شاپرک 88 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ نخوندم اما شاید بتونم درکش کنم چون انگار خود منم با این توصیفا. عاشقتم ورونیکا:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
shonrahm 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ salam mamnoon az inke in ketabaro vase danlod gozashtin ketabe yazdah daghighe paolo koelio ro koja mitonam danlod konam? 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ آخرش چی میشه؟ من الان مقدمه ایلیا را خوندم. میمیره ورونیکا؟ :JC_thinking: نه نمیمیره. تازه میفهمه زمانی که دست به خودکشی زده چقدر بچه بوده. زمانی که تو تیمارستان بستریه از نظر فکری و روحی کلی پیشرفت میکنه نشون میده دیوونه ها از یک بعد دیگر عاقلانی هستن که بیش از فهم مردم عادی درک کردن و به جنون رسیدن. عاشق داستانهای کوئیلو هستم. اکثر شخصیت های داستانش مونث هستن. بریدا . ورنیکا . شیطان و دوشیزه پریم و .... 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ 11 دقیقه اثر پائلو کوئلو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
shonrahm 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ خيلي ممنون از اين كه كتابو واسه دانلود گذاشتين 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ ببخشيد ولي كتاب كامل نيست سوال کتاب کامل نیست یا کتابها کامل نیست ؟ من که شخصن خودم PDf نمیخونم مگه اینکه کتابای تخصصی نیازم بشه، بخشیش رو پرینت میگیرم! PDF ریدر که نداریم :دی لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ برای دانلود کتاب صوتی کیمیاگر میتونید از این آدرس استفاده کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ زبان: فارسینوع فایل: PDF تعداد صفحات: 178 حجم کتاب: 1.38 مگابایت نویسنده: پائولو کوئلیو ناشر: انتشارات کاروان ورونیکا، دختر جوانی که به دنبال مرگ رفته، زندگی را مییابد. او نزدیک یک هفته بین زندگی و مرگ سرگردان است، ولی آگاهیاش از مرگ باعث میشود شدیدتر زندگی کند و کارهایی را انجام دهد که پیش از آن هرگز نکرده بود. ورونیکا به آن چه ندارد میاندیشد و زندگی خود را دوباره ارزیابی میکند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بهترین کتاب این نویسنده/ ایضا یکی از بهترین کتابای موجود فوق العاده ------------------------ متن کامل کتاب 11 دقیقه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
mahboob53 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ سلام برهمه نمیشه کتاب در ساحل رودخانه پیدرا را دانلود کرد. لطفا کمکم کنید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده