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ یعنی تو میخوای قوانینو زیر پا بذاری ؟ :icon_razz: عکس بزرگ آواتارتو بده خودم برات درست میکنم :6404: بیا بیا برنده بشووووووووووووووووو :aghosh:مرررسی باهشه میفرستم برات بله ... خودتم طرح بزن ... ولی توی طرح نباید از نام کاربری یا آواتاره یک نفر استفاده شه ... باشه:4chsmu1: برم ببینم میشه نرم افزار پیدا کنم منم بیام مسابقه:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ دو تا فوتوشاپ دارم یکیش واسه وین 62 بیتیه ک مال من 32 یکیم واسه مکینتاش خودت سیدی داری ؟ :pichak29: آره دارم بیا کلی هم دارم فعلا رو میزم پر از کینگه 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ من فتوشاپ ندارم کی کمک من میکنه پازل بسازه 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ پازل بدهید من بسازم دوست دارم ولی هنوز با فتوشاپ نساختم پازل تا حالا:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ پس چرا فوتوشاپ من این ***** رو نداره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده