شاپرک 88 ارسال شده در 26 مهر، 2011 نخوندم اما شاید بتونم درکش کنم چون انگار خود منم با این توصیفا. عاشقتم ورونیکا:aghosh: 2
niaz 9807 ارسال شده در 26 مهر، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
shonrahm 18 ارسال شده در 10 آبان، 2011 salam mamnoon az inke in ketabaro vase danlod gozashtin ketabe yazdah daghighe paolo koelio ro koja mitonam danlod konam? 1
FrnzT 18194 ارسال شده در 13 آبان، 2011 آخرش چی میشه؟ من الان مقدمه ایلیا را خوندم. میمیره ورونیکا؟ :JC_thinking: نه نمیمیره. تازه میفهمه زمانی که دست به خودکشی زده چقدر بچه بوده. زمانی که تو تیمارستان بستریه از نظر فکری و روحی کلی پیشرفت میکنه نشون میده دیوونه ها از یک بعد دیگر عاقلانی هستن که بیش از فهم مردم عادی درک کردن و به جنون رسیدن. عاشق داستانهای کوئیلو هستم. اکثر شخصیت های داستانش مونث هستن. بریدا . ورنیکا . شیطان و دوشیزه پریم و .... 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 18 آبان، 2011 11 دقیقه اثر پائلو کوئلو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
JU JU 7193 ارسال شده در 2 آذر، 2011 ببخشيد ولي كتاب كامل نيست سوال کتاب کامل نیست یا کتابها کامل نیست ؟ من که شخصن خودم PDf نمیخونم مگه اینکه کتابای تخصصی نیازم بشه، بخشیش رو پرینت میگیرم! PDF ریدر که نداریم :دی
hasti1988 22046 ارسال شده در 10 آبان، 2012 برای دانلود کتاب صوتی کیمیاگر میتونید از این آدرس استفاده کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
سیندخت 18786 ارسال شده در 20 فروردین، 2013 زبان: فارسینوع فایل: PDF تعداد صفحات: 178 حجم کتاب: 1.38 مگابایت نویسنده: پائولو کوئلیو ناشر: انتشارات کاروان ورونیکا، دختر جوانی که به دنبال مرگ رفته، زندگی را مییابد. او نزدیک یک هفته بین زندگی و مرگ سرگردان است، ولی آگاهیاش از مرگ باعث میشود شدیدتر زندگی کند و کارهایی را انجام دهد که پیش از آن هرگز نکرده بود. ورونیکا به آن چه ندارد میاندیشد و زندگی خود را دوباره ارزیابی میکند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بهترین کتاب این نویسنده/ ایضا یکی از بهترین کتابای موجود فوق العاده ------------------------ متن کامل کتاب 11 دقیقه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
mahboob53 10 ارسال شده در 6 آذر، 2015 سلام برهمه نمیشه کتاب در ساحل رودخانه پیدرا را دانلود کرد. لطفا کمکم کنید
ارسال های توصیه شده