رفتن به مطلب

اشرفی پور:کمیته آهو طرح ما را رد کرد

ارسال های توصیه شده

اشرفی پور:کمیته آهو طرح ما را رد کرد

ایرن-محمد محمدپور:رییس کمیته راهبری سازمان محیط زیست وسایپا از رد طرحی خبر داد که خود آن را به کارگروه تخصصی آهو در سازمان محیط زیست ارایه داده بود.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

به گزارش خبرگزاری محیط زیست ایران،رسول اشرفی پور، رییس اداره کل محیط زیست تهران،ریاست کمیته راهبری مشترک میان سازمان محیط زیست و سایپا را برعهده دارد.

وی در گفت وگو با ایرن از ارایه طرحی برای بازسازی سایت نگهداری آهو در سرخه حصار به کمیته تخصصی آهو-زیر مجموعه کمیته راهبری-خبر داد وگفت:"کمیته تخصصی به ما اعلام کرد که سرخه حصار در اولویت نیست."

اشرفی پورافزود:"بله،این درخواست ما از کمیته آهو بوداما آنها اعلام کردند که انجام این طرح در اولویت نیست و ما پذیرفتیم، در حالی که من به عنوان دبیر کمیته راهبری می توانستم اجرای طرح را الزامی کنم اما چون معتقد به انجام کار کارشناسی هستم نظر کارشناسی سازمان محیط زیست را پذیرفتم."

کمیته راهبری مشترک سازمان محیط زیست و سایپا، 5 کارگروه دارد که کارگروه حیات وحش و تنوع زیستی با رویکرد آهوی ایرانی، یکی از انها به شمار می رود.دبیر این کارگروه حسین محمدی، مدیرکل دفتر حیات وحش و تنوع زیستی سازمان محیط زیست است.

تصمیمات کارگروه ها پس از تأیید در کمیته راهبری قابل اجرا خواهد بودکه مدیرکل محیط زیست استان تهران، دبیر آن به شمار می رود.

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...