anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ هر کی بازیش بهتر باشه خب دستمزدش هم میره بالاتر.همه ی بازیهاش خوبه.بازی ضعیف من ازش ندیدم.واقعا هیچ کس در حد اون نیشت الان.پرستویی و انتظامی و ... بازیگران خیلی معمولی هستن.فکر نمیکنم قابل مقایسه باشن تنها ضعیف بازی کردن که حساب نیس...نقشی که میگیره هم مهمه اقای گلزار متخصص بازی کردن در یک سری نقش هستند (جز بوتیک تا حالا همینطوری بوده) تونایی یک بازیگر اینه که بتونه نقشای متفاوتو خوب بازی کنه 4 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ پرویز پرستویی شهاب حسینی مرحوم خسرو شکیبایی سام درخشانی گلشیفته فراهانی بهرام رادان 6 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ خسرو شکیبایی ،صداشونم که فوق العاده بود... شهاب حسینی رو هم دوست دارم 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ خسرو شکیبایی حمیده خیرابادی گوهر خیراندیش ترانه علیدوستی 8 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ ترانه علیدوستی و شهاب حسینی. محمدرضا گلزار تو فیلماش فقط دکوره. 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ پرویز پرستویی بهرام رادان فاطمه معتمد آریا 5 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ امین حیایی شقایق دهقان .............. واقعععععععععععععععععا( یعنی آلرژِی پیدا کردم اساسی به کلمه ی واقعا) 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ انتخاب یه نفر خیلی سخته امااگر بخوام بین سینمای قبل و بعد از انقلاب تفاوت نذارم و همه را یه جریان هنری بدانم و کسی را که هنوز زنده نیز است بازیگر بنامم به علل متعدد ان کسی نیست جز مرد توانای سینمای ایران بهروز وثوقی.امیدوارم حداقل یه باردیگه در داخل کشور فیلمش اکران بشه . 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ امین حیاییشقایق دهقان .............. واقعععععععععععععععععا( یعنی آلرژِی پیدا کردم اساسی به کلمه ی واقعا) گلزارو النازو از قلم انداختی 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ از نظر من مرحوم خسرو شکیبایی اسطوره سینمای ایران بود روحش شاد 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ شکیبایی انتظامی رادان معتمد اریا گلشیفته فراهانی 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ تنها ضعیف بازی کردن که حساب نیس...نقشی که میگیره هم مهمهاقای گلزار متخصص بازی کردن در یک سری نقش هستند (جز بوتیک تا حالا همینطوری بوده) تونایی یک بازیگر اینه که بتونه نقشای متفاوتو خوب بازی کنه هر نقشی رو میتونه بازی کنه ترانه علیدوستی و شهاب حسینی.محمدرضا گلزار تو فیلماش فقط دکوره. اشتباه نکن.اقای سینمای ایران گلزار هست لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ گلزارو النازو از قلم انداختی اونا مال روزای جوونیمون بود 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ هر نقشی رو میتونه بازی کنه اشتباه نکن.اقای سینمای ایران گلزار هست خوشحال میشویم اگر این کار را کند. هنوز مانده اقا شود. 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ اونا مال روزای جوونیمون بود اره دیگه ،تو الان باید بیشتر به هم دوره ایات توجه کنی،یه چی تو مایه های خیر اندیشو اینا:دی 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ اشتباه نکن.اقای سینمای ایران گلزار هست زهرعسل اگه ندیدید حتما ببینید تا شما هم مثل من چندشتون بشه ازش. 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ خوشحال میشویم اگر این کار را کند.هنوز مانده اقا شود. شما چه بدی دارین نسبت به گلزار؟چون خوش قیافه هست یعنی بازیش خوب نیست؟نمیشه هم خوش قیافه بود هم بازیگر خوب؟ زهرعسل اگه ندیدید حتما ببینید تا شما هم مثل من چندشتون بشه ازش. اتفاقا دیدم و خیلی هم خوب بودش.من نمیدونم چرا با این بیچاره لج دارین لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ شما چه بدی دارین نسبت به گلزار؟چون خوش قیافه هست یعنی بازیش خوب نیست؟نمیشه هم خوش قیافه بود هم بازیگر خوب؟ اتفاقا دیدم و خیلی هم خوب بودش.من نمیدونم چرا با این بیچاره لج دارین به عنوان بهترین بازیگر قبولش ندارم دلیلم گفتم.نظر شما هم محترمه اینم نظر من بود. 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ به عنوان بهترین بازیگر قبولش ندارم دلیلم گفتم.نظر شما هم محترمه اینم نظر من بود. :4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ شما چه بدی دارین نسبت به گلزار؟چون خوش قیافه هست یعنی بازیش خوب نیست؟نمیشه هم خوش قیافه بود هم بازیگر خوب؟ اتفاقا دیدم و خیلی هم خوب بودش.من نمیدونم چرا با این بیچاره لج دارین من اصلا به عنوان بازیگر قبولش ندارم. شهاب حسینی رو مقایسه کنید با گلزار که بازی تو سربازهای جمعه رو به خاطر اینکه نمیخواسته موهاشو کوتاه کنه (به خاطر تبلیغات) رد کرد. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده