partow 25305 مالک ارسال شده در 19 مهر، 2011 من میگم mahnaz.d مهناز سری قبل بود دلبندم ... من همچنان میگم اسی هستش :167: میگم دخترههههههه ...
pesare irani 41805 ارسال شده در 19 مهر، 2011 خوب منم میگم اسی هستش دیگه من رو این اسی شک دارم باید تجزییه و تحلیل بشه
setiya 12665 ارسال شده در 19 مهر، 2011 ستی هست دیگه همه جا پست میزاره :w127:منو پست سیاسی؟ ستی شماره 18 بود تموم شد:4chsmu1:
partow 25305 مالک ارسال شده در 19 مهر، 2011 طلا نیست ؟ نه ... :icon_pf (34): Aartemis نه ... :icon_pf (34): من نیستم؟ شاید ... الهام؟ الهام. ؟ نچ ... سمندون نه ... اخه چرا من و تو این شرایط قرار میدین کدوم شرایط؟ دو تا حدس بزن حداقل ... بیتاب :persiana__hahaha: خود partow نیست نخیرم .. :persiana__hahaha: الهه؟ گادس منظورمه چندتا حدس زدی؟ ... چیه؟ چیزی شده؟ :JC_thinking: بین اورامان و مریم ایلین شک دارم اورامان و مریم؟ خب ... حالا انتخاب کردی؟ :girl_in_dreams: من؟اهان نبودم... سپیده نبود؟ گرچه که پست سیاسی نمیده... دیگه دیگه... سمانه نیست؟ سه تا حدس زدی، سه تاش اشتباه بود ... Nightingale؟؟؟؟ تینا؟؟؟؟؟؟؟ بهار خانوم؟؟؟ بهار؟؟؟؟ هیچکدام .. :icon_pf (34): شقایق راست می گیا ... شبیه شقایق هم بود ...ولی نه ... من بین دخترای انجمن دو دلم عجب ... بازم خوبه یه محدوده ای رو در نظر گرفتی ... تازه می تونی بچه هایی که قبلاً عکس داده بودن رو هم حذف کنی ... چون اینبار تکراری نیست ... منم که هبیچ نگو اینجوری ...این دور نشد، ولی دوره بعدی دیگه خودتی ...
partow 25305 مالک ارسال شده در 19 مهر، 2011 شیماست.........حیف که قبلا گفتن...امتیازم پرید باز مریم شروع کردا ... شیما؟ کدوم شیما؟ :JC_thinking: خوب منم میگم اسی هستش دیگه من رو این اسی شک دارم باید تجزییه و تحلیل بشه اینجا فقط تشخیص داده میشه ... تجزیه و تحلیل تالار بقلیه ... :persiana__hahaha:
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 19 مهر، 2011 من 2 بار حدسيدم سارا افشار رو گفتم اومد تو ذهنم سمندون و الهه:girl_yes2:
ooraman 22216 ارسال شده در 19 مهر، 2011 زهرا یه راهنمایی کن خب! اونم راهنمایثیه اخه تو پست اول کردی؟ مردیم از خماری اصلا بگو کسی تا حالا گفتتش؟
goddess_s 16415 ارسال شده در 19 مهر، 2011 من 2 بار حدسيدم سارا افشار رو گفتم اومد تو ذهنم سمندون و الهه:girl_yes2: سپید باباژان لو ندیدن ! تابلو میشه هماهنگ کردیم باهم!!
ارسال های توصیه شده