Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان گل نواندیش خُب طبق نظرسنجی انتخاب موضوع مسابقه عکاسی با دوربین شخصی موضوع نهمین دوره مسابقه عکس پرتره ( کودک ) انتخاب شد شرایط مسابقه : 1- هر نفر فقط میتونه 1 عکس رو برای شرکت در مسابقه بفرسته. 2- عکس فرستاده شده حتماً با دوربین شخصی (یا موبایل) گرفته شده باشه (عکس های اینترنتی در مسابقه شرکت داده نمیشن) 3-حداکثر اندازه عکس 600*800 پیکسل باشه و عکس ها رو در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سایت آپلود کنید و با پیام خصوصی برای Matin.Gamer بفرستید . 4-مهلت شرکت در مسابقه تا پایان روز شنبه 1 مرداد 90/5/1 میباشد. 5-در پایان بهترین عکس ها از طریق نظرسنجی انتخاب و مدال و امتیازات داده میشه. جوایز مسابقه ( جوایز رو محمد کم کرده . برین یقه خودش رو بگیرین ) نفر اول 100 امتیاز + مدال بهترین عکاس نفر دوم 75 امتیاز نفر سوم 50 امتیاز 31 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ :camera2::camera2: نهمین مسابقه عکس با دوربین شخصی موضوع پرتره کودک 8 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ قیافه ی کودکشم مهمه ؟ من دو سری دارم یکی کودکش خوشگله یکیش ژستاش حوشگله کدومو بسندم 6 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ قیافه ی کودکشم مهمه ؟ من دو سری دارم یکی کودکش خوشگله یکیش ژستاش حوشگله کدومو بسندم چه سوال پیچیده ای اونی که فکر میکنی برنده میشه رو بفرست 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ چه وضعشه جمعش کنین بابا ، 100 امتیاز؟ نمیخوام من میرم تالار خودمون 5 تا عکس حدث میزنم میشه 100 امتیاز اونم تو یه روز 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ این سری مسابقش خیلی بامزه میشه لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ من نمیدونم کدومو بفرستم :pichak29: 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ من ی پیشنهاد دارم هر کسی ک چن تا عکس از کودک داره سایز کوچیکشو تو ی عکس بزاره چون بچه ها همه حالتاشون قشنگه اونجوری خیلی جذاب تر میشه 6 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ من ی پیشنهاد دارم هر کسی ک چن تا عکس از کودک داره سایز کوچیکشو تو ی عکس بزاره چون بچه ها همه حالتاشون قشنگه اونجوری خیلی جذاب تر میشه من ب شدت موافقم 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ هر کسی فقط یه عکس! تا شب میفرستم! 3 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ من ی پیشنهاد دارم هر کسی ک چن تا عکس از کودک داره سایز کوچیکشو تو ی عکس بزاره چون بچه ها همه حالتاشون قشنگه اونجوری خیلی جذاب تر میشه شاید قشنگ تر و جذاب تر بشه ، ولی فرم مسابقه بهم میخوره ! باید یک عکس باشه که در نظر سنجی کاربران به عکس زیباتر و حرفه ای تر رای بدن . 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ این عکسو خودم 1 ماه پیش گرفتم! از شبکه منوتو1 2 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ این عکسو خودم 1 ماه پیش گرفتم! از شبکه منوتو1 این الان برای شرکت در مسابقه بود ؟ پست اول رو بخونید 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ این الان برای شرکت در مسابقه بود ؟ پست اول رو بخونید من مشکلی نمی بینم! جز اینکه خصوصی نفرستادم! 2 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ من مشکلی نمی بینم! جز اینکه خصوصی نفرستادم! خودش نهایت مشکله دیگه 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ متین بذار یه نیگاه کنم ارشیوم و اگه عکس خوب داشتم شرکت مینمایم 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ خودش نهایت مشکله دیگه الان که عکسو دیدی! پس چه مشکلیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ الان که عکسو دیدی! پس چه مشکلیه؟ خب مشکل اینه که به جز من بقیه هم دیدن که نباید میدیدن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده