sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ عکس امروز: شاید سردترین دره جهان! گفتیم شاید در این گرمای وانفسای تیر ماه چنین عکس یخناکی قدری کامتان را خنک کند! تصویر دره ای را نشان میدهد که در تمام سال همین گونه کرانه های آن برفی و یخ زده است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جالب است که عکس تابستان دره "کانیون یخی" در گرینلند را نشان میدهد زیرا همچنانکه میبینیم سطح رودخانه منجمد نیست. البته این وضعیت فقط دو ماه به طول می انجامد و خیلی زود دوباره رودخانه یخ می زند. 18 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ عکس امروز: شاید سردترین دره جهان! گفتیم شاید در این گرمای وانفسای تیر ماه چنین عکس یخناکی قدری کامتان را خنک کند! تصویر دره ای را نشان میدهد که در تمام سال همین گونه کرانه های آن برفی و یخ زده است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جالب است که عکس تابستان دره "کانیون یخی" در گرینلند را نشان میدهد زیرا همچنانکه میبینیم سطح رودخانه منجمد نیست. البته این وضعیت فقط دو ماه به طول می انجامد و خیلی زود دوباره رودخانه یخ می زند. من بستنی رو ترجیح میدم 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ من بستنی رو ترجیح میدم برو همون بستنیتو بخور:w00: 2 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ برو همون بستنیتو بخور:w00: ها چیههههههههههههههه خوب بگو منم میخام ،این که اینقد سرصدا کردن نداره یا نه همون ترجیح میدی با همین عکسه خنک بشی !:bigbed: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ ها چیههههههههههههههه خوب بگو منم میخام ،این که اینقد سرصدا کردن نداره یا نه همون ترجیح میدی با همین عکسه خنک بشی !:bigbed: نخیرم این عکس کافیه:w00: حالی خواستی بستنی بگیری یکی هم واسه من بگیر(چون زیاد اصرار کردی گفتم ها) راستی اسپم ممنوع دههه:jawdrop: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده