ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ شرکت نمیکنیییییییییییییم دوستان شرکت کنن ما لذتشو ببریم 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ خب مشکل اینه که به جز من بقیه هم دیدن که نباید میدیدن خوب ببینن! 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ یهنی این دور این مدال ماه کی میشه؟!!! لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ خوب ببینن! نباید ببینن . برای همینه که باید خصوصی عکس رو فرستاد ( قانون مسابقه است ) 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ نباید ببینن . برای همینه که باید خصوصی عکس رو فرستاد ( قانون مسابقه است ) من نمی دونستم! حالا هز جور راحتی! زیاد مهم نیست اگه شزکتم ند ی! 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ خوب ببینن! من چون عکس برادرزادمو بچه ها دیدن نمیزارم, قانونه دیگه لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ من نمی دونستم! حالا هز جور راحتی! زیاد مهم نیست اگه شزکتم ند ی! یه عکس دیگه خصوصی بفرست و شرکت کن 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ یه عکس دیگه خصوصی بفرست و شرکت کن من شرکت کردم! عکس دیگه ای هم ندارم! و به عکسم ایمان دارم! مقامه اولو میاره! 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ من چون عکس برادرزادمو بچه ها دیدن نمیزارم, قانونه دیگه قانون من در آوردی ایه! چون اصلا معقول نیست! 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ قانون من در آوردی ایه! چون اصلا معقول نیست! خب این برای اینه که به عکس رای داده شه؛ اگه معلوم باشه صاحب عکس کیه ؛ ممکنه سر رفیق بازی؛ به عکس دوستا رای داده شه...... لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ خب این برای اینه که به عکس رای داده شه؛ اگه معلوم باشه صاحب عکس کیه ؛ ممکنه سر رفیق بازی؛ به عکس دوستا رای داده شه...... اولا من نمی دونمستم! بعدشم رفیقی ندارم که بخواد به خاطر دوستی به من رای بده! ضمنا عکسو باید همه ببینن! و نظر بدن! حتی اگه بخوان رفیق بازی هم در بیارن به کسی ربطی ندازه! من که از این قانونا هیچ جا جز اینجا سراغ ندارم 2 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ اولا من نمی دونمستم! بعدشم رفیقی ندارم که بخواد به خاطر دوستی به من رای بده! ضمنا عکسو باید همه ببینن! و نظر بدن! حتی اگه بخوان رفیق بازی هم در بیارن به کسی ربطی ندازه! من که از این قانونا هیچ جا جز اینجا سراغ ندارم فکر کنم شما با روند کار ما آشنایی نداری هر کی بخواد شرکت کنه خصوصی میفرسته برا من ، بعد از پایان زمان تعیین شده تاپیک نظر سنجی زده میشه و عکس ها بدون نام عکاس نمایش داده میشه . به این ترتیب رای دهندگان کاری به این ندارن که عکس برای کیه ( چون نمیدونن ) و فقط به زیباترین عکس رای میدن 8 دوره اینطور بوده و این دوره نهم هستش . دوره های بعد هم به همین ترتیب خواهد بود :ws2: 5 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ فکر کنم شما با روند کار ما آشنایی نداری هر کی بخواد شرکت کنه خصوصی میفرسته برا من ، بعد از پایان زمان تعیین شده تاپیک نظر سنجی زده میشه و عکس ها بدون نام عکاس نمایش داده میشه . به این ترتیب رای دهندگان کاری به این ندارن که عکس برای کیه ( چون نمیدونن ) و فقط به زیباترین عکس رای میدن 8 دوره اینطور بوده و این دوره نهم هستش . دوره های بعد هم به همین ترتیب خواهد بود :ws2: خودمم گفتم!!! نخوندین؟ اطلاع نداشتم! اما قانونون شامل حال من نمی شه! چون اولین بار بود که شرکت می کردم 3 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ باز این ونوس میخوات مدال ببره:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ چند تا عکس اومده تا الان؟ مدالمو بدین برم من! 1 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ من هم عکسم رو فرستادم! و حتما کوچولوی ما برنده میشه! 3 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ من نمیتونم تصمیم گیری کنم کدومو بفرستم آخرشم نمیفرستم :viannen_38: 4 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ من نمیتونم تصمیم گیری کنم کدومو بفرستم آخرشم نمیفرستم :viannen_38: آره ! انتخاب عکس کوچولوها خیلی مشکله! ولی من مطمئن هستم کوچولوی خاندان ما برنده میشه. هم نازه و خوشگله و هم ژستش من رو کشته! 4 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ آره !انتخاب عکس کوچولوها خیلی مشکله! ولی من مطمئن هستم کوچولوی خاندان ما برنده میشه. هم نازه و خوشگله و هم ژستش من رو کشته! منم دو سری دارم ک این خصوصیاتو از دید من دارن اگه چن تایی میشد بهتر بود :smiley (18): 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده