El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ آقا ذهن من رو چند روزه مشغول کرده هرچی فکر میکنم اسم فیلم یادم نمیاد :4564: داستان فیلم این بود: یک سایت ماهواره ای به دلیل مشکلال مالی قرار تعطیل بشه ؛ مسئولش یک دختر هست که پدرش رو به تازگی از دست داده ، شب آخر فعالیت این سایت ماهواره ای این خانوم امواج عجیبی رو از فضا دریافت میکنه ؛ و به دلیل منظم بودن این امواج احتمال میده از طرف موجودات فرازمینی ارسال شده باشند ، بعد ناسا میاد و تحقیقات رو شروع میکنه ، و از طریق همون امواج یک نقشه ساخت یک دستگاه رو دریافت میکنن ، دستگاهی بسیار پیشرفته و مافوق تکنولوژی زمینی و ... کسی دیده؟ 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ چه داستان عجيبي ايراني بود اونوخ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ چه داستان عجيبي ايراني بود اونوخ؟؟؟ نه هالیوودی بود ، آخر داستان اتفاقاتی میوفته که خیلی فیلم تاثیر گذاری میشه ، میخوام دوباره ببینمش اما اسمش یادم نیست:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ نه هالیوودی بود ، آخر داستان اتفاقاتی میوفته که خیلی فیلم تاثیر گذاری میشه ، میخوام دوباره ببینمش اما اسمش یادم نیست:icon_pf (34): آهان! من كه نديدم...ايشالا پيداش مي كني لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ 1000 بار مرسی ، وای دیوونه شده بودم چند روزه خدایی ، هرکیو تو خیابون میدیدم میپرسیدم ، مرسی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده